Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

All round gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 104x bekeken

Gitarist uit Groningen (24j) zoekt band. Als gitarist heb ik veel ervaring met fingerpicking. Als slaggitarist kan ik ook goed uit de voeten. Daarnaast heb ik ook ervaring als elektrisch gitarist. Ik ben op zoek naar een coverband waar gezelligheid belangrijk is maar waar ook serieus wordt geoefend met optredens als ambitie. In het verleden heb ik veel ervaring op kunnen doen met optreden en wil … meer »

Muzikantenbank user Rik VegterRik Vegter

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 146x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben gitarist, op zoek naar een drummer, bassist, en t.z.t. vocalist en gitarist voor een rock-band. Van Stooges en MC5 tot AC/DC en ZZ-top. Covers en/of eigen werk maakt mij niet uit, als er maar gemusiceerd wordt. Waar ik zoal aan denk: shorturl.at/hmnwF Ik oefen met andere bandjes in het Viadukt (Groningen), waar ik 2 versterkers, een drumstel en 8-track recorder heb staan. Dus mijn voorkeur … meer »

Muzikantenbank user TuukTuuk

Gitarist zoekt (metal) band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 183x bekeken

Dag allen, Ik (35 jaar) ben op zoek naar een band/groep mensen die zin heeft om met mij metal te maken. Ik heb ervaring in het verleden liggen en ben bezig gitaarspelen weer als hobby op te pakken. Ik wil ongedwongen met een band werken aan het spelen van lekkere metalnummers. Lijkt je dat wat, stuur me een bericht. Groeten, Pim

Pim