Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Sneek (Friesland) | 329x bekeken

Drummer op zoek naar bandHallo, Mijn naam is Sven. Mijn vrouw en ik zijn net verhuisd naar Heeg. Ik ben Zwitsers, mijn vrouw is afkomstig uit Leeuwarden. Ik begrijp vrijwel alles in het Nederlands en ben bezig de taal te leren spreken. Ik spreek vloeiend Engels. Ik speel bijna mijn hele leven op de drum. Mijn achtergrond is absoluut Metal. Ik ben vrij om te oefenen wanneer je maar wilt en ben enorm enthousiast over allerlei … meer »

Muzikantenbank user Sven ImsandSven Imsand

Akoestische en/ of seniormuzikanten gezocht

Overig zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 287x bekeken

Ik ben Leo,73, speel 60 jaar eenvoudig, maar doeltreffend, akoestisch gitaar[en basgitaar en toetsen(beetje)]; ik zing, schreef liedjes en new age muziek. Ik ben niet conservatorium geschoold, maar in de school van wat je tegenwoordig noemt "singer-songwriter" Heb allerlei bandjes en groepjes gehad en speel nu alleen als ik zin heb thuis. Woon in z.o.-friesland. Af en toe samenspelen met "gelijkgestemden" … meer »

Muzikantenbank user Leo SluimerLeo Sluimer

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1345x bekeken

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!Beste muzikanten, ik ben van amerikaanse afkomst en mijn specialiteiten zijn Swing en Musicaltheater . Ik ben op zoek naar meer mogelijkheden om op te treden en om les te geven. Ik heb 23 jaar lang in Duitsland in diverse grote musicals gezongen en woon sinds 2014 in Sneek. In Friesland heb ik met BigBand Cue en DeBasic Pop & Jazz Orkest opgetreden, o.a. bij het Sneekweek Slotconcert 2015 en het MUZT … meer »

Muzikantenbank user Mark Riemer-MengerMark Riemer-Menger