Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Sweet Chili zoekt toetsenist(e) en drummer.

Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 247x bekeken

Coverband Sweet Chili is op zoek naar een drummer en toetsenist(e). Huidige bezetting is gitarist, 2 zangeressen en bassist. Wij hebben als repetitieruimte het Campus in Kerkrade elke donderdag avond van 20.00 - 22.00 uur. Repertoire ; blues ,disco,rock,soul,duits en ned.talig. Check de site........ Wij zijn 40 en 50 plussers en zoeken ook een beetje in die richting van de leeftijdsklasse ( 30 … meer »

Muzikantenbank user Barry CowanBarry Cowan

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 306x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 407x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 564x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

Outkraaij zoekt een Drummer

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 747x bekeken

Outkraaij zoekt een DrummerOutkraaij is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij spelen voornamelijk Rap / Nu-metal. Denk aan bands als Limp Bizkit en Rage against the machine. Repeteren doen we in zuid Limburg. 

Een aantal van onze nummers staan online en deze kun je hieronder vinden: 

https://www.youtube.com/watch?v=8_Baigk_Ngg

 https://open.spotify.com/artist/7z7VlSVgZiKhn3Mg4eQrln?si=VSwIeFVTQMSXurz-oKObFQ … meer »

Roy Kronberger