Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 207x bekeken

Wij zoeken op korte termijn een sologitarist die onze band komt verrijken. We proberen originele tracks te benaderen en daar waar mogelijk er iets eigens in te leggen. Het repertoire bestaat uit o.a.: Molly Hatchett, De Dijk, The Outfield, Bryan Adams, Boston, Journey, Kim Wilde etc. De band bestaat uit: drummer, (slag)gitarist, zanger, zangeres, toetseniste en bassist. Het betref een nieuw project … meer »

Jeep Zwier

Gezelligheidscombo zoekt Gitarist -regio Franeker

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 165x bekeken

Wij zoeken al langer een tweede begeleidings(slag)gitarist. Moet de huidige gitarist vervangen die op bas wil overgaan. Wij zijn al aardig in leeftijd gevorderd, dus oldtimers, hier ligt je kans om weer eens ouderwets los te gaan. Huidige bezetting: Gitarist,accordeonist,drummer en zanger. We draaien al zo'n 15 jaar en treden ca. 15 tot 20 x per jaar op -o.a ook in verzorgingshuizen . We hebben een … meer »

Cor van Croonenburg

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Sneek (Friesland) | 227x bekeken

Hoi, Ik ben Anine, 26 jaar en ik woon op dit moment in Makkum. Ik heb tot kort geleden 1,5 jaar in een band gespeeld (met podiumervaring) en ben nu op zoek naar iets nieuws, bij voorkeur in de richting van (hard)rock/classic rock/metal(core). Bands die mij onder andere aanspreken zijn Alter Bridge, Tremonti, Muse, Metallica, Nirvana, I Prevail, Breaking Benjamin, Gojira, Trivium, Avenged Sevenfold, … meer »

Anine

Startend basgitarist (2,5 jaar wekelijks les) zoekt jammaten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 373x bekeken

Sinds 2017 gestart met spelen van basgitaar, Het gaat steeds beter en wil nu meer ervaring opdoen in het samenspelen met andere muzikanten, meters maken dus !. Sinds oktober 2019 heb ik al een beetje band ervaring opgebouwd met 2 bands (rock/top 200/nederpop) en een jamsessie (die ik nu 1 in de maand ga bijwonen). Ben op zoek naar andere muzikanten om mee te jammen. Dit hoeft niet perce een vaste … meer »

Maurice Yedema