Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 108x bekeken

Drummer zoekt coverbandHoi, ik ben een 56 jarige drummer, die graag weer in een coverband wil gaan spelen. Het liefst een band die verschillende stijlen pop speelt met in verhouding veel rock. Ik kom uit Brunssum. Op YouTube heb ik een kanaal dat Victor Schols heet. Daar staan veel filmpjes waarop ik te zien en horen ben. Filmpjes van optredens met bands en thuis covers. De laatste zijn voor hier het meeste geschikt omdat … meer »

Victor Schols

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 101x bekeken

Mijn naam is Eric en ik woon in Heerlen. Ik zoek in de omgeving Zuid-Limburg een band om in te drummen. Mogen covers en/of eigen nummers zijn. Ik heb ruime ervaring met het spelen in bands en met optreden. Ben in het bezit van een drumstel en eigen vervoer. Ik zoek geen metal/jazz/blues band. Zijn jullie op zoek naar een gemotiveerde en goede band drummer, dan hoor ik dat graag!

Eric Langen

Golden Earring

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 621x bekeken

Ervaren drummer (1971) en Golden Earring fanaat, zoekt de George Kooymans, Barry Hay en Rinus Gerritsen om een professionele Golden Earring Tribute band te formeren. De intentie is om het originele in al zijn facetten zo goed als mogelijk te benaderen, Golden Earring Live wel te verstaan! Dus ik ben opzoek naar, De 'George' als zanger en solo/ritme gitarist De Barry als zanger en ritme gitarist De … meer »

Patrick Gorissen

Ben op zoek naar een bestaande band in de regio Limburg

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 428x bekeken

ik ben Mike 50+ en heb al enkele jaren podiumervaring. Muziekgenre rock, bluesrock. Ik speelde rock-, pop- en bluescovers van onder meer de volgende artiesten: Neil Young, Billy Idol, Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floyd, AC DC, Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, David Bowie, Pink, Joe Cocker, Doobie-broers ... Ik ben een zelfstandig ondernemer. Momenteel speel ik in een rockband in Düsseldorf. … meer »

Mike Dombrovskis