Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hobbygitarist zoekt hobbyband omgeving Arnhem-Nijmegen (pop, rock, blues etc)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Ik ben een 55+ gitarist uit Nijmegen die zijn oude passie toch weer graag wil gaan oppakken, dus ik zoek een bandje in de buurt om af en toe mee te repeteren, jammen, ouwehoeren, en heel soms mee op te treden. Van mij hoeft dat niet elke week, en zelfs niet elke maand. Ik wil gewoon lekker samen goeie muziek maken eens in de week, eens in de 2 weken, zoiets. Goede popsongs, rocknummers, covers jaren … meer »

Ernst

Gitarist (17) Zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 126x bekeken

Hoi! Mijn naam is Eline en ik speel nu ongeveer anderhalf jaar gitaar. Ik kom uit Harderwijk. Het lijkt me super leuk om mensen te vinden waarmee ik kan jammen! Omdat ik pas anderhalf jaar speel ben ik nog niet heel ervaren maar wel erg gemotiveerd. Het lijkt me leuk om mensen van hetzelfde niveau te vinden. Ik hou van Indie, rock en alternatief! Bands die ik bijvoorbeeld erg leuk vind zijn: The last … meer »

Eline

Aangeboden: ervaren gitarist voor live shows / studio producer

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 160x bekeken

Hi mede muzikanten, Ik ben Kelvert 28, gitarist met zo’n 16 jaar ervaring. Momenteel speel ik in zowel een goedlopende feestcoverband als een originele hardrock band met eigen repetoire. Ik kom graag met je in contact voor klussen voor zowel live als in de studio! - Ik kan je helpen bij het maken van studio opnames voor jouw muziek - Songwriting - Live gitarist - Ik heb professionele … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Beginnend elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 244x bekeken

Beginnend elektrisch gitarist zoekt bandHey beste mensen, ik ben Jelle (22 en student) ben 3 jaar geleden begonnen met elektrische gitaar spelen. Inmiddels neem ik ook fysiek les en ben ik toe aan de stap om samen met anderen te gaan spelen. Het maakt me niet uit of ik een band join, zelf een band opricht of gewoon met iemand ga jammen. Mijn favoriete genres zijn: post-punk, indie rock, dream pop en art rock. De artiesten die ik veel … meer »

Jelle Veenstra

(Akoestische) gitarist zoekt popband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 318x bekeken

Hoi, Mijn naam is Jacob en ik ben 24 jaar. Ik speel al 18 jaar gitaar, klassiek en pop (voornamelijk akoestisch). Daarnaast zing ik er ook graag bij. Ik zoek naar een band of iemand die popmuziek willen spelen/maken. Ik heb nog geen ervaring in een band, dus ik ben niet heel kieskeurig. Laat het ff weten als het je leukt lijkt. Groetjes, Jacob

Jacob

Gitarist zoekt blues-rock band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 522x bekeken

Hai. Ik ben Dirk (68), (lead)gitarist met veel band- en podiumervaring en ik woon tussen Arnhem en Nijmegen in. Sinds kort ben ik op zoek naar een blues of blues-rock band. Of wellicht zijn er wel een paar mensen (bassist + drummer en evt. toetsen) om samen een band mee te vormen? Mijn voorkeur is om op de zondagavond te repeteren en max. 5 keer per jaar op te treden. Je kunt me bereiken via … meer »

dirk hemink