Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt Bluesrock/Blues band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Ervaren bassist met pro gear en vervoer zoekt een blues rock/blues band. Ik zoek een band die ook wil optreden. Of muzikanten met het zelfde doel. Regio, Kempen, Limburg, Brabant en Nederland regio Noord Brabant/ Limburg. Als het een serieus project is mag het ook iets verder rijden zijn.

Jan Boer

Ervaren bassist zoekt verdere ervaringen!

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 272x bekeken

yup - zit al van vorige eeuw als auto-didact aan de nobele Bass(en), bij gezonde voorkeur in eigen-zinnige bands met dito muziek. Ruime muzieksmaak en ook fikse repeteer- & live & studioervaring, maar nog steeds hongerig om die verder mooi in te kunnen vullen. Echter helaas : afgeragde cover-toestanden en té volumineus gedoe mag zich evenwel onthouden. Let wel : woon in Wuustwezel, nét over … meer »

Herwig Marynissen

Bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

All-round bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 263x bekeken

Ik ben een 45-jarige bassist met veel ervaring, op zoek naar een band die er serieus voor wilt gaan. Dus regelmatig optreden en niet alleen voor de gezelligheid repeteren. Ik speel fingerstyle, slap en plectrum technieken en ben in het bezit van de nodige gear. Ik speel het liefst uitdagende muziek in uiteenlopende stijlen, van R&B/soul tot rock/metal/prog en fusion, maar ook pop en jazz. Bijgaande … meer »

Lieven Martens

Hobby muzikant,

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 488x bekeken

Hobby muzikant,Hoi Patric ik ben 48 en speel basgitaar. Ik zoek mede muzikanten uit Roosendaal om echt op hobby basis muziek te maken. Ik heb band en podium ervaring maar ben niet meer erop uit om veel op te willen treden gewoon samen wat bluesrock poprock hardrock covers spelen .

cfa Swagemakers

Bassist zoekt nieuwe ervaring

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 504x bekeken

Ik ben 62 jaar en woon in Boxmeer. Ik heb eigenlijk heel mijn hele leven muziek gespeeld. 15 jaar geleden ben ik basgitaar gaan spelen en heb sindsdien in een jazz/blues bandje gespeeld, bij 2 ensembles (blazers, combo en zangeressen), en een band waar we eigen nummers in Westcoast stijl spelen. Ook ben ik contrabas gaan spelen op een elektrische contrabas. Met al deze groepen heb ik opgetreden. Ik … meer »

Niek