Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

PopRock Band in Genk zoekt bassist!

Bassist gezocht in Limburg (België) | 180x bekeken

Hallo Bassisten, Wij Gitarist, Gitariste/zangeres, Drummer zijn op zoek naar een bassist. Leeftijd maakt ons niet uit. Wij zijn zelf tussen de 35 en 39. We spelen nummers van de jaren 70 tot 2000. Ons doel is om de bühne op te gaan. We repeteren om de week op maandagavond in Genk. Graag horen we van jou! Tel +31 638235398

Bliss

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 350x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Gitarist/Vocalist zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 364x bekeken

Gitarist/Vocalist zoekt band.Ik ben een Gitarist met middelmatige kennis en beheersing. Ik zou graag aan muziek werken met gelijkgestemde personen en hopelijk nog veel bijleren en mooie nummers tot stand brengen. Ik schrijf teksten en oefen op regelmatige basis het zingen hiervan. Hoewel mijn minimale ervaring en onbestaande opleiding zou ik graag meer tijd besteden aan het ontwikkelen in de muzikale wereld. Ik hou van … meer »

Muzikantenbank user Janco de Boeck-SwinnenJanco de Boeck-Swinnen

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*

Blazer en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 354x bekeken

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*PIANIST en TROMPETTIST voor SWINGBAND Hey-Hey Swing Band zoekt muzikanten die mee willen gaan in ons verhaal en samen met ons beter worden. We hebben momenteel 3 blazers, bas en drums, er zijn vacatures voor trompet en piano. Voor de ritmesectie proberen we onze arrangementen om te zetten in behapbare akkoordenschema's. Kunnen improviseren op akkoorden zou fijn zijn, het willen leren is ok. … meer »

Muzikantenbank user Geert Van BosscheGeert Van Bossche

Coverband zoekt toetsenist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 696x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN toetsenist en gitarist om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zangers, solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats … meer »

Venta