Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BrookDale zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 184x bekeken

Gezocht ROCK/BLUES ROCK Drummer Wij Brookdale zijn op zoek naar een gedreven rockdrummer, die zich thuis voelt in het genre a la Rory Gallagher, Walter Trout, Ozzy Osbourne, maar ook Metallica en Volbeat. Aldus het (blues)rock genre vanaf de jaren 70 tot op heden. Onze huidige drummer, die tevens toetsenist is, zal de toetsen voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast heeft hij de beschikking over … meer »

Muzikantenbank user Ivo KnubbenIvo Knubben

Begane Glorie zoekt Drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 197x bekeken

Aan alle drummers van Limburg! Wij zijn nog op zoek naar een drummer die goed in zijn vel zit... We maken eigen nummers, géén covers! Qua stijl: blues, pop, rock, jazzy, sferisch. Lastig om zo even te omschrijven, maar in ieder geval iets Indie stijl :-) Repeteren doen we op de maandagavond in Sittard. Carpoolen vanuit Weert / Nederweert is mogelijk. Compleet drumstel, inclusief snare … meer »

Muzikantenbank user Marc GeelenMarc Geelen

70's Ouwlaw Country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 223x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende drummer. Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten tussen de 24 en 60 jaar oud. Belangrijker is een muzikant gedreven en … meer »

Casper van Osch

Rap/metal project zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 197x bekeken

Rap/metal project zoekt bandledenHey gasten, mijn naam is Roy ben 25 en woon in Heerlen. Ik ben samen met een rapper een nieuw project begonnen en we schrijven eigen nummers in het rap/metal genre. We zijn op zoek naar een drummer en een bassist om de formatie compleet te maken. Vervoer, gear en een oefenruimte zijn aanwezig. we zoeken gemotiveerde teamspelers die van muziek houden. Laat wat weten als je geïnteresseerd bent voor … meer »

Roy Kronberger

Semi-professionele Big Band uit Kevelaer (D) zoekt creatieve drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 213x bekeken

Semi-professionele Big Band uit Kevelaer (D) zoekt creatieve drummerSemi-professionele Big Band (wel het niveau, niet het geld) zoekt een drummer voor open, levendig en creatief slagwerk. Hoofdstijlen zijn Funk, Latin, Jazz... (Jazz Police, The chicken, Spain, Streets of San Francisco, The Incredibles, Salsa Nueva, Jump up Superstar, etc.) De band wordt niet gedirigeerd, dus je moet in staat zijn de band te leiden, zowel voor wat betreft tempi als ook langs moeilijke … meer »

Muzikantenbank user Peter NiersmansPeter Niersmans

Pantera Tribute Band - Bandleden Gezocht

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 231x bekeken

Pantera Tribute Band - Bandleden GezochtHallo allemaal, Mijn naam is Bjorn (gitarist) en ik ben op zoek naar bandleden (drums, bass, zang) die samen met mij een kwalitatief pantera tribute band(Limburg/Brabant) willen opzetten. Het doel van deze tribute band is om het podium te gaan veroveren met een performance waar je u tegen zegt. Bij deze tribute band moet je niet alleen denken aan de klassiekers, Walk, Cowboy from hell, I'm broken, … meer »

Muzikantenbank user Bjorn BolderBjorn Bolder

MANTA zoekt een drummer!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 287x bekeken

Hallo! Wij, Noah, Sam en Daan (21 jaar), zijn op zoek naar een nieuwe drummer voor onze band. De muziek valt voornamelijk in het prog rock genre. We zoeken iemand die een serieuze (maar ook gezellige!) instelling heeft en die ook meedenkt over de eigen muziek. We zoeken een drummer die zich wil aansluiten bij onze band. Wij komen allemaal uit Grathem, dus we zoeken iemand die hier in de buurt woont. … meer »

Muzikantenbank user Daan RamakersDaan Ramakers