Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos

Elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 188x bekeken

Elektrisch gitarist zoekt bandHey mensen, ik ben een jonge (21-jarige) elektrisch gitarist die inmiddels 3 jaar op zijn slaapkamer heeft zitten oefenen en nu de stap wil maken om samen te gaan spelen met anderen. Mijn favo genres zijn: indie, post punk revival, shoegaze, surf rock en alternative. Om een paar bandnamen die ik vet vind te noemen: Radiohead, Interpol, slowdive, Alt-J, black country , new road en DIIV. Ik sta natuurlijk … meer »

Jelle Veenstra

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 173x bekeken

Gitarist zoekt bluesbandHallo, Ik ben Marc (43) en speel al sinds mijn 16de in semi prof bands. Ik ben op zoek naar een bluesband die regelmatig live speelt. Om een indruk van me te krijgen hier een Youtube filmpje https://www.youtube.com/watch?v=nWVF_hJ6388 Groetjes Marc

Marc van hout

Gitarist zoekt bluesrock band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

Gitarist zoekt bluesrock bandHallo, mijn naam is Hans, woon in Arnhem en ik ben op zoek naar een band of muzikanten om er een te vormen. Ik ben 60+ en het kriebelt weer. Ik speel gitaar en ook doe ik (veelal achtergrond) zang. Mijn doel is om met een aantal leuke mensen samen te spelen en hooguit enkele keren per jaar op te treden. Ik heb gespeeld in rock- en bluesbandjes en in een accoustische groep. Smartox, Cobbelstone Lizard, … meer »

Hans Hubertus

Gitarist zoekt band om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen.

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 248x bekeken

Mijn naam is Rens, ik ben 32 jaar en speel een aantal jaar gitaar(elektrisch). Sinds kort veel tijd in het spelen aan het steken en volg nu ook gitaarles. Ik heb de ambitie om in een band te spelen. Daarnaast lijkt het me leuk om in de achtergrond wat te zingen. Ik hou van soft rock, folk, country, rock, etc. Vrij brede muzieksmaak. Ik ben echt nog lerende en zoek dus echt een band waarin ik mij kan … meer »

Rens

Gitarist zoekt band (country/blues/pop/rock)

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 296x bekeken

Hoi, mijn naam is Jos (29). Ik ben ervaren gitarist, akoestisch/elektrisch en sinds kort ook mandoline. Ik zoek een band of enthousiaste muzikanten om een bandje mee op te richten. Ik ben werkzaam als docent muziek in het basisonderwijs, dus altijd met muziek bezig. Helaas speel ik zelf momenteel erg weinig en daar wil ik verandering in brengen. Ik zoek iets in de richting van country, blues of 60's/70's/80's … meer »

Muzikantenbank user Jos WiegminkJos Wiegmink

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 225x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 368x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink