Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues gitarist zoekt aansluiting bij band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 54x bekeken

na jaren als tweede gitarist in een bluesband te hebben gespeeld was het tijd voor wat nieuws & ben ik bij een bluesband in Haarlem als leadgitarist gaan spelen. Een mooie aanvulling in mijn muzikale loopbaan en daarnaast heb ik soms wat invalwerk gedaan in een coverband. Gaande weg ben ik meer en meer gaan ontdekken dat Bluesmuziek mijn muzikale hart heeft veroverd en speel ik het liefst 'Blues met … meer »

jos muller

Blues gitarist(e) gezocht in Amsterdam!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Blues gitarist(e) gezocht in Amsterdam! Wie is die gitarist(e) met de blues koorts die onze nieuwe band gaat versterken? Wij zijn My Old Coat: -Bassist Rudi -Drummer Kees -Zangeres Sacha Het gaat niet om de welbekende blues klassiekers, maar om nummers waar we de blues die er al in zit ook echt uit willen halen. Dus het is fijn als je houdt van een beetje anders dan anders. Naast bas, drums … meer »

Muzikantenbank user Sacha Van Duffelen-KramerSacha Van Duffelen-Kramer

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARIST

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 81x bekeken

Rauschenberg zoekt instrumentalisten o.a. BLAZER en GITARISTRauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Bezetting: Gitarist / samples en loops, bassist, drummer / vocal performer / loops /samples. Jouw inbreng … meer »

Toon Borghuis

Gitarist/snaren gezocht m/v

Gitarist en Overig gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 122x bekeken

Gitarist/snaren gezocht m/vHallo Jij, Huidige bezetting van bevlogen (hobby)zangeres en snarenman vinden graag een open gitarist. Iets met betrokken, eigen, bluesy, jazzy, country. Enthousiasme telt. We spelen wekelijks in regio Hilversum. Uiteenlopende covers als vertrekpunt en eigen werk als reis, bouw je mee? Omdat t kan. Net gestart...0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!

Bassist en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 734x bekeken

Tobacco Flavoured Kisses zoekt gitaristen!GEZOCHT: een bassist en een gitarist Belangrijk om te weten is dat we voornamelijk eigen muziek spelen. Deze eigen muziek flirt met veel verschillende stijlen (pop, indie, rock, psych) maar valt allemaal wel onder het kader van alternatieve rock (denk Arctic Monkeys, The Beatles, The Doors, Iggy Pop). Wij houden wel van een show met een beetje variëteit. Af en toe een lief, dansbaar pop deuntje, … meer »

Muzikantenbank user Bickel KrabbéBickel Krabbé