Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 224x bekeken

Rockband zoekt gitaristLifechanger is een melodieuze (hard)rockband (drummer, bassist, gitarist en zanger) uit de regio Amsterdam/Monnickendam/Alkmaar die originele muziek speelt, zie ook youtube. We oefenen nu in Amsterdam, maar dat kan ook elders in de regio worden op termijn. We hebben een album uitgebracht, en we zijn nu bezig om nieuwe nummers te schrijven voor een tweede album, waarbij jouw inbreng als gitarist/muzikant … meer »

Wouter

(Ritme)Gitarist zkt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 127x bekeken

Slag / Ritme gitarist (lead is niet mijn ding) zkt band. Ik ben een gitarist met ruime ervaring in diverse muziekstijlen, goed werkende apparatuur en eigen vervoer. Liefst speel ik afwisselend akoestisch en electrisch, ben niet zo gecharmeerd van het Top2000 genre. Dus...is er nog een band in de Poprock, Americana, Countryrock, Singer songwriter, eigen werk hoek die een gitarist zoekt die in dienst … meer »

Patrick A

Jonge muzikant zoekt studentenband!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 136x bekeken

Hallo! Ik ben 20 jaar oud en zoek een paar aardig gasten om af en toe muziek mee te maken! Het liefst in de vorm van een band! Lekker relaxed en vooral veel lol maken. Ik heb zelf 6 jaar ervaring op de piano en 2 jaar op (elektrische) gitaar. Ik vind artiesten en bands zoals John Mayer, The Police, Queen en Arctic Monkeys erg gaaf. Zelf woon ik in omgeving Amsterdam, maar ik kom ook vaak in regio … meer »

Jzet2003

Wordt jij onze slag of solo gitarist , regio Zwanenburg (Noord Holland)

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 406x bekeken

Wordt jij onze slag of solo gitarist , regio Zwanenburg (Noord Holland)Gitarist gezocht Bluesband De Zaak is in verband met wijzigingen in de bezetting op zoek naar een gitarist (slag/solo). De Zaak is in 1998 opgericht en speelt covers van blues-, rock- en rock ‘n roll nummers (van ondermeer Eric Clapton, Allman Brothers, The Doors, Cuby & the Blizzards, Fleetwood Mac, Herman Brood, Rolling Stones, etc.). We treden nu drie tot vier keer per jaar op en willen dat … meer »

Muzikantenbank user Elvira NieuwerfElvira Nieuwerf