Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Golden Earring (unplugged) Tribute Band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 95x bekeken

Bassist zoekt muzikanten voor oprichten Golden Earring tribute band. Doel veel spelen. Geen beginners. Leeftijd niet van belang; als de chemie er is dan doet leeftijd er niet toe! Ik zoek twee gitaristen, drummer en zanger (of zanger/gitarist) Bedoeling is om het gehele Naked-repertoire te spelen. Repeteren doen we eenmaal per twee/drie weken. Het komt dus aan op een goede zelfdiscipline. Voorbereiden … meer »

Gix964

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Grote artiesten spelen covers, maar bij een coverband heb ik een ander gevoel. Ik hou van o.a. King Crimson en Frank Zappa, maar ook van Little Richard en John Scofield. Van Toeareg en Balkan muziek. Ik heb geen hekel aan Nederlandstalig maar wil niet in een feestband met top40 EN Frans Bauer en Andre Hazes. Ik ben gitarist met een brede belangstelling, maar kan niet alles even goed spelen (b,v. de … meer »

Strings&Things

Oekoe Mountain Billies zoeken een (akoestische) gitarist evt ook banjospeler

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Oekoe Mountain Billies zoeken een (akoestische) gitarist evt ook banjospelerOekoe Mountain Billies spelen bekende liedjes (covers, americana, bluegrass, country) met gitaar, banjo, mandoline, bas, lapsteel, mondharmonica. Alles akoestisch (behalve de bas). Onze gitarist is helaas verhuisd naar de Veluwe. Dat is voor hem te ver weg van onze oefenplek in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn nu dan met drie en zoeken de vierde man, die gitaar speelt. Als deze vierde man ook banjo speelt, … meer »

Muzikantenbank user Peter TetterooPeter Tetteroo

Gedreven slag/solo-Gitarist gezocht Zuid-Holland/Brabant

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Voor een nog op te richten band zijn wij, drummer, bassist, zangeres met ervaring, op zoek naar een gedreven slag-gitarist die ook solo-partijen voor z'n rekening kan nemen. Genre loopt uiteen van Chi Coltane tot ZZTop tot Sass Jordan. Voornamelijk songs die we lekker vinden en waar de zangeres iets mee kan. Het is de bedoeling om later ook eigen werk te gaan spelen. Belangrijk is de onderlinge klik … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta

Ervaren gitarist (stijl rock, country rock, blues, rockabilly)

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Hallo, Ik ben een ervaren gitarist, voornamelijk in de Rock, Country, Country Rock, Rockabilly en bluesy stijlen en ben 52 jaar oud. In bezit van vervoer en woon in Dordrecht. Ben op zoek naar een band met ambitie om regelmatig kwalitatieve optredens te verzorgen. Uiteraard is mijn gear uitstekend en inzetbaar voor alle muzieksoorten. Mijn voorkeur gaat uit naar Noord Brabant (Breda eo) Zuid … meer »

Muzikantenbank user Eppo FrankenEppo Franken

Gitarist zoekt metal band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 176x bekeken

Hallo ik 37 jaar zoek een nieuwe band momenteel zit ik nog in een hardcore/punk band bij gebrek aan iets anders maar zou toch liever een metal band hebben. Mijn favoriete stijl is trash denk aan slayer kreator enz. death metal stijl kataklysm amon amarth mag ook. Woon zelf in zuidholland maar ben mobiel.

Richard van der Bok

Gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Gitarist zoekt (cover)bandIk ben Paul, 28 jaar, woonachtig in Rotterdam en ik speel al een hele tijd gitaar. Ik heb rond mijn 20e in een coverband gespeeld. In deze coverband speelde we pop, soul en rock. Deze band ging na een aantal jaar en wat optredens uit elkaar en sindsdien heb ik vooral zelf thuis gespeeld. Momenteel ben ik actief op zoek naar een band (in oprichting) die vooral funk, soul en disco speelt, denk aan … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans