Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Strange Kind of Band

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 445x bekeken

Wie oh wie heeft er zin in en het lef voor om in een band te spelen? Het is een band in oprichting waar plezier voorop staat en waar het niveau (nog) niet hoog is. Het is de bedoeling om met een breed repertoire te spelen van wat we zelf leuk vinden met de genres Pop, Rock, Glamrock en Blues. Er wordt gezocht naar een Gitarist M/V en Toetsenist M/V We zijn op zoek naar nog 1 gitarist die bij voorkeur … meer »

Muzikantenbank user Laurens KonijnLaurens Konijn

Poets of Paradise zoeken naar bandmembers (Drummer, Bassist en een Toetsenist)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 222x bekeken

Hai, mijn naam is Lillith, ik ben 19 jaar. ik en mijn andere bandmate (Gitarist Maurijn 23) zijn een band begonnen Poets of Paradise. Ik ben zelf een zangeres en we zijn opzoek naar muzikanten (Bassist, Drummer en een Toetsenist) die met mij en de gitarist in de band willen zijn. Een orginele muziek (zelf gemaakte liedjes) maken dat Pop-Punk mix Indie-Pop is, als je wil kunnen we het ook samen lyrics … meer »

Muzikantenbank user PoetsOfParadisePoetsOfParadise

Vorming band regio Amsterdam/Haarlem

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Hallo allen, Mijn naam is Thomas en ik ben 21 jaar. Het lijkt mij echt super tof om een band te gaan vormen en muziek te maken! Het liefst zou ik eigen materiaal willen maken. Bands waar ik veel naar luister zijn o.a. The Red Hot Chili Peppers, Smashing Pumpkins, Muse, Royal Blood en Oasis. Ik speel nu een tijdje drums, maar hiervoor heb ik een aantal jaren gitaar gespeeld, piano en basgitaar kan … meer »

Muzikantenbank user Thomas MaatThomas Maat

Goede gitarist gezocht met soul!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 237x bekeken

Goede gitarist gezocht met soul!The Southern Soul Collective is op zoek naar een goede gitarist. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan spelen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen partijen kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi Staton. Website: … meer »

Joep Wetzels

Progressive metalband zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 3 enthousiaste muzikanten en we willen graag weer aan de slag nu het weer mogelijk is om samen te komen om te spelen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau, of … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

OASIS fans/muzikanten gezocht!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

OASIS fans/muzikanten gezocht!Hoi! Ik ben Jan, 35 jaar en woon in regio Amsterdam. Zijn er meer Oasis fans/muzikanten die er iets voor voelen om samen Oasis nummers te spelen? Ben een redelijk gevorderd (slag) gitarist en zoek mensen die ook een passie voor Oasis hebben en samen nummers te spelen. Niet per se om op te treden (kan wel uiteraard) maar gewoon lekker nummers knallen met een biertje erbij. Kijken wat er uitrolt. … meer »

Muzikantenbank user Jan van OestJan van Oest