Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

STOÏC•SOULS zoekt grunge/rock bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 345x bekeken

Ben jij de bassist die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC•SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde bevlogen bassist om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Ben jij gepassioneerd door diepe, rauwe klanken en gedreven om een krachtige muzikale impact te maken? Wij zijn een groep gedreven muzikanten die op zoek zijn naar een solide basis voor onze gruizige sound. Als jij wilt bijdragen … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Bassist voor eigen werk gezocht!

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 532x bekeken

Bassist voor eigen werk gezocht!Geachte muzikant, Kort geleden is onze bassist gestopt en op dit moment zijn wij daarom op zoek naar een gemotiveerde bassist die graag wilt meedenken met eigengemaakte nummers en ook lekker af en toe een cover wilt spelen. Het genre is een mix van Singer/Songwriter en Rock. Wat ons betreft is het niveau niet super belangrijk als je maar graag wilt oefenen en ervoor wilt gaan met uiteindelijke … meer »

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Beginnende Bassist zoekt bandje (regio Leiden)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Hallo! Ik speel al een aantal jaartjes af en aan, dus ik plaats mijzelf nog in de beginner categorie. Ik ben opzoek naar een bandje om gezellig mee te kunnen spelen. Ik vind alles leuk om te spelen, alleen naar Jazz en Metal gaat mijn voorkeur niet zo naar uit. Regio Leiden. Groetjes en misschien tot snel! Robert

Muzikantenbank user Robert van BaekelRobert van Baekel

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 871x bekeken

Bassist!Bassist aangeboden. Interesses, Americana, Blues, classic rock, country, eigenwerkbands, folkrock, motown, neder rock, Singer-songwriter bands, Sixties seventies, world music en noem maar op. Ook spelen in het combo van een Gospel of popkoor of in een Bigband lijkt me leuk. Geboden: podium en studio ervaring. (tekst) schrijfvaardigheid. Enige kennis van - en liefde voor muziektheorie. Heb een baan, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 396x bekeken

We are looking for a Bass player We are Vocal / guitar Drummer We play originals indie rock, but we dont want to stick a label We are easygoing but we expect commitment, please contact me if you are interested and I send some demo Area Leiden/Rotterdam/Amsterdam We would like to rehearsal around Leidensalvobass@*****.com0687701882 Call me anytime

Salvo