Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer, bassist en gitarist op zoek naar muzikanten om de woestijn naar Amsterdam te brengen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 315x bekeken

Drummer, bassist en gitarist op zoek naar muzikanten om de woestijn naar Amsterdam te brengen.Beste potentiele toekomstige bandleden, Wij zijn drie maten met een solide achtergrond in rock,prog en punk, en hebben hier ook genoeg kennis in en beleven er veel plezier aan om naar te luisteren, en af en toe een jamsessie te organiseren. Mijn persoonlijke bezigheid is om platen reversed af te spelen om er verstopte demonische boodschappen in te vinden en gebruiken als teksten bij schoolorkest-voordrachten … meer »

Muzikantenbank user Arseny PesterevArseny Pesterev

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 241x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Bandleden gezocht startende rockband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 248x bekeken

Hoi! Ik ben Emma, 23 jaar, ik zing en schrijf. Graag wil ik een (heavy) rockbandje beginnen. Zelf lijkt mij mainstream nummers tot rock- of metalnummers omtoveren heel gaaf, maar ook voor eigen materiaal maken sta ik open! Heb nog wel het een en ander liggen. Inspiratie qua stijl of sfeer: de bands Ankor, Drain STH, Jinjer, I Prevail.. maar ook bijv invloeden als Avril Lavigne (vroeger), The Veronicas, … meer »

Emma

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 1186x bekeken

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!GEZOCHT: een bassist en een gitarist Belangrijk om te weten is dat we voornamelijk eigen muziek spelen. Deze eigen muziek flirt met veel verschillende stijlen (pop, indie, rock, psych) maar valt allemaal wel onder het kader van alternatieve rock (denk Arctic Monkeys, The Beatles, The Doors, Iggy Pop). Wij houden wel van een show met een beetje variëteit. Af en toe een lief, dansbaar pop deuntje, … meer »

Muzikantenbank user Bickel KrabbéBickel Krabbé

Gitarist en toetsenist gezocht voor creatief soul project

Gitarist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 374x bekeken

Wij (zangeres, drummer en bassist) zijn op zoek naar een gitarist en toetsenist. Wij zoeken het in de soul hoek met bekende nummers uit een ander genre. Denk bijv. aan “Erykah Badu does Herman Brood” of “Sharon Jones does 80’ rock”. In ons project kun je de nodige creativiteit kwijt, omdat we een geheel eigen soul interpretatie gaan maken. Ervaring met arrangeren komt goed van pas. Het … meer »

Mark de Jong

Gitarist zoekt zanger/zangers voor akoestisch duo

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Ik ben een 25 jarige gitarist/drummer/bassist en heb al flink wat speeluren achter de rug. Zowel thuis als op een podium. Ik ben opzoek naar een zanger/zangers die ik kan ondersteunen met akoestische gitaar en wellicht backing vocals in een leuk duootje. Qua muziekgenres geen specifieke voorkeuren pas ik me graag aan. Als je originele muziek hebt die je graag zou willen spelen of verder arrangeren … meer »

Muzikantenbank user HenryHenry