Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

(Slag) gitariste zoekt bestaande band of leden ter oprichting nieuwe band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 177x bekeken

Hallo Mijn naam is Roos, ik ben 37 en zou graag weer in een band spelen. Ik sta open voor veel soorten muziek, maar mijn hart ligt bij (hard) rock muziek, dus het is fijn als daar wat van bijzit in het repertoire. Ik woon in omgeving nijmegen. Zingen doe ik ook graag, wat me heel leuk lijkt is met meerdere muzikanten zijn die meerdere instrumenten bespelen/ zingen, om zo te kunnen wisselen. Paar … meer »

Roza

Zanger, Gitarist, Songwriter zoekt enthousiaste Bandleden tot 23 jaar

Drummer en Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 252x bekeken

Zanger, Gitarist, Songwriter zoekt enthousiaste Bandleden tot 23 jaarJow, ik ben Yannick, op t moment 19 en ik heb erg veel zin om met een groepje enthousiastelingen muziek te maken. Zelf ben ik de afgelopen jaren vooral bezig geweest met het schrijven en opnemen van mijn eerste album, deze staat inmiddels op spotify. ik zoek naar een drummer en 2e gitarist van 18 tot 23 jaar. Als 1 van deze backing vocals kan doen is het altijd welkom natuurlijk ;). Ik zou graag voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Yannick VerkadeYannick Verkade

Gezocht, Sologitarist regio Nijmegen

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 208x bekeken

Hallo, wij zijn de band Green Carpet en wij zijn opzoek naar een goeie, leuke en gezellige sologitarist. Wij spelen veelal covers maar ook wat eigen nummers. Stijlen zoals rock, pop, funk, blues. Wij spelen eigenlijk alles wat wij leuk vinden. Onze leeftijden liggen tussen de 44 en de 55 jaar en allen zeer veel ervaring. De band bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist/pianist, gitarist en een … meer »

Sander

Songwriter/gitartist medemusici voor nieuwe band met vnl.EIGEN werk (Gelderland/Overijssel)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 163x bekeken

Maakte de afgelopen 6 jaar een aardig aantal popsongs (ook instrumentale). Ik zoek medemuzikanten die liefst ook eigen nummers schrijven en samen willen spelen niet alleen voor de fun maar ook om onze nummers heel goed te leren spelen zodat we ze kunnen opnemen en ook voor publiek kunnen uitvoeren. Mijn muziek is altijd melodisch en schurkt tegen de Beatles en de Folk aan. Dus: met name gezocht: goede … meer »

Paulus

Stiles zoek gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 292x bekeken

Wat nou geen goede gitaristen???? Die zijn er zat maar waar is die ene die de band Stiles gaat aanvullen? Wij zoeken een snarenbeul die breed georiënteerd is, ervaring heeft en ook nog eens in staat z'n steentje bij te dragen aan het verder uitwerken van het repertoire. De band bestaat uit ervaren muzikanten (belegen. Er wordt in Arnhem gerepeteerd. De muziek heeft pop/rock/funk en symfo invloeden … meer »

Martien Opdam

Ervaren lead gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 291x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren lead gitarist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 162x bekeken

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt bandHallo! Ik ben Maxime, een 18-jarige gepassioneerde gitarist. Ik speel veel genres, te denken valt aan blues/rock/pop. Muziek van John Mayer en bijvoorbeeld Eric Clapton of Jackson Browne spreken mij het meest aan, maar ik sta open voor andere dingen. Niet te vergeten: zingen doe ik ook. Graag wil ik meer energie en tijd stoppen in mijn passie voor gitaar en muziek. Ik denk op deze manier in contact … meer »

Muzikantenbank user Maxime OldenboomMaxime Oldenboom