Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt (cover)band Den Haag

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Gitarist zoekt (cover)band Den HaagNa een paar jaar pandemie pauze zoek ik (40) weer een band in of rondom Den Haag. Heb ruim 20 jaar ervaring in verschillende bands variërend van (hard)rock tot pop en ska/reggae. Zowel eigen nummers als covers. Ik ben vrij veelzijdig en kan ook een solo spelen, maar ben geen enorme shredder. Nu gaat mijn voorkeur uit naar een redelijk ervaren coverband of muzikanten die iets willen opstarten. Ik … meer »

Taco

( slag) gitarist zoek classic rock-hardrock-blues band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 259x bekeken

( slag) gitarist zoek classic rock-hardrock-blues bandHallo, ik ben op zoek naar een classic rock, hardrock of blues rock cover band. Ik ben 54 jaar en speel voornamelijk slag gitaar met af en toe wat lead partijen. Ik heb ruime ervaring met diverse bands en optredens van af begin 80s. Mijn voorkeur is slag gitaar spelen in een classic rock/hardrock band ,een uitstapje naar blues rock mag ook met leeftijdsgenoten. Geen eigen nummers maar covers. Ik … meer »

peter van woerkom

Aangeboden: Gitarist zoekt 60's 70's band in regio Dordrecht

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 150x bekeken

Aangeboden: Gitarist zoekt 60's 70's band in regio DordrechtHallo iedereen! Even iets over mijzelf: Ik ben 29 jaar oud en mijn passie van de afgelopen jaren is gitaar spelen. Sinds een half jaar zit ik in een bandje, hoewel ik enorm geniet van het samenspelen en de gezelligheid ben ik erachter gekomen dat ik minder plezier haal uit het spelen van hedendaagse muziek. Het liefst muziek speel uit de gouden jaren 60 en 70 (met uitschieters naar de jaren erna … meer »

Eelke

Gitarist zoek rock/hardrock band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 282x bekeken

Ik ben een leadgitarist (die het ook niet erg vind om slag te spelen). Ik zoek een rock/hardrock coverband, van Clapton tot AC/DC, van Led Zeppelin tot Motorhead enz. Als het maar lekker rockt. Ik kan prima uit de voeten in een powertrio, maar een grotere band vind ik ook leuk. Een goede sfeer vind ik belangrijk en op een zo hoog mogelijk gebied musiceren ook. Heb je vragen, wil je iets horen? Laat … meer »

Sander van der Vliet

Gitarist zoekt blues / rocknroll / country band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een blues/rocknroll/country band voor slag of 2e gitaar. Ik ben geen beginner, heb veel bandervaring met andere instrumenten, maar zoek echt een band om elektrische gitaar in te spelen. Uiteindelijk zal het met soleren wel goed komen, maar eerst even kijken waar het schip strandt. Bedoeling is wel om zo nu en dan een optreden te doen. Ik woon in Rotterdam, heb eigen vervoer, … meer »

Robert Robert