Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

**Bandleden Gezocht** invloeden van o.a. Rob Zombie & Marilyn Manson..

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Hallo! Aangezien ik dit nooit voorbij zie komen op dit soort sites plaats ik deze advertentie. De belangrijkste invloeden zijn zoals hierboven genoemd Marilyn Manson en Rob Zombie, het shock rock genre...lekker theatraal on stage qua kleding en make-up, maar bovenal de muziek! Ik speel zelf gitaar zonder podium ervaring maar dit wil ik heel graag veranderen. Ik hoop dat er nog bandleden zijn … meer »

Dennis

The Fifth Ace zoekt bassist en leadgitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 139x bekeken

The Fifth Ace zoekt bassist en leadgitarist!Hey jij! Wij zijn een enthousiaste rockband uit Den Bosch. We spelen zowel eigen nummers als covers van o.a. Anouk, Bon Jovi en Iron Maiden. Eigen inbreng is zeker welkom! Gezelligheid staat voorop en daarnaast focussen we ons graag op eigen werk en optredens! We zijn momenteel met z'n 3e (drummer, gitarist en zangeres) van rond de 25 jaar en repeteren op de vrijdagavond. Dus ben jij die leuke bassist … meer »

Willemijn

Gezocht: zangeres e/o instrumentalist (m/v)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Je bent zangeres of melodie-instrumentalist (m/v). Denkt er over om een (semi-)akoestisch duo te beginnen, of anderszins kleinschalig gezelschap. Of je wilt eens uitproberen hoe het is enkel begeleid te worden op gitaar. Vrije tijd, regio Eindhoven - Den Bosch. Mijn leeftijd 63, muzikale ervaring divers. Laat maar een berichtje achter, als je interesse hebt. Neem ik contact met je op. Lijkt mij leuk....! .. Alexander.

Muzikantenbank user project a'couslectriqueproject a'couslectrique

Beginnende band zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Beginnende band zoekt bassistWe zijn beginnend en niet meer piepjong. We maken graag muziek in verschillende popstijlen en meestal zijn dat harmonisch klinkende nummers. Onze insteek is dat we gemiddeld zo'n 1 keer in de maand willen optreden en ook als iedereen dan kan. We kiezen dan niet gelijk uit betaalde optredens maar optredens die bijzonder zijn of voor familie, bekende of voor goede doelen. De band bestaat uit 2 zangeressen, … meer »

Nico Engels

Muzikanten gezocht voor Nederlandstalige pop/rock coverband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 236x bekeken

Enthousiaste en ervaren zanger/slaggitarist en toetsenist zoeken muzikanten om een Nederlandstalige pop/rock coverband op te zetten. We denken hierbij niet alleen aan de geijkte nummers van De Dijk en BLØF, maar ook aan de wat minder bekende nummers en aan bands als Toontje Lager, I.O.S., Tröckener Kecks, Kadanz, Splitsing, etc. We willen om de week gaan repeteren in de omgeving van Oss, om toe … meer »

Rene Sings

Tears for Fears tribute band

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Drummer zoekt gevorderde muzikanten om een tears for fears tribute band op te starten, aangevuld met 1 of 2 nummers per muzikant die je altijd al graag wilde spelen. - 12 / 15 optredens per jaar - eens in de 2 weken repeteren. Bij opstarten misschien ieder week. - in bezit van gear en vervoer. - leeftijd niet van belang, ben zelf 49. Passie daarentegen dan weer wel :) - Zoek Zanger - Zangeres … meer »

Bas

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tribute

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

INTERESSEPEILING: oprichting Twisted Sister tributeHallo allemaal, Graag wil ik bij deze eens peilen of er muzikanten interesse hebben in de oprichting van een Twisted Sister tribute band. Ik zit al een tijdje met dit idee en heb besloten om het nu maar eens te proberen. Voor de duidelijkheid: momenteel heb ik nog niemand. Zelf zou ik de rol van lead zanger wel op me willen nemen. Dat wil dus zeggen dat er voor de rest nog een complete band gevormd … meer »

Thijs Kivits