Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 566x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R

Zanger òf zangeres gezocht voor funky/rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 232x bekeken

Wij ervaren drummer,gitarist en bassist zoeken een zanger(es) voor onze funky/rock band ( met nadruk op funky).We spelen de betere nummers van Paulo Mendonca(Luister naar o.a. de albums "Different Phases" en "11PM") met ruimte voor nummers van soortgelijke andere artiesten..Repeteren in principe om de week in eigen oefenruimte in Alkmaar.voor meer info:0611290791

Ron Spee

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 338x bekeken

Zanger zoekt Blues/Blues-Rock BandHi, ik ben zanger met wat diepere stem. Daarnaast speel ik ook gitaar en mondharmonica. Ik zing graag Blues en Blues-Rock verwante muziek, maar ook soul (oudere Rythm&Blues) vind ik fijn. Kortom: 60/70'ties stijl. Ik hoor graag van jullie! Repeteren ergens tussen Maastricht en Roermond nooit een probleem.

Muzikantenbank user Simon-Hans NiemannSimon-Hans Niemann

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 897x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze website (zie link … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Zanger en drummer gezocht voor een startende Pink Floyd coverband.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 637x bekeken

Wij zijn net gestart met onze Pink Floyd coverband (nog zonder naam) en wij zoeken nu nog met spoed een zanger en een drummer. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. De muzikanten die wij zoeken: - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium ervaring, - willen eventueel optreden voor vrienden en bekenden, - willen 1x per 2 weken met vaste schema's oefenen op … meer »

Peter Relyveld

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 543x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 304x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 719x bekeken

Ervaren muzikanten gezocht voor oprichten van een classic / progressive rock bandHoi. Ik ben Willem uit regio Den Bosch. Ik ben een ervaren muzikant; heb jaren als zanger "gewerkt" in een paar goedlopende coverbands. De foto is uit de oude doos, haha. Helaas is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan door verhuizingen van bandleden, en daarna heb ik het o.a. door het hele corona-gebeuren nog niet weer opnieuw opgepakt. Het kriebelt enorm om weer aan de slag te gaan … meer »

Willem Keller