Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt bassist/bassiste voor het schrijven van eigen nummers

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 80x bekeken

wij zijn op zoek naar bassist voor schrijven van eigen nummers we zijn pas geleden begonnen met deze formatie met het idee eigen album te schrijven. en daarbij onze verschillende muzikale achtergronden te mixen als voorbeeld pop/alt rock/funk en soul voeg daar een een vleugje ska aan toe. en dan in een blender en dan kijken wat voor smaak eruit komt rollen. dus als je nog een ingrediënt toe te … meer »

Muzikantenbank user Mario VroomanMario Vrooman

Heay-Yeah zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Heay-Yeah zoekt bassistHallo, Wij zijn een band, nu zonder bassist helaas omdat de vorige is gestopt. We hebben voor in september nog een optreden staan. Maar zonder bass zal dat niet door gaan. Wij spelen vooral rock. We repeteren op donderdag avond. Mocht je interesse hebben neem een kijkje op onze fb pagina. Voor verdere vragen horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Heay-Yeah https://www.facebook.com/Heay-Yeah-328761914451313/

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Ervaren bassist gezocht voor band in stijlcombi van Tool, Alice in chains, Opeth

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Wij zoeken een ervaren bassist die beschikt over een goede dosis techniek en gedrevenheid. Het hebben van zowel podium- als studio-ervaring is een pre. Onze voorkeur gaat uit naar iemand in de leeftijdscategorie van 25 tot 40 jaar oud (komt niet op een jaar). Daarentegen is het hebben van eigen gear die op orde is wel een must. Bands die ons qua spel en genre beïnvloeden zijn Tool, Alice in … meer »

Muzikantenbank user Tom AdamsTom Adams

Bestaande Band zoekt bassist

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Bestaande Band zoekt bassistHeey mensen, Wij Heay-Yeah zijn opzoek naar een bassist omdat onze huidige is gestopt. We zijn nu met 1 zangeres(17), 1 rhythm gitarist(18), een drummer(19) en een lead gitarist(20). De nummers die we tot nu toe hebben zijn: You shook me al night long (AC/DC)  American idiot (greenday) Smells like team spirit (nirvana) Sweet child o mine (guns n' roses) Take me out (frans ferdinand) Suck my … meer »

Muzikantenbank user RegilioRegilio

Folk/Country band op zoek naar contrabassist

Bassist, Overig en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Folk/Country band op zoek naar contrabassistVoor onze band Ferguson's Great Hunting Ground zijn wij op zoek naar een contrabassist. Bezetting bestaat nu uit, Sef (gitaar, banjo, zang), Amy (gitaar), Julia (zang, viool, mandoline). We zijn een folk en country band, voor nu spelen we covers, maar de ambitie bestaat om eigen nummers te schrijven en te spelen. (Greep uit de artiesten die we coveren: Siobhan Miller, Dolly Parton, Kate Wolf, … meer »

Muzikantenbank user Julia JagerJulia Jager

Rock band zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 237x bekeken

Rock band zoekt Bassist!Wij zijn een (hard)rock band uit brabant en bestaan uit een zanger/gitarist, lead-gitarist en drummer. Wij zijn dus naarstig op zoek naar een bassist! Wij zijn 27, 34 en 37 jaar oud. Ons genre komt denk ik het beste in de buurt van de Foo Fighters. Onze roots liggen ook bij metal maar zijn iets rustiger geworden in de loop der jaren 😉 ..We spelen eigen nummers en willen graag weer de buhne op! We … meer »

Muzikantenbank user Paul FranssenPaul Franssen

Bassist gezocht voor Garage Rock / Fuzz band

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 147x bekeken

Voor een nieuw project zijn we op zoek naar een bassist! We zijn 3 vrienden van ongeveer 26 jaar, die naast muziek maken ook graag samen een biertje drinken en bandjes gaan checken. Begin dit jaar zijn we gestart met het schrijven van eigen nummers met als grootste inspiratiebronnen: Meatbodies, Oh Sees, Ty Segall et cetera. We hebben een hoop ideeën, waarvan een paar al erg concreet. Niet al te … meer »

Nick

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)

Bassist en Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 713x bekeken

SoGett wil Full Gear (Gezocht Bassist Toetsenist)SoGett streedt als duo op onder de naam SoGett 2 Americana. Voor diverse gelegenheden is het echter fijn om met complete band op te treden. Daarom zijn we op zoek naar ervaren muziekanten om de formatie: SoGett Full Gear van de grond te krijgen. Het repertoire staat vast, PA en installatie voor in-ear monitoring is geregeld. Tijdens optredens begeven we ons op een road trip door het landschap van … meer »

M. Hendriks

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 502x bekeken

ANOUK Tribute: Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van Michel, Girl, Good God, Jerusalem en Only You?Wij zijn op zoek naar muzikanten om een tribute aan ANOUK haar muziek te brengen. Een goede band met strakke muzikanten. We streven naar professionele kwaliteit. De bedoeling is om zo’n 5-10 keer per jaar te spelen. Mocht dit meer worden, dan gaat dit in overleg. Repeteren voor een show, geen vaste dag in de week. Ben jij geïnteresseerd om aan te haken? We zoeken naar nieuwe, frisse muzikanten … meer »

Muzikantenbank user Deanne HuigenDeanne Huigen