Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rap/metal project zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 124x bekeken

Rap/metal project zoekt bandledenHey gasten, mijn naam is Roy ben 25 en woon in Heerlen. Ik ben samen met een rapper een nieuw project begonnen en we schrijven eigen nummers in het rap/metal genre. We zijn op zoek naar een drummer en een bassist om de formatie compleet te maken. Vervoer, gear en een oefenruimte zijn aanwezig. we zoeken gemotiveerde teamspelers die van muziek houden. Laat wat weten als je geïnteresseerd bent voor … meer »

Roy Kronberger

Semi-professionele Big Band uit Kevelaer (D) zoekt creatieve drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 135x bekeken

Semi-professionele Big Band uit Kevelaer (D) zoekt creatieve drummerSemi-professionele Big Band (wel het niveau, niet het geld) zoekt een drummer voor open, levendig en creatief slagwerk. Hoofdstijlen zijn Funk, Latin, Jazz... (Jazz Police, The chicken, Spain, Streets of San Francisco, The Incredibles, Salsa Nueva, Jump up Superstar, etc.) De band wordt niet gedirigeerd, dus je moet in staat zijn de band te leiden, zowel voor wat betreft tempi als ook langs moeilijke … meer »

Muzikantenbank user Peter NiersmansPeter Niersmans

Pantera Tribute Band - Bandleden Gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 141x bekeken

Pantera Tribute Band - Bandleden GezochtHallo allemaal, Mijn naam is Bjorn (gitarist) en ik ben op zoek naar bandleden (drums, bass, zang) die samen met mij een kwalitatief pantera tribute band(Limburg/Brabant) willen opzetten. Het doel van deze tribute band is om het podium te gaan veroveren met een performance waar je u tegen zegt. Bij deze tribute band moet je niet alleen denken aan de klassiekers, Walk, Cowboy from hell, I'm broken, … meer »

Muzikantenbank user Bjorn BolderBjorn Bolder

MANTA zoekt een drummer!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 178x bekeken

Hallo! Wij, Noah, Sam en Daan (21 jaar), zijn op zoek naar een nieuwe drummer voor onze band. De muziek valt voornamelijk in het prog rock genre. We zoeken iemand die een serieuze (maar ook gezellige!) instelling heeft en die ook meedenkt over de eigen muziek. We zoeken een drummer die zich wil aansluiten bij onze band. Wij komen allemaal uit Grathem, dus we zoeken iemand die hier in de buurt woont. … meer »

Muzikantenbank user Daan RamakersDaan Ramakers

Diamond Sheep zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 224x bekeken

Diamond Sheep zoekt drummerHallo beste drummer, Wij zijn Diamond Sheep een kort geleden opgerichte Rock/Metal band. We zijn begonnen met het schrijven van eigen nummers en hebben zo nu en dan is een cover nummer. Dus wil je samen met ons te gekke muziek maken vooral eigen werk en een hoop gezelligheid beleven reageer dan snel! We repeteren in de muziekcampus in Kerkrade op zondag van 18:00 tot 22:00. Muzikale groet Diamond … meer »

Muzikantenbank user JochenJochen

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 188x bekeken

Singer-songwriter is tezamen met een bassist in de omgeving van Parkstad / Maastricht op zoek naar een gedreven drummer in het Indie-folk-rock genre waarbij het repertoire al grotendeels aanwezig is maar eigen creatieve inbreng om het geheel te complimenteren van harte welkom zijn. Onze doelstelling luidt om wekelijks te repeteren, toe te werken naar periodieke optredens en opnames. Laat bij interesse … meer »

Muzikantenbank user @llegory@fD@ve@llegory@fD@ve

Muzikanten gezocht

Blazer en Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 393x bekeken

Wil je: - Vlotte, populaire, herkenbare muziek maken in een orkest zonder concoursverplichtingen? - Een keer per week gezellig samen repeteren? - Ieder jaar een paar mooie concerten uitvoeren? Dan is meespelen in het HONL iets voor jou! Wij zoeken klarinettisten, fluitisten, tubaspelers en slagwerkers Maar speel je een ander instrument, dan ben je ook welkom. Wij hebben repetitie op … meer »

Desiree Adank