Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 220x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren solo/slag gitaristWij zijn op zoek naar een ervaren solo/slaggitarist Wij zijn een veel gevraagde coverband met een heel breed repertoire Al de bekende hits vanaf de jaren 60 tot aan heden. Daarnaast ook Nederlandstalig en alle dansmuziek Wij repeteren in onze eigen studio’s te ‘s-Gravendeel Zie ook onze FB pagina https://www.facebook.com/allroundbandvivace/ En you tube https://youtu.be/q0B4UKvZlRA https://youtu.be/dI7vGaqnxQo

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Rockgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Hey! Ik ben Dennis en ben al een tijdje opzoek naar een rockband om mee op te treden. Ik ben 24 en studeer momenteel aan het conservatorium als docent muziek. Ik speel nu al ruim 10 jaar en geef nu gitaarlessen op verschillende muziekscholen naast mijn studie. Ik hou van rock en metal. Ik vind soleren en improviseren het mooiste wat er is op een gitaar dus ik stel me wel verkiesbaar als lead guitarist. … meer »

Dennis Hoogland

Gezocht: rock gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Speel jij toetsen, gitaar of misschien allebei; is een van jouw favoriete muziekgenres Rock? En ben jij op zoek naar jouw eerste band om jouw skills naar een hoger niveau te tillen? Dan kan het zijn dat jij bij onze band past. Wij zijn Carbon Oxid, een band bestaande uit voornamelijk leden die voor het eerst in een band spelen, waarbij de gemiddelde leeftijd 40 is. Elke dinsdag oefenen wij onder … meer »

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Silver Pockets Full zoekt een nieuwe gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 205x bekeken

Silver Pockets Full zoekt een nieuwe gitaristIemand die in de stijl van bv. Jonny Buckland, Gale Paridjanian of Steve Wilson een eigen geluid gaat toevoegen aan onze songs. Silver Pockets Full is een bloedfanatieke band met twee heldere doelen: op zo tof mogelijke podia spelen en zo mooi mogelijke songs produceren. Dat eerste spreekt voor zich. Het tweede houdt in dat we ook veel tijd steken in componeren, arrangeren, opnemen. Dat betekent … meer »

Muzikantenbank user Edwin DortlandEdwin Dortland

Pop Punk Tribute/Cover band zoekt gitarist en drummer

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Ik ben bezig met het starten van een pop-punk cover band met als doel alle bekende pop punk nummers van de 90's/00's te coveren en een goede set neer te zetten waar een iets wat ruimer publiek op af komt. Mijn doel is om deze nummers er eens in de twee weken in te stampen, en zodra het kan lekker daarmee op te treden en een energieke show neer te zetten. Ik ben nog op zoek naar een gitarist … meer »

Muzikantenbank user Niels PluggeNiels Plugge

Partyband in opstart zoekt ervaren slag / solo gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 375x bekeken

Het Corona virus is op zijn retour en wij willen graag weer aan de slag. Crazytrain is een party / coverband in opstart bestaande uit: Brigitta & Carin (zang) Ruud (bas) Michel (drums) Aad (toetsen) Wij zijn nog op zoek naar een ervaren slag / sologitarist, echter geen broodspeler! Kan je ook nog zingen en weet je een 2e of 3e stem te produceren dan is dit een pré! We zijn ervaren … meer »

CrazyTrain

Pink Floyd leadgitarist/ zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 318x bekeken

Ik ben Kay, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Maassluis. Hiervoor heb ik 2 jaar in een band gezeten met eigen nummers, maar ik kwam erachter dat mijn liefde voor muziek vooral bij Pink Floyd muziek komt. Ik speel zelf 5 jaar gitaar en ik speel al lang Pink Floyd muziek. Naast gitaarspelen kan ik de meeste teksten die Roger Waters op zich neemt zingen. Ik beschik over eigen vervoer en ik ben bereid … meer »

Muzikantenbank user Kay VarekampKay Varekamp

Nieuwe band uit Rozenburg zoekt (slag)gitarist en zanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 533x bekeken

Hi, Wij zijn Rockband "Uncle Fester"! We zijn een groepje van 3, ervaren, muziekanten ( drum, bassist, gitarist. ) We zijn met z'n drieeën een nieuw project gestart; een band die zelf covers, mash-ups en medley's schrijft, en we zijn opzoek naar nóg een gitarist en vocalist(e). Nogmaals, dit is een nieuw project dus we zitten nog in de opbouwende fase. We spelen in de genres: Rock, pop/rock, … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning