Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw project voor Havana Studio

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 74x bekeken

Hoi ik zoek enthousiaste muzikanten en zangeressen die samen een soul/rhythm &blues funky band willen beginnen om lekker te spelen en af en toe op te treden. Denk Etta James, Alain Toussaint, Dr John, Keb' Mo', Gladys Night etc etc Dus blazers, bassers, zingers, drummers , toetsers, gitaristen/tes, als je nieuwsgierig bent naar een dergelijk project laat dan van je horen!

Hans Timmermans

Gezocht!! Drummer/Bassist/Zanger

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 233x bekeken

Ik (gitarist 49, jong van geest en looks) zoek muzikanten om een band op te starten. Omgeving Nijmegen/Arnhem. Ik kom uit de (hard)rock- metal hoek, maar ben niet bang om te experimenteren. Het gaat me vooral om eigen nummers, met af en toe een cover. Heb de nodige nummers op de plank klaar liggen, maar hou er ook van dat er spontaan leuke ideeën ontstaan door met elkaar te spelen Doel: Plezier, … meer »

Muzikantenbank user DavidDavid

Gitarist zoekt inval/studiowerk, spelende coverband

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 279x bekeken

Gitarist zoekt inval/studiowerk, spelende coverbandGitarist zoekt spelende (cover-)band, invalwerk. Ik ben Robert van Voorden, prof. gitarist met jarenlange ervaring op het podium, in de studio en lespraktijk. Ik ben op zoek naar een geregeld spelende (cover-)band. Ben ook beschikbaar als invaller, voor studiowerk, gitaarlessen. Heb ruime ervaring in veel stijlen zoals (classic) rock, pop, blues, country en akoestische muziek. Maar sta voor veel … meer »

Robert Brod

Zanger / gitarist akoestisch

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 211x bekeken

Zanger/gitarist akoestisch met podium ervaring zoekt band om muziek te maken in de stijl van james taylor, john hiatt, norah jones, Eric clapton, enz ook niet vies van een vleugje country en bluegrass. In bezit van eigen zanginstallatie. Omgeving Arnhem.

Ton Brouwers

(Slag-)Gitarist / backing vocalist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 184x bekeken

Beste Allemaal, Zijn jullie op zoek naar een gitarist met bandervaring? Speel de gitaar op gemiddeld niveau, en zing graag mee (backing/lead). Daarbij kan ik eventueel ook een partij op de toetsen doen. Ik kom uit de omgeving Nijmegen, 30 min rijden (max) is geen probleem. Ben 42 jaar. Interesses zijn rock/bluesrock/poprock, nederlands of engelstalig. Mij verrassen mag natuurlijk altijd. … meer »

Joris van den Berg

Jazzgitarist zoekt band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 297x bekeken

Jazzgitarist zoekt band of muzikantenIk ben op zoek naar mensen om mee te musiceren. Een complete band is natuurlijk ook goed ;-) Ik ben geschoold gitarist, maar langere tijd eruit geweest en sinds aantal jaar weer actief. Qua stijl: mag vrij breed zijn, zolang er voldoende ruimte is voor improvisatie en creativiteit.

Muzikantenbank user Paul MourusPaul Mourus

Zangeres zoekt kleine setting

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 392x bekeken

Ik wordt gelukkig van zingen en vooral als ik mensen kan ontroeren. Ben op zoek naar iemand die mij heirin muzikaal kan ondersteunen. Begeleiding in de vorm van gitaar en/of toetsen (evt. met percussie). Mij idee is om in een kleine setting mooie, accoustische liedjes ten gehore te brengen. Ik denk aan intiemere feestjes en gelegenheden. Genre waar ik me goed bij voel is in de sfeer van Ilse de … meer »

Harmien