Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesduo zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 133x bekeken

Blueszangeres en gitarist/ hammond speler, beiden muzikanten op leeftijd met jarenlang podiumervaring , zoeken een bassist voor het opbouwen van een bluesrepertoire om daarna op te treden. Denk aan nummers van BB King, Etta James, Janis Joplin , Marianne Faithfull Repetitie 2 x per maand in Oirschot

hetty pronk

Drummer zoekt coverband of te beginnen!

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hallo, Ik ben Martijn Smits drum al 20 jaar en zoek een coverband om in te spelen, of te beginnen? Ik heb redelijk veel ervaring en zoek passie! Passie om elke keer weer te knallen en alles te geven! Ik zoek dus mijn leeftijd (24) 20-30, om een beeld te geven wat voor muziek en stijl : dirty daddies, the euro’s, baby blue, royal beat etc. Denk je dat is iets voor mij of iemand die ik ken? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits

Bandleden gezocht voor nieuwe band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

BASSIST, TOETSENIST, EN GITARIST GEZOCHT! Beste medemuzikanten, Wij zijn op zoek naar een bassist, toetsenist en gitarist die tussen de 18 en 30 jaar oud is. We zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band die wilt gaan optreden met eigen repertoire en eventueel covers in het genre Pop/Rock. We hebben op dit moment nog geen repetitie ruimte maar hier wordt aan gewerkt. omstreken: Venlo, … meer »

Nelis van Eekelen

Gezocht muzikanten voor op te richten Zydeco/Cajun/Blues band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

In 2007 ben ik gestart met een Zydeco band. Deze band heeft tot 2012 bestaan. Na 7 jaar ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoek ik muzikanten voor het oprichten van een Zydeco/Cajun/Blues band. Ik ben op zoek naar o.a. Drums, Bas, slaggitaar, sologitaar, Saxofoon, zangers/zangeressen, en eventuele andere passende instrumenten. Je hoeft niet perse kennis van Zydeco te hebben. Speel … meer »

Dirk Toets

Rockband zoekt toetsenist en bassist (omgeving Eindhoven)

Bassist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Ervaren muzikanten (gitarist/zanger, gitarist en drummer) zijn met enige spoed op zoek naar een ervaren toetsenist en bassist. We zoeken het in de richting van Sheepdogs, Wood Brothers, Delta Saints, Tedeshi Truck Band, Ian Siegal, Sean Costello, Rival Sons, Marcus King Band, Robben Ford, Chris Stapleton, etc. We hebben zelf afgelopen zondag voor het eerst samen gespeeld en waren enthousiast met … meer »

Muzikantenbank user Peter HempeniusPeter Hempenius

Wij zoeken nog bandleden

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 285x bekeken

Wij zijn Icons Of Rock een hard/rock pop band die muziek maakt tussen de 50s en 90s. Die stijl geven wij onze eigen twist eraan en maken we covers. Onze doel is om uiteindelijk onze nummers op een cd te krijgen. We zullen zowel op feestjes, evenementen, bar & cafe,s ,bruiloften, old school party,s ect op te treden. We hebben een repetitieruimte in den bosch en zullen daar in overleg met de bandleden … meer »

Kelly