Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Full of Whiskey zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 176x bekeken

Full of Whiskey zoekt drummerWij zijn Nick (zang), Aiven (bas) en Jordan (gitaar/backing vocals) en spelen op het moment covers van country, rock & roll, jazz, indie, hard rock en post-punk (Sinatra, Joy Division, CCR, Johnny Cash, The Doors). Hiernaast willen we graag eigen nummers gaan schrijven en optreden, en hier hebben we een voor drummer nodig. Stuur maar een bericht als je geïnteresseerd bent!

Jordan Faber

Beginnende band zoekt Drummer en Bassist(e)! Regio Midden-Limburg

Bassist en Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 164x bekeken

Beginnende band zoekt Drummer en Bassist(e)! Regio Midden-LimburgBen jij een strakke drummer of een enthousiaste bassist(e)? Dan zoeken wij jou! Wij ( Tim (zang, gitaar), Stijn (toetsenist), Dani (gitaar, zang) ) zijn gepassioneerde muzikanten die bezig zijn met het opzetten van een toffe rockband. Wat voor muziek we willen spelen? Denk bijvoorbeeld aan The Eagles, Queen, Golden Earring en The Rolling Stones. Maar ook eigen inbreng is welkom! Locatie repetitieruimte … meer »

Dani Lensen

Drummer wanted met spoed

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 226x bekeken

Gezocht gedreven drummer voor pop coverband Wij zoeken een goede en vooral zeer gemotiveerde drummer DIE MET KLIK kan spelen.backvocals zou leuk zijn. De band is gevestigd in Limburg (B) Optredens zijn er.in België en NL Stijl pop dance disco rock. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan.en ook willen repeteren Sessie drummers en invallers zitten we niet op te wachten

R

Headache zoekt drummer (Noord-Limburg/Brabant) (18-30 jaar)

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 213x bekeken

Wij zijn Headache. We zijn al 4 jaar bij elkaar en hebben al 3 jaar podiumervaring. We spelen voornamelijk classic rock en andere rock en punk nummers die iedereen kent. En hebben een eigen nummer. Optreden doen we ongeveer acht keer per jaar, maar we willen er naar gaan streven om dit minimaal één keer per maand te doen. We bestaan uit: Maartje (leadzang/rythmn gitaar) 19 jaar Wesley (leadgitaar) … meer »

Maartje

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 259x bekeken

Hallo drummers! Wij zijn Hydrojam en zijn op zoek naar een enthousiaste drummer. We spelen voornamelijk Rock/pop, denk aan: Nirvana en Black Sabbath. We repeteren elke zaterdag in Stein. (kan in overleg ook veranderen). Denk jij dat jij onze band kunt komen versterken? Stuur ons dan een mailtje! Mail: fennevincken02@*****.comGroetjes, Hydrojam

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 307x bekeken

Drummer gezocht om een bestaande tweemans rockband door te zetten. Deze band heeft al tientallen optredens, merchandise en een EP op zijn naam staan. Luister naar de relatief oude albums van Cleopatrick en Royal Blood voor een indruk. Eigen nummers zijn er natuurlijk ook met de ambitie er meer te schrijven. Ongeveer 3 keer per maand repeteren en 10 keer per jaar optreden. Omgeving Roermond. … meer »

Vince

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 344x bekeken

Hallo, Onze band "Bluesstew"is op zoek naar een drummer , die puur voor z'n plezier in een band wil spelen , en dus maar wel af en toe op het podium wil staan. Wij zijn 4 redelijk op leeftijd zijnde mannen , bezetting organist/zanger , 2 gitaristen solo/slag en basgitarist. Spelen voornamelijk blues /blues gelinkte muziek en reperteren vast op de woensdagmiddagen. Ben jij ook niet meer gebonden … meer »

Leo Coenen

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 283x bekeken

Drummer/Percussionist gezochtBlaasorkest "MUNSTERGLANER" (18 personen-alle leeftijden) is op zoek naar een hobby-drummer/percussionist, welke bekend is met diverse muziek genres. De repetities vinden plaats om de 14 dagen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Gemeenschapshuis te Munstergeleen. Samen gezellig repeteren en optreden. Wil je iets zien en horen: Kijk even op YouTube - Munsterglaner. Interesse of nog vragen? … meer »

Loek Lemmens

Vet project!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 590x bekeken

Mijn naam is Rick Moonen (19 jaar). Ik ben op zoek naar gevorderde jonge muzikanten (vocals, drums, slaggitaar, keys en basgitaar) om samen een band te vormen voor het maken van stevig eigen werk (o.a. Rock) met af en toe een cover. Het makkelijkste zou zijn als alle muzikanten in de regio Limburg midden of Limburg zuid wonen, want minimaal 1x per week compleet repeteren in Sittard-Geleen is belangrijk. … meer »

Muzikantenbank user Rick MoonenRick Moonen