Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist voor coverband (R&R, Country, Sixties)

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Bekende band zoekt een ervaren bassist die bekend is met Rock&Roll, Country en Sixties muziek. Alle bandleden (60+) zijn ervaren muzikanten en treden (beperkt) regelmatig op. Wij zijn geen beroeps band. Gezelligheid en kopje koffie/thee staat voorop. We repeteren wekelijks op woensdag avond in Tilburg. Met eigen repetitieruimte en eigen PA. Ben jij die gezellige ervaren Bassist? Laat het ons … meer »

Husky

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt Bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 299x bekeken

Opgericht in sept 2017 speelt Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo al enige jaren met een bezetting van 8 ervaren muzikanten met veel passie de wereld beroemde Latin Rock muziek van Santana.Omdat onze bassist helaas wegens gezondheidsredenen gaat stoppen zijn we opzoek naar een waardige vervanger. Beginnende bassisten wensen we veel succes maar daar gaat onze interesse niet naar uit. Belangrijk is … meer »

Bill

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute band

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Bassit gezocht voor Bryan Adams Tribute bandVoor een nieuw te starten Bryan Adams Tribute zoeken wij een bassist. Niveau is gevorderd/semi-pro. Doelen zijn 1-2 gigs per maand op festivals en poppodia. Voor de uitstraling en setlist richten we ons op het bekende concert op Slane Castle. We gaan spelen in een setting van 4, zanger/gitarist, solo gitarist, bassist en drums. Repetities zullen in de regio Dordrecht zijn en doel is 1 x … meer »

Lennart Brand

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie band

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Zuiderlijk duo zoekt muzikanten voor california leaning indie bandRuben Heuvel en Kimberly Peters zijn opzoek naar muzikanten en vocalisten om een indieband te vormen met een california leaning sound (melancholisch, harmonieeen), en een ambienty en textural backdrop om zo tot een cinematische ervaring te komen live. We willen graag nummers over de human experience schrijven en willen daarbij dus ook een volledige productie aanzetten (van zelfgemaakte visuals, videoproductie … meer »

Muzikantenbank user Ruben van den HeuvelRuben van den Heuvel

Poprockband zoekt bassist(e) regio Den Bosch

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 441x bekeken

Bassist Hé hallo Bassist of Bassiste! Wij van The Remnant Dukes zijn “Remant” (overgebleven) met een gat in de band. Wat onze naam ook doet vermoeden, is dat we Dukes zijn. Waarbij we een verwijzing maken naar Den Bosch en dit dus ook onze thuishaven is en dus ook repeteren. Met andere woorden… We zoeken jou! Ben je een beetje gezellige leuke jongen of meid die een lekker potje kan … meer »

Muzikantenbank user Jan Van den BroekJan Van den Broek

Bassist(e) en/of toetsenist gezocht voor groove/rock band

Bassist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 450x bekeken

Ik (zanger/gitarist) ben samen met een te gekke drummer op zoek naar een perfecte aanvulling in de vorm van een bassist(e) en/of toetsenist. Wij zijn ervaren muzikanten met eigen werk, meerdere albums gemaakt en hebben nu nieuwe songs en ideeën klaar liggen om uit te werken met jou. Met eigen studio voor opnames en repetities. Het lijkt ons te gek om alles meer organisch aan te pakken, vanuit het … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

Bassist gezocht Breda eo

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 342x bekeken

Impact is een pop/rock coverband die al geruime tijd bestaat. Het repertoire bestaat uit nummers van Anouk tot Joe Cocker. We treden zo'n 6-8 x per jaar op. Nu heeft onze bassist recentelijk besloten om te stoppen. Kom jij deze plek invullen? Leeftijd indicatie 30 - 50. Repetitie wekelijks op de dinsdagavond in Lage Zwaluwe in eigen ruimte. Voor meer info: Fb: impactdeband www.impactsound.nl Info@***********.nl Groet … meer »

Jeriaan Matthijsse

Japanse rock cover band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 269x bekeken

Hoi hoi, Wij zijn een Japanse rock cover band in Eindhoven, allemaal rond de 20-25 jaar. Onze setlist bestaat nu uit liedjes van onder andere: Ado, Kana-boon, Ano, Vaundy, The Pillows en meer! We treden regelmatig op bij Japan gerelateerde evenementen. Vorige week is helaas onze bassist gestopt, dus we zoeken een nieuwe. We zijn momenteel met twee zangers, een gitarist en een drummer. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user RowinRowin