Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progressieve Rock bassist gezocht!!!

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Progressieve Rock bassist gezocht!!!Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct contact met me op via de mail. Life starts now!!! sepia.music@*******.com Benieuwd naar een geluid en … meer »

Muzikantenbank user Nick EijkemansNick Eijkemans

Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 244x bekeken

GEZOCHT! BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Nieuw op te zetten band in Eindhoven zoekt 40+ ers: (solo) gitarist, bassist en toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 590x bekeken

Wij - drummer en zangeres - zoeken nog een solo-gitarist, gitarist, bassist en toetsenist om samen rock- en pop nummers te spelen. We willen ook gaan werken aan eigen nummers, en hebben al wat ideeën. We gaan wekelijks oefenen in Eindhoven (of directe omgeving) en zoeken 40+ ers of muzikanten die met 40+ ers in een band willen spelen. Dus alleen reageren als je daaraan voldoet! Geen probleem … meer »

music lover

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 307x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen

Bassist 46 zkt band indie/pop/rock/alt/american

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 411x bekeken

Bassist 46 zkt band indie/pop/rock/alt/americanBassist (46) op zoek naar band of muzikanten om band te vormen. Brede muziek interesse zoals pop, americana, indie, rock, singer songwriter etc Zoals War on drugs Coldplay (oud) Fleetwood mac Chris Stapleton Blof En veel meer Wat ik niet zoek is een allround coverband, grunge of metal of jazz. Eigen werk of covers kan beide. Ik heb bandervaring, vervoer en gear :-) Stuur gerust een bericht!

Mx