Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres zoekt (cover) band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 152x bekeken

Ervaren zangeres zoekt (cover) band!Hi! Mijn naam is Hella, ik ben 21 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik ben na jarenlange ervaring opzoek naar een nieuwe coverband (met potentie voor eigen nummers). Ik heb vijf jaar in een rock-coverband gezeten en grote optredens gegeven. Ik ben hiernaast ook zangcoach en voel me echt thuis op het podium. Zingen en samen muziek maken is mijn uitlaatklep en ik kan niet wachten om weer in een gave … meer »

Muzikantenbank user Hella de VriesHella de Vries

Post/prog metal gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 223x bekeken

Post/prog metal gitarist zoekt bandHai. Ik ben een 28-jarige gitarist die voornamelijk post metal / prog / metalcore speelt, en ook graag ambient soundscapes maakt (zie mijn SoundCloud hieronder voor wat voorbeeldjes/demo's). Ik ben op zoek naar gelijkgestemden om mee samen te spelen / muziek te maken in Leeuwarden en omgeving. Lijkt het je wat om iets op te zetten in bovenstaande genre(s)? Hit me up :-)

Muzikantenbank user Nick KampermanNick Kamperman

Metal zanger met diepe strot

Zanger / Zangeres zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 254x bekeken

Hey, Deze metalzanger/Grunter zoekt hier in het noorden mede muziekanten omg Leeuwarden e.o. Aantal jaren (podium) ervaring in bezit van eigen gear, nrs liggen voor ong 2 cd's. Stijlen ong deathmetal deathcore afwissel met evt clean, denk aan oa " Miss May I, Scar Symmetry, Whitechapel, Hackneyed, etc. Interesse? neem contact op 0626874911 Of Mail blackdomenica@*******.com Misschien tot snel … meer »

Muzikantenbank user Jippe BijkerJippe Bijker