Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Classic rockband zoekt Bassist (e)

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Wij zijn een Classic Rock Coverband en bestaat uit drums, gitaar, toetsen, zang en (zoeken nog een bassist (e) De nummers die we spelen zijn grotendeels hits geweest en denk daarbij aan: Deep Purple, Black Sabbath, Gary Moore, Santana, Toto, Queen, Van Halen enz. enz. Wij repeteren elke dinsdagavond in Oss Ervaring is wel vereist maar een goede sfeer vinden wij ook zeer belangrijk Leeftijd … meer »

Hans

Bassist en Drummer gezocht voor Hardrock, Classicrock Coverband!!

Bassist en Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte HardRock, ClassicRock Coverband uit Helmond/ Uden. Bestaande nu uit Zanger (40), Solo Gitarist (32), Slag Gitarist (24). WE ZOEKEN DUS NOG EEN: DRUMMER EN BASSIST!! Leeftijd maakt eigenlijk niet echt uit, ervaring een beetje omdat we wel iemand zoeken die tempo kan houden en een beetje kennis heeft binnen de muziek, Want Zowel Bassist als Drummer zijn het kloppend … meer »

Ritchie

Spaghetti Western Surf band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Ik zou graag een band willen oprichten / aansluiting vinden bij een band in het genre Spaghetti western met wat surf! Denk aan morricone, Federale, Spindrift ga maar door. Omgeving Nijmegen Oss Den Bosch Boxmeer e.v. Ik ben een 40+ gitarist met wat ervaring, eigen gear en een bak motivatie en zoek dus bandleden of een band. Drummer bassist gitarist (lijkt me gaaf slag/solo samen af te wisselen), … meer »

Gitarist

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Een maat en ik zijn een band aan het opzetten en nog op zoek naar een bassist. De band bestaat nu uit 6 leden. 2 zangeressen, 2 gitaristen, mondharmonica en drummer. We willen nummers spelen uit verschillende genres. Covers uiteraard. Blues, rock, classic rock, country, moderne rock. You name it. We hebben ervaring. Leeftijd varieert tussen 35 en 43. Lol in muziek maken staat voorop

Muzikantenbank user Mirko KovacMirko Kovac

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock bandBands als The Kooks, The Fratellis, Red Hot Chilipeppers, The Killers, Franz Ferdinand, Tame Impala, Sonic Youth, Current Joys, Royal Blood en Cage the Elephant vind ik helemaal gewedig. (Mijn liefde voor spinvis zal ik je besparen). Graag experimenteer ik op gitaar en maak ik stukken zelf. Helaas zijn een hoop ideeën nooit afgewerkt met drums, zang en bas. Nu ik wat muziektheorie onder de knie heb … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Bassist regio tilburg voor zelf schrijven

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 156x bekeken

bianca https://www.bianca-music.com/ en menno https://www.gitaarbarbaar.com zoeken uitbreiding met bassist (pianist en drummer doen wellicht ook mee) we zijn net pas gestart. willen zelf muziek maken/schrijven. eens in de week. uiteindelijk optreden. genre: indie rock/pop/achtig, uptempo tot melancholiek laat iets van je weten indien potentiele match!

menno bakker

Band oprichten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Hallo. Regio Eindhoven - Den Bosch (oefenen in Todo in Best) Ben jij een musicus die samen met mij een band wil oprichten? Laat ik mij voorstellen: Ik werk in de plantsoenendienst. Ik zelf ben zanger, pianist. Ik speel synthesizer. Ik heb bijzonder veel tijd besteed aan het zingen (ik zing ook bijzonder veel). Ik zing dagelijks al vier jaar tijdens mijn werk. Gewoon in het openbaar. Ik … meer »

Rob

Ervaren drummer zoekt muzikanten voor oprichting amusementsband

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 132x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren drummer en zoek muzikanten om een amusementsband op te richten. Te denken hierbij valt aan liedjes van bijvoorbeeld Frans Duijts, Andre Hazes, Django Wagner, Frans Bauer, etc. Uitstapjes naar ander genre(s) kan natuurlijk ook, als het maar hoog genoeg amusement gehalte heeft. Bedoeling is om serieus iets weg te zetten met een aantal optredens per jaar. Zou leuk zijn om een … meer »

Mark-70

Steengoede bassist gezocht

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 279x bekeken

We zoeken voor onze bluesrock band een goede bassist, die met zowel heavy als funky weg weet en de band kan dragen. Veel ruimte voor improvisatie! We zoeken iemand die wil bouwen: bed is niet gespreid. Luister naar de vorige bezetting op spotify : reloaded van bluework om een idee van de basis te krijgen ( of op soundcloud, fandalism of youtube) repetitie op dinsdagavond in Eindhoven.optreden … meer »

koen