Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Hilversum (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 169x bekeken

Wij (Ton,bassist en Eric,drummer) zijn op zoek naar goede, gemotiveerde medemuzikanten voor het opstarten van een coverband. Leeftijdscategorie: 40+ Muziekstijl divers, een mix van oud "semi" bekend werk tot classics. Denk aan bijv. Joe Jackson, Steely Dan, Boz Scaggs, Paul Weller, Chaka Kahn, Amy Winehouse, Mothers Finest, Prince en Red Hot Chili Peppers. Zonder een commerciële band te worden … meer »

Eric Dreier Gligoor

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te starten

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 313x bekeken

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te startenCreatieve queer (lhbti/alternatief) muzikanten gezocht in Hilversum (waar ik woon) of omgeving die met mij een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. Ik denk hierbij aan vrouwen of queer personen en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk mede afhankelijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Gitarist zoekt andere muzikanten om mee te spelen

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 321x bekeken

Hallo! Zelf speel ik ongeveer een jaar gitaar, en de voortgang zit er nu lekker in. Nu lijkt het mij een stuk leuker om met een iemand anders, of meerdere mensen muziek te gaan spelen. Het maakt niet uit welk instrument je speelt. Ik ben dus niet op zoek naar een band om wekelijks te repeteren, maar eerder mensen die ook op zoek zijn naar iemand om lekker samen muziek mee te maken, en dan zien we … meer »

Muzikantenbank user Bram JansenBram Jansen

Snarenmens gezocht omg Hilversum

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 405x bekeken

Snarenmens gezocht omg HilversumHallo Jij, Band in verdere oprichting dat in eigen stijl uiteenlopende covers en eigen werk speelt, vindt graag uitbreiding met extra snaren. Jazzy, soul, country, eigen. Huidige bezetting van een bevlogen (hobby) zangeres (40) en een open snarenman (50+) gitaar/bas. Maken wekelijks muziek omgeving Hilversum, akoestisch en licht versterkt en treden zo af en toe op in unieke setting. Speel een keer … meer »

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 342x bekeken

Met spoed gitarist gezocht voor Open Podium sessie in de Vorstin in Hilversum, as. zondag 24 november. Het gaat om 2 Nederlandstalige nummers op akoestisch gitaar waar je zelf over moet beschikken. Partituren kunnen direct worden gestuurd en we doen een repetitie tussen 13:00 & 15:00 samen met de zanger en de toetsenist in Hilversum. Het optreden zelf is tussen 16:00 & 17:00 uur. Onkostenvergoeding: … meer »

Erwin Taams