Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 142x bekeken

Hallo, Mijn naam is Annelies (60) Zegt niet zoveel hoor. Ik speel met onze band om de week en ik zou graag wekelijks willen spelen. Ik ben dus op zoek naar n band in de regio om wekelijks te spelen/repeteren. Mijn voorkeur gaat naar de maandagavond daar dat wat handiger te plannen is. Het repertoire van onze band is redelijk breed. Dat gaat van Garbage tot Incubus tot audioslave tot Melissa auf … meer »

Muzikantenbank user Annelies TimmermansAnnelies Timmermans

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 236x bekeken

We zijn al met zijn drietjes zang/gitaar, bas en toetsen maar missen nog een leuke drummer (M/V) die ook van de meer alternatieve muziek houdt zoals een PJ Harvey of Jaison Molino. Onze zanger schrijft zijn eigen songs en gaf deze tot dusver vorm op zijn Iphone (zang, drum, gitaar, bas, toetsen en meer) maar wil deze nu ook graag live brengen. Ben jij de drummer die deze songs mede vorm wilt geven … meer »

Muzikantenbank user Harrie HabetsHarrie Habets

Captain Beefhaert and his Magic Band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 215x bekeken

Hoi! Ik ben Jasmine 23 jaar en Regie student aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik ben opzoek naar een band die bij mij wil spelen tijdens praktijkhuis (een project op de Toneelacademie van Maastricht ). Het stuk wat we gaan brengen is Low Yo-Yo Stuff van Ko van Den Bosch. Een man die tijdens zijn LSD trip denkt dat die vast zit in het hoofd van Captain Beefhaert, opzoek naar een nooit uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Jasmine OuazziJasmine Ouazzi

BrookDale zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 402x bekeken

Gezocht ROCK/BLUES ROCK Drummer Wij Brookdale zijn op zoek naar een gedreven rockdrummer, die zich thuis voelt in het genre a la Rory Gallagher, Walter Trout, Ozzy Osbourne, maar ook Metallica en Volbeat. Aldus het (blues)rock genre vanaf de jaren 70 tot op heden. Onze huidige drummer, die tevens toetsenist is, zal de toetsen voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast heeft hij de beschikking over … meer »

Muzikantenbank user Ivo KnubbenIvo Knubben