Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer meer dan welkom!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 179x bekeken

Countryband zoekt nog een ervaren drummer. De verdere bezetting is: zangeres, zanger/gitarist, sologitarist, toetsenist, (contra-)bassist/bijzang. Wij spelen goed in het gehoor liggende en dansbare covers, variërend van old school country, blues tot stevige rock & roll. Aan bod komen nummers van o.a. The Mavericks, Billy Ray Cyrus, Emmylou Harris, Carlene Carter, Trisha Yearwood, Linda Rondstadt, … meer »

Hans van den Waardenberg

Gitarist will band beginnen

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 189x bekeken

Gitarist will band beginnenIk ben Jordan Faber, 19 jaar oud, en ik ben op zoek naar een drummer en bassist om een band mee te beginnen. Ik ben vooral beïnvloed door sludge en death metal, maar ook post-punk en alternative rock. Ik schrijf momenteel zelf nummers, die in de link te vinden zijn, en het lijkt me leuk om iets omtrent deze stijl te spelen. Ik ben echter ook bereid een andere muzikale richting op te gaan. Ben je geïnteresseerd? … meer »

Jordan Faber

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 324x bekeken

Pim en Jeroen zoeken een bassist en een drummer voor een lekkere stampende bluesrock band.. Lekker onze eigen invulling geven aan muziek als die van Rory Gallagher, Joe bonamasa, ry cooler, jj cale, zz top, etc.. we zijn allebei bekend met het bandleven en muziek maken.. we willen wel rustig aan starten weer, en gewoon zonder stress en druk weer opbouwen.. tot gauw? Pim en Jeroen

Jeroen