Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

TCLB zoekt bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 79x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een enthousiaste/gemotiveerde basgitarist. Ons repertoire bestaat uit de beste pop/rock hits uit de 60/70/80/90 aangevuld met hedendaagse hits. We zoeken iemand met eigen inbreng en een goede dosis humor. We repeteren weekelijks of twee weekelijks (in overleg) in Zandvliet (Belgie) nabij Bergen op Zoom. Lijkt het je wat of weet je iemand die interesse zou kunnen hebben. … meer »

Jurgen de Poorter

Quarter 95 zoekt leuke gezellige veelzijdige flexibele bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Wij zijn Quarter 95, momenteel een 6 koppige coverband met meerstemmige zang bestaande uit 1 slag gitaar,1 slag gitaar/toetsen,1 lead gitaar een strakke drummer en 3 vocalisten. In leeftijd variërend, 3 50 plussers en 3 jonge 20+ talenten van zeer ervaren tot minder ervaren. We spelen wekelijks in onze eigen oefen ruimte in Oudenbosch ( tussen Breda en Roosendaal )op de maandag avond, maar dit … meer »

Don de Vink

Bassist(e) gezocht voor coverband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Voor onze vrij nieuwe coverband zijn wij op zoek naar een bassiste of bassist. Het repertoire is nog in opbouw en zal niet direct in een bepaalde richting zitten. Om een idee te geven een aantal nummers. Mustang Sally, Hard to handle, Unchain my heart, Modern World, Wanted Man, Twilight zone, Wicked way en Don’t be afraid of the dark. Repetitie is om de 2 weken op woensdagavond in Rijsbergen. De … meer »

Adriaan

Bob Dylan tribute zoekt scheurende bluesgitarist en groovende basmeester

Bassist en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 211x bekeken

Bob Dylan tribute zoekt scheurende bluesgitarist en groovende basmeesterToetsenist, zanger en ik (drummer) zijn allemaal (ex) studenten van de Rockacademie. We hebben al een paar try outs gespeeld met deze band in een andere formatie en dat werd goed ontvangen. Omdat we het zo leuk vonden hebben we besloten om de band in andere formatie opnieuw op te starten. We zoeken muzikanten die: - Affiniteit hebben met Bob Dylan (duh) - In bezit zijn van eigen vervoer en fatsoenlijke … meer »

Muzikantenbank user Adje JanssensAdje Janssens

Bassist gezocht voor jazzband

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Geroutineerde muzikanten (50+) gitarist,drummer met blazers, zoeken een bassist om de groep volledig te maken. We spelen jazz nummers afgewisseld met eigen werk. Leeftijd speelt geen rol. Repetities in overleg in de regio Turnhout. +31657374007

Cor Jansen

Band zoekt Bassist omgeving Eindhoven - Weert

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Hallo, Onze band bestaande uit 6 gezellige muzikanten is nog op zoek naar een bassist. De leeftijd van de bandleden varieert van 22 tot 63 jaar. We hebben oa. op de speellijst staan : Carol emerald - div nr's Pockey la farge - div nr's Eileen Jewell - div nr's etc. en een aantal country en blues nr's. We oefenen 1 x in de 2 weken op woensdag in Sterksel. De sfeer is lekker ongedwongen … meer »

R