Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metal Bassist in de aanbieding

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Hey muzikanten, Ik (Colin, 29 jr.) is opzoek naar een metal/hardcore band waarbij ik de rol als bassist mag opvullen. Speel nu zo'n 4 jaar bas. (7jaar gitaar en 3 jaar drums) Inspiratie haal ik onder andere uit bands als: Stick to your Guns, Thy Art is Murder, While She Sleeps, Bury Tomorrow, Any Given Day, Down, Super joint Ritual en zo nog wat bandjes. Zelf schrijf ik ook nummers die kun … meer »

Muzikantenbank user Colin De KoningColin De Koning

Gepassioneerde bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Over mij : Ik ben een rustige jongen uit Helmond en ik zoek een leuke band om zo nu en dan live mee te spelen. Mijn invloeden zijn voornamelijk Rock, Hard Rock, Punk en Metal. Dit betekent niet dat ik niks anders leuk vind of wil spelen. Ik luister overal naar zelfs als het oude bands zoals de Stray Cats zijn of juist nieuwe bands zoals Polyphia. Ik heb nu ongeveer 4 jaar aan ervaring … meer »

Marlon

Bassist en Zangeres zoeken muzikanten!!

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Wij (bassist en zangeres) willen weer een band beginnen of bij een bestaande band aansluiten. Onze wens is om 1 tot 2 keer per maand op te treden en 1 keer per 14 dagen te repeteren en thuis alles uit te zoeken zodat de nummers op de repetitie vrijwel gelijk lopen. We willen graag repeteren vanuit Zeeland tot en met maximaal regio Breda aangezien we in Zeeuws-Vlaanderen wonen. Qua repertoire willen … meer »

Hans Bal

Bassist zoekt band omg. Breda

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 226x bekeken

Hoi! Ik ben een startende bassist met circa 1,5 jaar ervaring. Ik heb wel wat meer ervaring op gitaar, waardoor ik het bassen toch wel snel oppak. Ik zoek mede starters die graag samen muziek willen maken. Genre: classic rock of vergelijkbaar. Uiteindelijk is het puur hobbymatig, dus als jullie er met diezelfde gedachte er instaan, dan speel ik graag eens een keer mee! Ik ben zelf 30 jaar.

Thijs

Bassist wil weer aan de gang...

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 491x bekeken

Na meer dan 7 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 september a.s. weer terug op honk in Den Bosch. Voordat ik vertrok heb ik in Blues- en Rockbands gespeeld in de buurt van Den Bosch. Ik wil weer graag weer in een gezellige band spelen (Blues, Rock). Plezier staat voorop, maar als ik iets doe doe ik het ook goed. Leeftijd is niet het belangrijkste, maar ik zit zo ongeveerd … meer »

Leo Dijkhuizen

Bassist zoekt serieuze, goedlopende band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 416x bekeken

Bassist zoekt serieuze, goedlopende bandHoi, ik ben een bassist die behoorlijk wat ervaring heeft en na een sabbatical van een gezinsleven de draad weer op wil pakken met een vliegende start. Ik heb geen interesse in half opgerichte, beginnende of ambitieloze avonturen. Een goedlopende coverband, eigen werk, een serieuze tribute band (ik noem een toto of een ABBA) hebben mijn voorkeur. Ik woon in Den Bosch, natuurlijk heb ik apparatuur, … meer »

Muzikantenbank user Bram van DensenBram van Densen