Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere bassist gezocht

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 276x bekeken

Voor ons bandje zijn wij op zoek naar een wat oudere bassist, gezien onze gemiddelde leeftijd (50+). Regio Alkmaar/Zaanstreek, waarbij wij voorlopig op zolder oefenen in Krommenie (vrijdagmiddag een-of tweewekelijks). Het is een doorstart. Met een gitarist zijn we in gesprek. De bezetting bestaat verder uit drums, percussie, zang en toetsen. De nadruk ligt op het neerzetten van een lekkere groove, … meer »

Ruut den Daas

Symphonic Metal/Gothic Rock coverband Mooncrest zoekt leden!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 145x bekeken

Wij zijn: Mooncrest, een nieuw geformeerde ''Female fronted, Alternative Gothic Rock/Symphonic Metal coverband (Denk aan: Evanescence, Nightwish, Epica, Within Temptation etc.) Helaas heeft onze zangeres ons moeten verlaten door verhuizing naar het verre zuiden en is de bassist ook zijn eigen pad op gegaan, en bestaan we nu uit een drummer en gitarist. Wij zoeken: -Een Zangeres! - Een Bassist(e)! … meer »

Muzikantenbank user Joey Enrico RomanoJoey Enrico Romano

Rockcoverband Dr. Jekyll & Mr. Hyde zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 267x bekeken

Rockcoverband Dr. Jekyll & Mr. Hyde zoekt sologitaristDr. Jekyll & Mr. Hyde uit Heemskerk (NH) zoekt een nieuwe sologitarist. Wij zijn (compleet) een 6-mans formatie en spelen stevige rockcovers van AC/DC tot en met ZZ Top. We zoeken een echte frontman met een bak ervaring, 40+, liefst met zangstem voor backing vocals, en vooral een prettig mens om mee te werken. We hebben onze eigen studio/oefenruimte in Heemskerk waar we minimaal 1 x per week repeteren. … meer »

Muzikantenbank user Harm FluijtHarm Fluijt

Bassist met ervaring gezocht!

Bassist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 413x bekeken

NAMELESS zoekt een ervaren bassist! Speel jij net zo makkelijk Metallica, Coheed and Cambria als Avenged Sevenfold? Is Barracuda van Heart voor jou een makkie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij oefenen elke woensdagavond vanaf 21.00u. in Jottem in Wormerveer. Mocht jij degene zijn die we zoeken, reageer dan via de Facebook pagina van NAMELESS NL of stuur een e-mail naar: vanslag2@*****.com

Muzikantenbank user Sigrid SlagmolenSigrid Slagmolen

Allround drummer gezocht voor het leukste orkest van de Zaanstreek

Drummer gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 1023x bekeken

Allround drummer gezocht voor het leukste orkest van de ZaanstreekHet Zaans Showorkest, bekend van de legendarische nieuwjaarsshows in het Zaantheater, maar ook vanwege de samenwerking met jonge zangers in Voices in Harmony, zoekt een nieuwe vaste drummer. De drummer moet muziek kunnen lezen en wekelijks mee repeteren op de woensdagavond, dus lid worden van het orkest. Alle informatie over ons orkest is te vinden op onze website www.hetzaansshoworkest.nl

Caroline Clijnk