Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek muzikanten...

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 133x bekeken

Ik zoek muzikanten om een mix te spelen van akoestische en elektrische blues/bluesachtige muziek, eerder traditioneel dan modern, geen bluesrock. Denk Ry Cooder, Eric Bibb, Bert Deivert & Copperhead Run. Niet het ego staat voorop maar samenspel. En: less is more. Eerst maar eens kijken hoe het samen spelen gaat; wel de ambitie om er mee op te gaan treden. Ik speel gitaar, dobro en mandoline als … meer »

Michael

Veelzijdig gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 266x bekeken

In verband met het plotseling vertrek van onze vriend en virtuoos zijn wij op zoek naar een nieuwe gitarist. Heb jij de nodige podium ervaring en speel je zowel slag als sologitaar met een voorkeur voor pop en rock muziek. Ben je sociaal aangelegd, easy going en neem je het musiceren in een band serieus. Wij ook... Dan willen we je graag ontmoeten, we oefenen in Aalsmeer en treden met regelmaat … meer »

Dutch Musicman

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 298x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

Gitariste gezocht voor Western Swing in Haarlem

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 170x bekeken

Gitariste gezocht voor Western Swing in HaarlemBen jij een stoere (slag)gitariste die graag koortjes zingt en af en toe lead? Heb je een alt stem (of een lage mezzo) en hou je ook van Chris Stapleton, Dolly Parton, the Steeldrivers, Chris Thile, The Locust Honey String band en Pokey LaFarge? Dan zijn wij naar jou op zoek! Handsome Harry & the Hummingbirds (www.handsomeharryandthehummingbirds.com) repeteert om de week in Haarlem en speelt (zodra … meer »

Muzikantenbank user Lodie ColetteLodie Colette

Inval gitarist gezocht voor Sitting on a Duck (Haarlem)

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 167x bekeken

De gitarist van Sitting on a Duck krijgt het steeds drukker met werk.... daarom zijn we op zoek naar een inval gitarist. Optredens worden vanzelfsprekend gedeeld. Wij spelen covers, voor de setlist kijk op onze site www.sittingonaduck.nl. De band bestaat verder uit drums, bas, zanger en twee toetsenisten. Lol staat voorop. Oefenen in Haarlem in principe elke woensdagavond.

Muzikantenbank user Raymond van LaakeRaymond van Laake

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 153x bekeken

AREYOUIN Coverband zoekt Lead GitaristAREYOUIN Coverband bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. The Black Crowes/Maroon 5/Pearl Jam/Kula Shaker/ Franz Ferdinand. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan bespelen. … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 131x bekeken

Startende Ska Coverband Dance Kraze zoekt gitaristWij zijn bezig om een ska coverband / tribureband op te starten met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard kunnen we dit nog aanvullen met andere nummers en ska bands. Het wordt een soort Dance Craze Tribute band. We zijn al redelijk compleet maar missen … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

Voor onze band Uncle Sam zijn we op zoek naar een gitarist om de band weer compleet te maken. Op dit moment bestaat Uncle Sam uit 4 gepassioneerde dertigers: een toetsenist (speelt tevens ook de baslijnen) , een drummer en twee zangeressen. Wij repeteren één keer in de twee weken in Amsterdam en treden een aantal keer per jaar op (de laatste keer was recent een superleuk optreden in The Waterhole). … meer »

Thomas van der Zande