Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rap metal band uit Limburg is op zoek naar drummer!

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 111x bekeken

Voor een verse nieuwe band zijn we opzoek naar een gedreven drummer die beschikt over een eigen drum kit, vervoer en een gezonde dosis humor en motivatie om de beste rap metal band uit de buurt hier te worden. Spreekt dit jou aan en heb je er echt zin in laat het ons weten! je kunt mij gewoon benaderen via dit bericht of via 0646913565. We staan op het punt wat shows in te plannen, een demo op te nemen … meer »

Roy Kronberger

Drummer gezocht voor Baton Rouge Band

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 373x bekeken

Drummer gezocht voor Baton Rouge BandAangezien de drummer van de Baton Rouge Band per 1 maart 2021 vanwege privé redenen gaat stoppen zijn wij opzoek naar een ervaren opvolger. De 14 leden tellende all round band bestaat uit een combinatie van professionele en ervaren amateurmuzikanten ( genre pop, soul, dance ).

Muzikantenbank user Daphne NottenDaphne Notten

Drummer & Gitarist gezocht

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 373x bekeken

Drummer & Gitarist gezochtHey Guys! Wij zijn Hydranight, een symfonische power metal band uit Limburg. We schrijven eigen werk en zijn momenteel bezig met ons debuut EP die we rond mei/juni willen uitbrengen. De nummers hiervoor staan al ver in de steigers maar we zoeken nog een drummer die 110% achter dit genre staat en netzoals ons er volledig voor willen gaan. We repeteren in onze eigen studio in Reuver (Limburg) We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Anne de GraefAnne de Graef

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 362x bekeken

Wij zijn een Coverband uit de regio Parkstad en spelen ook nummers die anderen laten liggen. Natuurlijk spelen we hits, maar soms zijn de minder bekende hits voor de muzikant meer de moeite waard. Vandaar de naam B-Sides, op het snijvlak waar zowel publiek en muzikant zich lekker voelt. Wij hebben allen de nodige ervaring en spelen van Bowie tot Fleetwood en U2 tot Parsons. We nemen onze muziek … meer »

Pista Hajdú

Nieuwe drummer gezocht

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 456x bekeken

Nieuwe drummer gezochtWij zijn een band, zoekende naar een nieuwe drummer. Muziekgenre: Rory Gallagher, JJ Cale, Fleetwood Mac (eerste versie met Peter Green), Joe Bonamassa, ea. Wij brengen onze huidige covers in onze eigen stijl. Eigen nummers zijn op handen.. We bestaan uit Pim (Zanger/gitarist), Iwan (Basist, zanger), Jeroen (lead gitarist, slide gitarist). Ben jij de drummer die lekker uit zijn dak gaat op stevige … meer »

Jeroen

Band zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 373x bekeken

Band zoekt bassist en drummerWij zijn Full Of Whiskey en wij zoeken zowel een drummer als een bassist om onze lineup conpleet te maken. We maken momenteel covers van o.a. country-, rock-, post-punk- en swingnummers (Johnny Cash, Joy Division, The Doors, The Smiths, Elvis Presley, etc.), maar zijn ook van plan om later eigen werk te schrijven. Zelf zijn we allebei 19 jaar oud, dus het liefst wel personen rond deze leeftijd. Ben … meer »

Jordan Faber

Nederpopband DoeMeDieMaar zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 766x bekeken

Nederpopband DoeMeDieMaar zoekt drummerDrummer m/v gezocht. Omgeving Zuid Limburg Nederrock coverband DoeMeDieMaar is per direct op zoek naar een drummer M/V. Omgeving Sittard Geleen. Ons repertoire bestaat naast cover werk van Doe maar, Toontje Lager, Goede Doel, Racoon, Blof, Herman Brood, Golden Earring, etc ook uit eigen werk en dit willen we graag verder uitbreiden. We repeteren wekelijks op vrijdag in Sittard-Geleen. Heb je interesse … meer »

doemediemaar

Vocalgroup zoekt aanvulling op nieuw combo!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 502x bekeken

Beste muzikanten, Voor onze super hippe vocalgroup in Horst zijn we als aanvulling op ons combo op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist (mag pianist zijn, maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om elke eerste maandag van de maand met ons koor mee te repeteren en 5/6x per jaar ons te ondersteunen bij optredens. Als koor repeteren we elke maandag onder leiding van een professionele dirigent … meer »

Muzikantenbank user Lisanne SmuldersLisanne Smulders