Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist rock/funk/pop

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 98x bekeken

Mijn naam is Giuseppe, ik kom uit Italië en ik woon in Nederland sinds 4 jaar. Ik heb gitaar voor meer dan 10 jaar gespeeld en sinds twee jaar ben ik aan de basgitaar opgestapt. Ik luister en speel graag verschillende soorten van muziek, met voorkeur voor funk, crossover en rock. Ik speel soms met een paar vrienden, maar nu ben ik op zoek naar een band om iets meer regelmatig te hebben. Een paar … meer »

Muzikantenbank user Giuseppe ColucciGiuseppe Colucci

Nieuw op te richten *fifties *rock'n'roll *rockabilly band

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Nieuw op te richten *fifties *rock'n'roll *rockabilly bandHey allemaal. Mijn naam is Lucas, ik ben 31 jaar en een extreem bevlogen liefhebber van de jaren 50. Ik speel gitaar en ik zing en ben opzoek naar muzikanten om een nieuwe band mee op te richten. Het idee is: toffe, swingende, gezellige, rockende hits uit de jaren 50 spelen van alle top artiesten zoals: Elvis, Cash, Perkins, Cochran, Vincent, Powers, Burnette en noem er nog maar een paar op. Het … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Zangeres wil band opzetten

Bassist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 685x bekeken

Zangeres wil band opzettenHallo ik Priscilla Boutier 35 jaar oud wil graag een coverband opzetten/beginnen. Ik ben een solo artieste en heb al een eigen nummer. Uiteraard ga ik hier ook mee verder en zal uiteindelijk meerdere eigen nummers hebben. Zou leuk zijn als we dit ook met de band kunnen spelen.Ik zing oldies/blues/nederlands/ballads hieronder mijn YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCIf4CbSObzP-fHX0gG-X1mA Mijn … meer »

Muzikantenbank user Priscilla BoutierPriscilla Boutier