Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Ik ben op zoek naar enthousiaste ervaren akoestische muzikanten zoals een slag/sologitarist(e) een zanger(es) een accordeonist(e) die het ook leuk vinden om traditionele volksmuziek te spelen. Het liefst 60 plussers. Zelf speel ik contrabas en wat viool. In de omtrek van Uden, voor meer info kun je mij zo snel mogelijk mailen via muzikantenbank.

Jan

Bassist/(mogelijk) zanger zoekt spontane/gedreven Band!

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Bassist/(mogelijk) zanger zoekt spontane/gedreven Band!Hallo! mijn naam is Nathan, ik ben 23 jaar, ik speel nu 8 jaar basgitaar waarvan ongeveer 5 jaar les. Daarnaast heb ik ook zangles om later ook als zanger te kunnen optreden. Ik vind het erg leuk om van optredens een gave show te maken wat mensen niet zullen vergeten. Ik heb al ervaring op het podium, in de studio en daarnaast produceer/schrijf ik zelf muziek. Mijn muzieksmaak is als ik het hier … meer »

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Bassist met 1,5 jaar bas-ervaring zoekt enthousiaste band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met bassen en ben volledig gegrepen door dat instrument. Ik speel iedere dag. Op dit moment speel ik in een heel klein bandje en heb al een aantal keer op verschillende podia opgetreden. Ik ben op zoek naar een leuke enthousiaste band om bij aan te sluiten. Genre voorkeur: rock, pop, nederrock, nederpop maar eigenlijk word ik van veel soorten muziek blij :-)

Muzikantenbank user PatrickPatrick