Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend gitarist.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 254x bekeken

Gezocht , hard rock liefhebbers als ik die van Ac/ dc houden. Ik ben van plan om een beginnend ac dc tribute band op te richten. Durf jij het aan om met een beginnende gitarist dit te crearen? Denk hier bij aan; Tot de cd van Highway to hell, tot aan Black ice. Deze periode. Ik hoor graag enthousiaste reacties. Ik zoek daarom nog een sologitarist, drummer en bassist. Plezier staat voor op..en … meer »

Muzikantenbank user Paul Vd WolfPaul Vd Wolf

Bassist (54) zoekt.... Southern/Outlaw Country(rock)

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 350x bekeken

Zeggen Justin Moore, Hank Williams III, Creed Fisher, maar ook Skynyrd en the Outlaws je iets? En ben je twee gitaristen, drummer, rauwe zanger en toetsenist of mondharp speler? Dan hebben we wellicht een match! Ik ben bassist, geen snarenpoepende virtuoos, maar wel steady en groovy. In bezit van vervoer en goede spullen.ik woon in Oosterwolde (fr), tot ca. 50km reizen is geen probleem. Voldoende … meer »

Muzikantenbank user Her ManHer Man

Gitarist gezocht omgeving Bolsward

Bassist en Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 458x bekeken

Beste gitarist, Aangezien onze gitarist heeft aangegeven om op termijn te willen stoppen, zoeken we een enthousiaste gitarist voor onze band die sinds 2012 in wisselende formaties bestaat. Elk jaar vernieuwen/verfrissen we de setlist, waarbij we actuele nummers spelen met hier en daar een onverwachte klassieker. De afgelopen jaren heeft de band aan verschillende evenementen meegedaan (Ut Sneek, … meer »

R.T. Grijpstra

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1622x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een gedreven gitarist, … meer »

wavdh