Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht senioren big band

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 305x bekeken

Voor de Senioren Big Band Kennemerland zijn wij opzoek naar een gitarist. De band speelt in de stijl van Count Basie, Duke Ellington etc. Repetities zijn op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur in Het Verhalenhuis. We hebben door het jaar gemiddeld 5 optredens. Kom een keer vrijblijvend kijken/meespelen op onze repetitie. Bladmuziek is aanwezig.

rodney calis

2e gitarist gezocht voor pop-rock/party band!!

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 297x bekeken

Gitarist/zanger, bassist en drummer zijn op zoek naar een 2e gitarist om het bandje compleet te maken. Het is de bedoeling om naast covers ook eigen dingen te maken en zo een vet repertoire in elkaar te knutselen. Het idee is om het Nederlandstalig te houden en de sound en drive als bv een band als "Bökkers" Er moet dus goed gerockt worden, maar ook moet het een feestje zijn. Oefenruimte en PA/licht … meer »

Funfair

Rock coverband Paroxis zoekt bassist en (tweede) gitarist of toetsenist

Bassist en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 746x bekeken

Rock coverband Paroxis zoekt bassist en (tweede) gitarist of toetsenistRock coverband Paroxis repeterend in IJmuiden is op zoek naar een bassist(e) en (2 e) gitarist(e) of toetsenist (e) die weten wat ze willen. Band met voornamelijk stevig repertoire bestaat nu uit drummer, zangeres en gitarist De band draait al wat jaren mee in het circuit maar staat nu op een (te) laag pitje. We willen dolgraag weer rocken. Leeftijd is niet enorm belangrijk, enthousiasme wel. Zien … meer »

Muzikantenbank user Karin LieftingKarin Liefting

Gitaritst gezocht voor succesvolle coverband

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 391x bekeken

Gitaritst gezocht voor succesvolle coverbandDe gitarist van Sitting on a Duck krijgt het steeds drukker met werk.... daarom zijn we op zoek naar een nieuwe gitarist. Wij spelen covers, hebben eigen studio, eigen bus veel optredens en een hoop lol. voor de setlist kijk op onze site www.sittingonaduck.nl. De band bestaat verder uit drums, bas, zanger en twee toetsenisten. Lol staat voorop. Oefenen in Haarlem in principe elke woensdagavond. Website: … meer »

Niels van WIjk