Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 196x bekeken

Busy Billie and the Clubmasters is op zoek naar een ervaren gitarist die de formatie weer compleet maakt!BB&tCM bestaat nu ongeveer 2 jaar en bestaat uit een drummer, bassist, toetsenist en een zangeres (50-plussers) en wij oefenen in Harderwijk (minimaal 2 x per maand; streven naar wekelijks op de maandagavond). We spelen bekende en minder bekende covers in diverse stijlen van jazz tot sing-along pop en proberen (wanneer een nummer zich daarvoor leent) de nummers altijd net even iets anders te spelen … meer »

Andrew Stuijfzand

Plezier!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 189x bekeken

Wij zijn Garbitch. Wij maken voor ons plezier muziek in Nijmegen. Wij coveren en ontwikkelen zelf muziek. Wij zijn op zoek naar mensen die de grote ambitie voorbij zijn en gewoon lekker muziek willen maken. Wij zoeken bij voorkeur een (slag) gitarist. Maar ook een toetsenist en/of zanger zijn welkom.

P Rijnhart

DriftWood zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 184x bekeken

Wij van DriftWood zijn op zoek naar een nieuwe creatieve gitarist. Onze vorige gitarist is er helaas mee gestopt omdat hij zich meer bezig wil gaan houden met andere projecten. We zijn nu ongeveer een jaartje bezig en spelen eigen werk, beetje alternief, beetje rock, beetje 90s rock, iets in die richting in ieder geval. :) Onze bezetting is momenteel Zangeres/gitariste, bassist en drummer, leeftijd … meer »

Pieter Lenting

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 169x bekeken

No One Knows zoekt één of twee gitarist(en)!Wegens het stoppen van onze beide gitaristen, zijn wij dringend op zoek naar minimaal één gitarist. No One Knows is een leuke, enthousiaste pop-rock coverband op de Veluwe met hele uiteenlopende muziek. Van Niall Horan tot Muse en van Doe Maar tot Ghost, onze setlist is verrassend en divers. Het is dus belangrijk dat je breed onderlegd bent en het leuk vindt om verschillende stijlen te spelen. Weten … meer »

Muzikantenbank user Nathalie van ManenNathalie van Manen

Coverband zoekt een lead/solo gitarist(e)

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 184x bekeken

Dans en coverband de Gouwe Ouwe Dansband is op zoek naar een lead/solo gitarist(e). De band bestaat uit 6 personen, drums, bas,gitaar, keys en 2x lead vocaal. Onze huidige gitarist is in goed overleg vertrokken. Onze sets bestaan uit pop, rock, soul, new wave en ook disco, alles overbekend en dansbaar. Denk aan een reis door de jaren 70,80 en 90 van Fleetwood Mac tot ABBA, van Roy Orbison tot Donna … meer »

Muzikantenbank user De Gouwe Ouwe Dans BandDe Gouwe Ouwe Dans Band

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 223x bekeken

Mijn huidige band is er mee gestopt. Maar ik ben nog lang niet klaar met muziek maken. Ik zoek dus een band (of muzikanten). Ik heb een brede muzieksmaak; van (blues)rock tot metal. Als het maar knalt en met ballen gespeeld wordt. Liefst eigen werk maar van covers word ik niet ongelukkig. Ik heb goede instrumenten, goede apparatuur en ben in bezit van eigen vervoer. Leeftijd maakt me niet uit. … meer »

Muzikantenbank user Frank HermsenFrank Hermsen

Slaggitarist gezocht voor moderne reggaeband

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 148x bekeken

Hoi! Onze band heeft nu een bijna complete bezetting, alleen nog geen vaste slagitarist. We spelen moderne, energieke reggae met diverse andere invloeden en maken onze eigen nummers. Momenteel hebben we een zangeres, bassist, drummer (ik) en een toetsenist. De bassist en toetsenist doen ook achtergrond zang. Heb jij iets met reggae en kun je strak slaggitaar spelen? App me dan op 06-14481326 … meer »

erik gerbrands