Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en toetsenist gezocht in Arnhem

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Ben jij een muzikale gitarist of toetsenist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z’n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en zoeken daarom een tweede gitarist en een toetsenist. We zoeken iemand die creatief is … meer »

Muzikantenbank user Efraïm SalariEfraïm Salari

Gitarist gezocht voor coverband 60's 70's 80's

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 231x bekeken

Hallo daar, Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 20, bassist, 18, zangeres, 20 en toetsenist, 20, willen graag … meer »

Robin

Pink Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 191x bekeken

Pink Tribute zoekt toetsenistij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een toetsenist om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We hebben al diverse optredens gepland staan en streven naar ongeveer 20 optredens per jaar. We zijn niet op zoek naar iemand die alle partijen van een nummer kan spelen, aangezien dit er nogal wat zijn. We zoeken iemand die de lead toetsenpartij op zich … meer »

Patrick

Zangeres zoekt Muzikant(en)!

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Hey hoi! Ik ben Floor, 23 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Al van jongs af aan zing ik met veel plezier en ik ben nu op zoek naar muzikanten om samen mee te spelen. In het verleden heb ik in een bandje gezongen en heb ik ook akoestisch opgetreden. Mijn stemgroep is alt en ik heb voorkeur voor een mix van pop, rock en soul. Ben jij op zoek naar een enthousiaste zangeres om je band compleet te maken? … meer »

Floor

P!nk Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 232x bekeken

P!nk Tribute zoekt zangeresWij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een extra zangeres om onze (semi)professionele P!nk tribute band te versterken. We zijn op zoek naar een zangere die onze huidige zangeres kan onderstuenen en die de koortjes en de tweede stem in de nummers kan zingen. Daarnaast verwachten we dat je de tweede leadstem kunt zingen bij duetten, zoals "Just Give Me a Reason" en "Cover … meer »

Patrick

Zangeres zoekt leden voor een coverband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Hoi allemaal, Ik ben Amy, 21 jaar en kom uit omgeving Den Bosch. Ik heb een passie voor zingen en zou dit graag naar buiten brengen in een band met leeftijdsgenoten. Ik zou het leuk vinden om covers te zingen, van bekende nummers uit de jaren 70/80/90 tot aan hedendaagse popmuziek. Een guilty pleasure kan er altijd bij :) Ik zou graag 1 keer in de week willen repeteren om toe te werken naar optredens. Laat … meer »

Amy

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 176x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 207x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 212x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge