Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock band gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1333x bekeken

Rock band gezocht!Hallo! ik ben Ypie-Nynke Martens, 25 jaar en ik woon in de buurt van Sneek. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke rock cover band. Ik zing onder andere nummers van Anouk en jaren 70/80 rock. Ik heb al enige band en podiumervaring, ook heb ik een tijdje zangles gehad en speel ik gitaar. (Zie YouTube link: 5:00 min)

Muzikantenbank user Ypie-Nynke MartensYpie-Nynke Martens

Gitarist zoekt metal band Leeuwarden

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 101x bekeken

Hallo, Mijn naam is Jelte. Ik ben 26 jaar en speel al gitaar sinds mijn 12e. Ik ben op zoek naar een band om metal mee te spelen in Leeuwarden. Ik houd het genre bewust breed omdat ik zelf alles ook vet vind om te spelen. Een band vormen met andere muziekkanten of juist in een bestaande band komen is beide prima. Dus lijkt het je wat neem dan contact met me op.

Jelte

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwarden

Bassist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 550x bekeken

Gitarist/bassist zoekt band in leeuwardenHallo, Ik ben Rinse, 28 en zoek een band om in te spelen (in of rond leeuwarden), ik speel voornamelijk rock (red hot chili peppers) ik schrijf ook mijn eigen muziek. ik heb 13 jaar ervaring mijn specialiteiten zijn: Bass Gitaar drum en zang kan ik de basics van een bandje beginnen is ook een optie.

Muzikantenbank user rinserinse