Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt (cover)rockband

Bassist zoekt band in Sneek (Friesland) | 117x bekeken

IK BEN EEN 55 JARIGE BASSIST UIT SNEEK. IK HEB IN EEN AANTAL BANDS GESPEELD EN HEB PODIUMERVARING. GENRE (HARD)ROCK ZOALS FOO FIGHTERS, ACDC, JOURNEY, GREENDAY, WHITESNAKE, KISS ETC ETC. Nieuwe projecten behoren ook tot de mogelijkheden.

Jeep Zwier

Bassist (46) zoekt band Noord-Nederland

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 178x bekeken

Ik, niet virtuoze maar redelijke bassist die zich blijft ontwikkelen, zoek band/ medemuzikanten in Noord-Nederland voor met maken van muziek. Smaak/ stijl om te spelen varieert van pop, alternatief en rock. Geen metal, ook al luister ik daar ook wel naar. Covers en eigen nummers zijn beiden mogelijk. Ik heb eigen apparatuur en een ruime auto.

Wyko

Project tributeband

Bassist zoekt band in Sneek (Friesland) | 232x bekeken

Ik ben benieuwd of er een aantal muzikanten geïnteresseerd zijn om een tributeband van Bob Seger & the Silver Bulletband op te starten. Leeftijdsindicatie 45 - 60. Ik ben zelf een redelijk ervaren bassist en zoek een traditionele bandbezetting Met toetsen.

Jeep Zwier

Bassist zoekt leden voor post-punk coverband

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 409x bekeken

30-jarige bassist zoekt gelijkgestemden om een post-punk coverband op te starten. Enige ervaring is een pre, maar zeker geen vereiste. Liefde voor dit type muziek is wel van belang, anders heeft het geen zin. Mijn doel is om een aantal Joy Division en The Cure nummers uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Dat hoeven zeker niet alleen de hits te zijn. Dus bijv. The Figurehead en The Eternal … meer »

Muzikantenbank user Rob van DeldenRob van Delden