Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren pianist zoekt nieuw project

Toetsenist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 204x bekeken

Ik ben een zeer ervaren, voormalig semi professionele pianist, met een grote liefde voor jazz en akoestisch. Ik ben onlangs naar Friesland verhuisd en zoek muzikanten. Het liefst een bassist en drummer om in trio verband te spelen, of als begeleider van saxofonist of trompettist. Ik sta ook open voor andere combinaties.

HJ. van den Akker

Te gekke band zoekt toetsenist (synth.)!

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 348x bekeken

Te gekke band zoekt toetsenist (synth.)!Wie/wat zoeken wij: - Toetsenist(e) (synthesizer) - Zelfstandig en in staat de eigen partij te dragen - Affiniteit met (groovy) gospelmuziek Wat bieden wij: - Meespelen in een vette band :) - Heel veel gezelligheid Wil jij spelen in deze te gekke band??? Wacht dan niet langer en zoek contact via deze site, de mail (wavdh@******.nl) of via onze socials. We brengen je dan z.s.m. in contact met … meer »

wavdh

Multiinstrumentalist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 208x bekeken

Hallo alemaal, mijn naam is Yusuf Kemal en ik ben 18 jaar. Ik ben al 6 jaar een pianist en heb ik vrijwel kennis over muziektheorie en ik kan wel met gehoor spelen. Daarnaast speel ik gitaar, basgitaar, ukulele and drums. Ik ben op zoek naar een band die meestal Rock, Alt-rock, art-rock speelt(bijvorbeeld Radiohead). Ik speel ook wat jazz en funk. Graag hoor ik van je! 0643120658

Muzikantenbank user Yusuf Kemal OzturkYusuf Kemal Ozturk