Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ПŽ¤ðŸŒŸ Achtergrond Zangeres Voor TRIBUTEBAND 🌟🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 357x bekeken

🎤🌟 GEZOCHT: ACHTERGROND ZANGERESSEN VOOR TRIBUTEBAND 🌟🎤 Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging? Wij zijn een energieke tributeband met optredens in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet onze collega met volle teugen van haar rol als achtergrondzangeres, maar ze mist wel een collega naast haar. Wil jij naast haar staan en samen een geweldige sound creëren … meer »

Hildegard Smiet

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 124x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 355x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Bluesband omgeving Zeist?

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 492x bekeken

Wie heeft er zin om een nieuw avontuur aan te gaan om een lekker 'ouderwetse rootsy' bluesband te beginnen in Zeist of omgeving? Het mooiste vind ik lekkere simpele eigen nummers, samen schrijven en uitvoeren met veel lol. Optredens zonder veel poespas, gewoon lekker gaan! Speel zelf gitaar en heb flink wat tijd omdat ik niet meer hoef te werken. Als je kunt zingen, bassen of drummen (of alles tegelijk): … meer »

Peter Daalmans

Ben jij die toetsenman/vrouw of zanger(es) die graag danceclassics speelt / zingt?

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 260x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 https://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Gezocht lead zanger (combinatie slaggitarist of keyboard ook welkom) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 306x bekeken

Wij zitten in de opstartfase van een nieuwe band en zoeken een leadzanger die wellicht ook slaggitaar of keyboard speelt. Doel is om wekelijks overdag een dagdeel te gaan spelen, muzikale gezelligheid staat voorop. Wij gaan covers spelen vanaf de jaren 60/70 tot heden gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. Op het moment bestaat de band uit bas, … meer »

Ton van Rijswijk

HUFTERS hebben een stem nodig

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 453x bekeken

Stevige en goed ingespeelde Rock band met ruime invloeden en eigen(zinnig) repertoire, zoekt een krachtige nieuwe stem. We repeteren één keer per week in Amsterdam. Soms een keer meer, gewoon omdat we het leuk vinden. Leeftijd geen bezwaar, wij zijn 50+. Ambities zijn te overzien: o.a. optreden, componeren en opnemen. Geen broodmuzikanten en geen beginners. Stuur een gemotiveerde mail met een … meer »

Martin Cramer

Zangeres gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Meesterwerk muziek westland waar 60+ muziek maken. Voor ons nieuwe project zoeken wij nog een zangeres met enige ervaring ( bv in een Koor ) . Elke woensdag morgen oefenen wij in NL3 in Wateringen gedurende 16 weken. Waarna een eidoptereden volgt . Hierbij staat plezier maken voorop . Zin en tijd ? Meld je aan en bel Gérard van Luijk op 0619629308

Gerard van Luijk