Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist zoekt verdere ervaringen!

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

yup - zit al van vorige eeuw als auto-didact aan de nobele Bass(en), bij gezonde voorkeur in eigen-zinnige bands met dito muziek. Ruime muzieksmaak en ook fikse repeteer- & live & studioervaring, maar nog steeds hongerig om die verder mooi in te kunnen vullen. Echter helaas : afgeragde cover-toestanden en té volumineus gedoe mag zich evenwel onthouden. Let wel : woon in Wuustwezel, nét over … meer »

Herwig Marynissen

Bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

All-round bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Ik ben een 45-jarige bassist met veel ervaring, op zoek naar een band die er serieus voor wilt gaan. Dus regelmatig optreden en niet alleen voor de gezelligheid repeteren. Ik speel fingerstyle, slap en plectrum technieken en ben in het bezit van de nodige gear. Ik speel het liefst uitdagende muziek in uiteenlopende stijlen, van R&B/soul tot rock/metal/prog en fusion, maar ook pop en jazz. Bijgaande … meer »

Lieven Martens

BASSIST zoekt leuke band!!

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Patrick, 21 jaar oud, woonachtig in Rosmalen, speel al ongeveer 9 jaar Bass en ik zoek in de omgeving van Den Bosch een leuk bandje. Bij voorkeur in het weekend ;) Mijn stijlen die ik graag speel zijn: Rock, Classic Rock, Metal, Old school etc. Denk hierbij aan Metallica, AC/DC, Rammstein, Mötley Crüe, ZZ Top etc. Ik ben ook bereid om stijlen te spelen … meer »

Muzikantenbank user Patrick MaurixPatrick Maurix

Bassist (16) zoekt metal/hard rock band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Bassist (16) zoekt metal/hard rock bandHoi Mijn naam is David ik ben 16 jaar oud en ik zoek een metal of hard rock band om in te spelen. Ik heb op het moment 6 maanden ervaring met de bas en spelen gaat redelijk goed. Ik heb ook iedere week les. Ik wil aankomend jaar ook auditie doen voor de metalfactory en heb daar bij een band nodig het liefst een trash metal band maar hard rock of anderen genre metal is ook goed

David

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 284x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 41, veel band en podium ervaring, affiniteit met synths. Zoekt eigen werk of coverband. Mijn smaak van muziek: Radiohead, Balthazar, daughter maar ook wat soul/funky. Regio den bosch of Utrecht

Muzikantenbank user Peter van OudheusdenPeter van Oudheusden