Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band/bandleden

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 359x bekeken

Gitarist zoekt band/bandleden Gitarist, met podiumervaring en thuis in meerdere stijlen, zoals, Rock, Pop, Funk, Soul en Blues, zoekt een leuke en serieuze band of bandleden om een eigen band te beginnen (eigen nummers/tribute/cover) met optredens in het vooruitzicht. Ik schrijf en componeer ook, speel Foo Fighters, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring, Bryan Adams, Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, … meer »

Joe

Gitarist zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Gitarist zoekt mensen om mee te jammenHoi, ik ben Renato. Ik ben 27 en speel sinds enkele jaren gitaar. Ik heb een liefde voor indie en folk muziek. Denk hierbij aan o.a. Die Heuwels Fantasties, The Shins, Sufjan Stevens en The White Buffalo. Het lijkt me super leuk om mensen te vinden met een vergelijkbare muzieksmaak om samen mee te jammen. Bespeel je een instrument of kan je erg goed zingen en zoek je een zanger/gitarist erbij, stuur … meer »

Muzikantenbank user RenatoRenato

All Round Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 301x bekeken

Hey Allemaal, ik ben Joey. 35 Jaar, Woonachtig in Hellevoetsluis, ik speel al met al bij elkaar al een jaartje of 20 Gitaar. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken echt te kriebelen. Ik ben opzoek naar mede muzikanten of een band om lekker mee te jammen (Covers, maar ik ben zelf ook zeer gedreven om nummers te schrijven dus daar kunnen we ook voor gaan). Mijn muzieksmaak is zeer breed maar … meer »

Joey Berkhout

Gitarist/ toetsenist

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 375x bekeken

Ervaren gitarist en beginnend toetsenist op leeftijd zoek aansluiting bij een band in den haag en omgeving . te horen en zien op You Tube op de toets. James rèunion hedon 2020. You Tube op gitaar. crazy mama Hilversum . 0641457631

Muzikantenbank user James HielckertJames Hielckert

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 352x bekeken

Hoi, Wim is de naam. Ik zou het leuk vinden aansluiting te vinden in een band, al dan niet in oprichting. Beschik over een zangstem en speel voornamelijk muziek uit de jaren 70, 80, maar ook uit het heden vind ik leuk om te doen. Zo nu en dan met de 1e of tweede gitarist een solootje doen, lijkt mij ook leuk.

Wim Issendonck