Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist/zanger zoekt medemuzikanten

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Fitte zeventiger (ik zet er expres niet bij "voor zijn leeftijd") zoekt een band om bij aan te sluiten of een mede zanger/zangeres/instrumentalist om meerstemmige muziek mee te maken. Ik heb de afgelopen tien jaar in een band gespeeld die via jazz en blues steeds meer jaren zestig/zeventig muziek is gaan spelen, van Van Morrison, Beatles tot Eagles en Stevie Ray Vaughan Ik dacht dat ik klaar was met … meer »

Muzikantenbank user Jaap WieringaJaap Wieringa

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 238x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

Songwriter zoekt muzikanten/band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 183x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten/band-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten of tot toe te treden. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 596x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten voor AC/DC cover-band (Bon Scott-periode)Ik ben Tuuk, gitarist, en op zoek naar muzikanten voor een AC/DC cover-band. Ik ken alleen nummers uit de peroide 1976-1979 omdat ik allergisch ben voor de stem van Brian Johnson, maar wil best nummers van na Bon Scott coveren. Idee is om een repertoire in de vingers te krijgen en dan zo eens in de zoveel tijd ergens uit ons dak te gaan op een Boerenrockfestival of in een kroeg o.i.d. Repeteren hoeft … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 953x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben gitarist, op zoek naar een drummer, bassist, en t.z.t. vocalist en gitarist voor een rock-band. Van Stooges en MC5 tot AC/DC en ZZ-top. Covers en/of eigen werk maakt mij niet uit, als er maar gemusiceerd wordt. Waar ik zoal aan denk: shorturl.at/hmnwF Ik oefen met andere bandjes in het Viadukt (Groningen), waar ik 2 versterkers, een drumstel en 8-track recorder heb staan. Dus mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk