Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht / Gitariste aangeboden

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 103x bekeken

Hey! Ik ben Tamia en ben 14 jaar oud. Ik speel bijna 2 jaar gitaar (elektrisch en akoestisch) en ik zou graag een bandje willen oprichten met leeftijdsgenoten of me bij iemand aan willen sluiten. Ik speel al in een bandje van m'n muziekschool daarin speel ik gitaar en doe ik backingvocals, ik volg daar ook nog gitaarlessen. Ik vind vrijwel alle genres leuk, op dit moment luister ik veel artiesten … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

(lead)gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 149x bekeken

(lead)gitarist zoekt bandWelke blues(rock) band kan wel een ervaren leadgitarist gebruiken? Bel mij! Mijn voorkeur gaat uit naar muziek maken op wekelijkse basis en zo mogelijk een aantal keren per jaar spelen in een café of optreden op een klein podium. Ik kom graag een keer meespelen om te ervaren of er wederzijds een klik is. Groet, Dirk 0653292695 Een opname waarin je me kunt horen: https://app.box.com/s/fpvbq9dcqh3eqgqh6fcjxzvpie7vnsf5

dirk hemink

2e Gitarist(e) gevraagd voor Cranberries tribute band (Boxmeer/Cuijk)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 127x bekeken

Hoi, wij zijn ‘Ode to the Cranberries’ en zijn met zes leden (zang, backing vocals, lead gitarist, bass, drum en toetsen). We zijn ter vervanging van onze vorige gitariste op zoek naar een 2e gitarist(e) om de band compleet te maken. Een pré is dat je de muziek van the Cranberries leuk vindt en ook wilt optreden. Ervaring is een voordeel maar geen must. Als je denkt: “ik wil wel eens in een … meer »

Muzikantenbank user Jurgen DijsselbloemJurgen Dijsselbloem

Ervaren gitarist/zanger zoekt leuke medemuzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 188x bekeken

Hoi, ik ben Jelle, 65+, ervaren slaggitarist/zanger, met nodige podium ervaring. Woon in Ede. Lees bladmuziek. Heb in Shantiekoren en diverse bandjes gespeeld. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, maar optredens hoeven niet meer zo nodig, bijv.max 5 / jaar. Zoek nu een nieuwe groep voor hobby en ontspanning, instrumentalisten, die (liefst) ook kunnen zingen, meerstemmige zang vind … meer »

Muzikantenbank user Jelle WiersmaJelle Wiersma

Gitarist zoek 60/70 band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 180x bekeken

Hallo, ik ben een 60 jarige zeer ervaren gitarist die thuis is in diverse soorten muziek zoals pop, blues, soul, rock. Ik ben op zoek naar een band die graag 60/70 jaren muziek speelt of een tribute-band met muziek uit die periode op hoog niveau en graag wil optreden. Muziek maken is belangrijk maar de klik met elkaar moet er voor mij wel zijn, waarbij leeftijd dan een onbelangrijke factor wordt … meer »

Paul Geraedts

Gitariste zoekt muzikanten! - eigen nummers/instrumentaal/melodisch

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 204x bekeken

Ik ben Eva,20, en ik speel elektrisch gitaar. Ik zoek mensen die samen met mij nummers willen (af)schrijven en samen spelen. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen. Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, maar voornamelijk instrumentaal en richting deze stijlen: … meer »

Eef

Zanger, zangeres gezocht

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 368x bekeken

Hi musician, I am a progrock musician. Early 2019 I am about to launch my next CD. The CD will contain eight progrock songs. For this CD I am looking for good vocals, a voice that fits my music in terms of sound. But preferably someone who is also capable of making existing lyrics fitting the melody. Some lyrics have already been written, but I am certainly open to new/more suggestions. I myself am … meer »

Gradus van Gelder