Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kensington coverband zoekt Zanger/Toetsenist/Bassist (op prioriteit volgorde)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Beste mede muzikant. Allereerst bedankt voor de moeite om dit te lezen! Tof! Dat wil zeggen dat je ergens enthousiast hierom bent! Als je dit leest en je bent een zanger/toetsenist/bassist, we hebben JOU nodig! Want wat zoeken we? Een zanger die Kensington wil zingen! Heb jij dat rauwe randje in je stem? Kun jij mensen raken? Een Toetsenist die ook van synth layers af weet en het perfecte extratje … meer »

Muzikantenbank user Laszlo ElndsLaszlo Elnds

Gitarist wil rock band beginnen

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Ik ben een 27-jarige gitarist uit Breda en ik wil een nieuwe melodische rock & roll band beginnen. De bedoeling is dat wij eigen nummers gaan doen. Ik ben opzoek naar: -drummer -bassist (die eventueel ook zanger is) -2e gitarist voor zowel ritme als lead (die eventueel ook zanger is als de bassist geen zanger is) -zanger (als zowel de 2e gitarist en de bassist beide geen zangers zijn) Reageer … meer »

Marc

Bassist gezocht voor Bluesband

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hallo, Ik ben Paul (43jr) en ik ben op zoek naar een bassist (m/v) om een blues-cover band op te zetten in omgeving Tilburg. Ik speel zelf gitaar en ik heb in het verleden in meerdere bandjes gespeeld. Zelf houd ik van muziek o.a.: Cream, Johan Mayall and the bluesbreakers, Stevie Ray Vaughan en Fleetwood Mac (Peter Green). Plezier staat voorop en ik hoop met de band iets op te bouwen en als … meer »

Paul

Mr.Green zoekt bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Wij zijn Mr.Green, een rock n blues coverband uit regio Tilburg, Wekelijks repeteren we in Moergestel. Ons repertoire varieert van Golden Earring tot Rory Gallagher. We spelen voornamelijk muziek die we zelf leuk vinden en hopelijk slaat dat ook aan bij het publiek. Wij zijn geen profs of semiprofs, maar gewoon amateurs die het leuk vinden om samen muziek te maken. Zie de webpagina voor onze facebookpagina. … meer »

Mr.Green

De band BARREL zoekt nieuwe bassist(e) met zangtalent

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 380x bekeken

De coverband BARREL zoekt een nieuwe bassist. We repeteren wekelijks op maandagavond in Heeswijk Dinther in onze eigen repetitieruimte. Samenstelling van de band: drums, bassist en 2 gitaristen/mandoline. Soort muziek: 60s en 70s half akoestisch, Beatles, Eagles, CSN&Y, Shocking Blue, Sandy Coast, Van Morisson, Dire Straits, Snow Patrol, REM, CCR, Chris Rea. Veel 2 en 3-stemmig. Bassist met zangtalent … meer »

Marc van Opstal