Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/pianist/trompettist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 72x bekeken

Hallo, nu ik studeer in Wageningen en woon in Ede lijkt het me leuk om in een bandje te spelen. Ik heb echter nog geen ervaring met het spelen in een band. Wel met het spelen in een groot orkest. Ik speel vooral rock, pop en country maar ik sta open voor alles. Ik zou graag in een band willen spelen en het maakt mij niet zozeer uit welk instrument of welke rol.

Muzikantenbank user Mark BoeveMark Boeve

Gitarist zoekt een band die lekkere bluesrock, southern rock , blues, e.d. speelt

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 197x bekeken

Gitarist zoekt een band die lekkere bluesrock, southern rock , blues, e.d. speeltEven voorstellen: mijn naam is Hans en ik ben 65 jaar. Ik ben op zoek naar een bestaande band, maar ben ook bereid om samen een nieuwe band op te zetten. Ik woon in Arnhem, maar repeteren in de nabije omgeving is geen probleem. Ik heb ervaring in diverse bandjes die blues, bluesrock, popcovers en rock speelden. Momenteel speel ik ook in een band, maar die staat op een laag pitje, dus zoek ik iets erbij. … meer »

Hans Hubertus

Professioneel gitaaronderwijs s-Heerenberg e.o. Gelderland: "de Gitaaracademie"

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 134x bekeken

Professioneel gitaaronderwijs s-Heerenberg e.o. Gelderland: Professioneel gitaaronderwijs: Conservatorium gitarist heeft nog enkele uren ter beschikking voor leerlingen. Wil je leren, verder komen met je band, dieper op specifieke onderdelen ingaan? Kijk eens op mijn website: https://albertwiggenraad.jimdo.com/ Onderwijs vanaf 55 Euro per maand/ kinderen Volwassenen 65 Euro per maand

Muzikantenbank user Albert WiggenraadAlbert Wiggenraad

Gitarist zoekt coverband of muzikanten voor een coverband

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 224x bekeken

(Slag)gitarist zoekt coverband of muzikanten om samen een coverband op te richten. Ik heb 7 jaar gitaarles en inmiddels ook 4 jaar band- en wat podiumervaring. Geen natuurtalent, maar ben wel bereid hard te werken. Ik wil graag pop-/rockcovers spelen. Af en toe een uitstapje naar een ander genre is echter geen probleem. Ik kom uit de omgeving van Arnhem, maar heb geen bezwaar om (wat) te reizen.

Muzikantenbank user Ricardo EeuwesRicardo Eeuwes

Zanger, zangeres gezocht

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 314x bekeken

Hi musician, I am a progrock musician. Early 2019 I am about to launch my next CD. The CD will contain eight progrock songs. For this CD I am looking for good vocals, a voice that fits my music in terms of sound. But preferably someone who is also capable of making existing lyrics fitting the melody. Some lyrics have already been written, but I am certainly open to new/more suggestions. I myself am … meer »

Gradus van Gelder

Gitarist zoekt een band.

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 687x bekeken

Hallo muzikanten, ik ben een gitarist van 51 jaar jong en woon in Doetinchem. Speel solo en slag gitaar, zowel ellectrische als akoestiche. Heb in verschillende bands gespeeld. Vragen of interesse? stuur maar gerust een mailtje. Groet Marco

marco van den berg