Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band(leden) surf / spaghetti /western

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 98x bekeken

Hoi! Ik ben een 40+ gitarist en heb het idee om een surfbandje te beginnen. Dus 2 gitaristen, bassist drummer en lekker spelen en optreden!? Invloeden, tja er zijn er veel oa Ventures Dick Dale Los straitjackets etc etc. Beginnen met wat covers en wie weet zelf wat maken. Mijn doel is niet om alles super exact na te spelen (dus niet exact dezelfde gear, snaren en amps, maar wel de vibe zeker er … meer »

Gitarist

Gitarist/zanger zoekt instrumentalisten voor folk band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 160x bekeken

Ik ben Jelle, woon in Bennekom, pensionado, gitarist/zanger, met de nodige band ervaring. Ik speel verschillende genres, met een voorkeur voor country/folk muziek, met name Ierse/Schotse/Americana/Balkan muziek. Ik zou heel graag een folkmuziek groep willen beginnen. Ik zoek daarom een groep mede-instrumentalisten (gitarist, violist, fluitist, toetsenist, ed.), die zo mogelijk ook nog kunnen zingen. … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist zoekt bluesrock band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 227x bekeken

Gitarist zoekt bluesrock bandAls gitarist (67) zoek ik een bandje met lekkere bluesrock muziek. Ik denk daarbij aan muziek van Lynyrd Skynyrd, Rory Gallagher, Bad Company, Stones, Dan Baird, Bob Seger, e.d. Ook voor andere Engelstalige muziek ben ik wel te porren. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld in Arnhem/Elst en Oss en vind het leuk om hooguit een paar keer per jaar op te treden. Speelplezier met leuke mensen is wat … meer »

Hans Hubertus

Gitarist zoekt Band - Nijmegen

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 271x bekeken

Hallo, iedereen, Mijn naam is Dylan en ik ben een hardrock/metal (lead)gitarist. Ik sta eigenlijk voor heel veel genres open, maar dit speel ik zelf het meest. Ik speel zelf een aantal jaar en geregeld met anderen, maar ik mis het toch om een band te hebben om samen nummers mee te schrijven en op te treden in Nijmegen. Stuur vooral een berichtje als je geïnteresseerd bent! Even samen jammen kan … meer »

Dylan Breedeveld