Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt bandleden m/v voor op te richten (Blues)band

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 145x bekeken

Drummer zoekt bandleden m/v voor op te richten (Blues)bandIk, Peter, drummer, zestiger, maar "Young at Heart", zoek een zanger en/of een gitarist en/of een mondharmonica speler en/of een toetsenist(hammond) en/of een (contra)bassist. Wil graag met een stel leuke mensen een band beginnen. De muziek die ik voor ogen heb is een mix van Old School Blues, Soul, Jazz, Americana en Wereldmuziek. Heel breed dus, maar min of meer met de Blues als vertrekpunt. Ben … meer »

Muzikantenbank user Peter Van HoutenPeter Van Houten

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 85x bekeken

30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden

Drummer zoekt muzikanten voor een nieuw op te zetten classic rock coverband

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 585x bekeken

Hallo mede muzikanten, Mijn naam is Alwyn van 29 jaar. Na jaren in een commerciële feestcoverband te hebben gespeeld ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Hiervoor ben ik op zoek naar allerlei muzikanten om een nieuwe band te vormen in de vorm van een classic rock coverband. Om een beetje een beeld te krijgen van het idee, zie youtube "the classic rockshow". Dit is mijn inspiratie voor deze … meer »

Muzikantenbank user Alwyn BreeuwsmaAlwyn Breeuwsma

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 304x bekeken

Hallo, Wij zijn sinds een jaar een bestaande coverband die vooral het plezier en de klik het belangrijkste vinden in deze band. Natuurlijk streven we naar zoveel mogelijk optredens per jaar, maar het publiek entertainen is het belangrijkst. Ben jij onze laatste muzikale troef in deze super gezellige coverband... neem ASAP contact op. Ps. We repeteren in de muziek boerderij te Bolsward. Groetjes … meer »

Muzikantenbank user J.R.J.J.R.J.

Coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 290x bekeken

Wij zoeken op korte termijn een sologitarist die onze band komt verrijken. We proberen originele tracks te benaderen en daar waar mogelijk er iets eigens in te leggen. Het repertoire bestaat uit o.a.: Molly Hatchett, De Dijk, The Outfield, Bryan Adams, Boston, Journey, Kim Wilde etc. De band bestaat uit: drummer, (slag)gitarist, zanger, zangeres, toetseniste en bassist. Het betref een nieuw project … meer »

Jeep Zwier

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 253x bekeken

Wij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg

Coverband WRC zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Sneek (Friesland) | 253x bekeken

Wij zijn een pop rock cover band die de bekendere rock muziek speelt . Bijv : Rolling - Stones . Black Crows , Anouk , The Scene etc. We beschikken over een eigen oefenruimte en oefenen 1x per week meestal op donderdag avond . Huidige bezetting is : Toetsen / Gitaar / Basgitaar / Drums / Zangeres Onze ambitie is om beter te worden en lol te hebben met z'n allen . We streven na 6 tot 8 keer … meer »

Coverband WRC

Gezocht Ervaren Reggaebassist

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 228x bekeken

Ervaren bassist gezocht voor een reeds opgezette Reggaeband. Wij repeteren om de 2 weken op een maandagavond in Leeuwarden Friesland. Reeds aanwezig , Sologitarist , Slaggitarist , Drummer, Toetsenist en Zangeres. Voel jij je aangesproken reageer, wie weet ben jij degene die wij zoeken.

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak