Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band. Of mensen om muziek mee te bedenken.

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 234x bekeken

Bassist zoekt band. Of mensen om muziek mee te bedenken.Hoi!! Ik (42) speel basgitaar, dat doe ik zo’n kleine 20 jaar. Ik heb zelf nooit les gehad maar heb het altijd goed naar mijn zin in de lagere klanken. Sins kort heb ik wel basles om mijn kennis bij te spijkeren. Maar goed ik zoek dus een band of mensen om samen muziek mee te gaan spelen. Eigen nummers maken heb ik altijd gedaan en vind het nogsteeds leuk. Muziek style maakt me niet zoveel uit. Maar … meer »

Goffe Van Huizen

Bassist zoekt band(of muzikant) in omgeving ZO-Friesland

Bassist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 207x bekeken

Bij deze ben ik als beginnend bassist op zoek naar een band of muzikant om muziek mee te maken. Samen muziek maken is veel leuker dan alleen maar wat oefenen. Ik heb al een tijdje les bij iemand in Heerenveen en ben er klaar voor om met meerdere mensen muziek te gaan maken. Van mezelf heb ik een geboren metal head, maar als het op muziek maken aankomt vind ik eigenlijk alles wel leuk. Ik vind het … meer »

Daniël

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwarden

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 254x bekeken

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwardenHallo, Ik ben Rinse, 28 en zoek een band om in te spelen (in of rond leeuwarden), ik speel voornamelijk rock (red hot chili peppers) ik schrijf ook mijn eigen muziek. ik heb 13 jaar ervaring mijn specialiteiten zijn: Bass Gitaar drum en zang kan ik de basics van een bandje beginnen is ook een optie.

Muzikantenbank user rinserinse