Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden voor 60s, 70s, 80s Punk/Garage/Classic Rock (cover)band (gitaar/bas/drums/zang)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 110x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Jorin, 28 jaar en ben sinds kort in Beverwijk komen wonen. Ik wil graag eens kijken of er hier en/of in de omgeving (Noord-Holland) een leuke band te starten is. Ik heb een voorliefde voor punk, garage, classic rock, pop & experimentele gitaarmuziek. Veelal uit de 60s, 70s en 80s, maar ook zeker van de latere tot huidige jaren. Los daarvan kan ik eigenlijk alle muziek … meer »

Jorin

Succesvolle skaband zoekt skabassist

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 208x bekeken

Heb je in het verleden ska of reggae gespeeld? Dan ben je van harte uitgenodigd om een keer met Ska Fé kennis te maken. Deze old skool skaband heeft nu elke maand een optreden, en krijgt kalmpjes aan steeds meer aanvragen. Met de juiste bassist bestormen we straks de grotere podia. Bovendien zijn we een gezellige club muzikanten. Je hoeft niet goed te zijn, maar je moet wel gevoel voor deze muziekstijl … meer »

Eugene Eggermont

Mooncrest zoekt zangeres en toetsenist(e) !

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 114x bekeken

Wij zijn: Mooncrest, een nieuw geformeerde ''Female fronted, Alternative Gothic Rock/Symphonic Metal coverband (Denk aan: Evanescence, Nightwish, Epica, Within Temptation etc.) Helaas heeft onze zangeres moeten stoppen door verhuizing naar het verre zuiden en bestaan we nu uit een drummer, bassist en gitarist. Wij zoeken: -Een zangeres! -Een toetsenist(e)! (2e stem erbij zou ideaal zijn, … meer »

Muzikantenbank user Joey Enrico RomanoJoey Enrico Romano

Musicus gezocht voor een Popkoor

Overig gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 152x bekeken

Het Ameezing Koor uit Zaandam is per 1 December 2017 op zoek naar een musicus voor het begeleiden tijdens de repetities en optredens. Wij zijn in het bezit van een digitale piano/keyboard met geluidsinstallatie merk Yamaha. Repetities in Buurthuis de Hoed, Kogerveld op Donderdagavond van 20.00 uur - 22.00 uur. Verdere informatie: Thea van Neck secretaris van Het Ameezing Koor 06-50216342 t.vneck@*****.com

Thea van Neck

Allround drummer gezocht voor het leukste orkest van de Zaanstreek

Drummer gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 975x bekeken

Allround drummer gezocht voor het leukste orkest van de ZaanstreekHet Zaans Showorkest, bekend van de legendarische nieuwjaarsshows in het Zaantheater, maar ook vanwege de samenwerking met jonge zangers in Voices in Harmony, zoekt een nieuwe vaste drummer. De drummer moet muziek kunnen lezen en wekelijks mee repeteren op de woensdagavond, dus lid worden van het orkest. Alle informatie over ons orkest is te vinden op onze website www.hetzaansshoworkest.nl

Caroline Clijnk

Musicalgroep zoekt repetitor/vocal coach (Zaandam)

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 155x bekeken

Musicalgroep zoekt repetitor/vocal coach (Zaandam)Daphne Bruineberg Productions is op zoek naar een repetitor/Vocal Coach voor een musicalgroep in Zaandam. Dit jaar zal Disney's High School Musical opgevoerd worden. Het doel van DBP is het door middel van professionele begeleiding ontwikkeling aan amateurs, stagiaires en afgestudeerden bieden. - Repetities zijn op dinsdagavond van 19.00-22.00uur. - Enkele weekenddagen in overleg - Voorstellingen … meer »

Muzikantenbank user Daphne BruinebergDaphne Bruineberg