Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 114x bekeken

Ik ben op zoek naar een band of muzikanten in het genre blues southern rock. Mijn vingers vliegen niet over de toetsen maar kan wel een lekker tapijtje leggen voor de andere muzikanten. Ik heb in andere bands gespeeld en opgetreden. In verband met andere verplichtingen (sport) kan ik niet op woensdagavond en vrijdagavond repeteren.

Willem

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 104x bekeken

Drummer zoekt coverbandHet is nu een jaar geleden dat ik gestopt ben met mijn band Hotstop. Wij deden ongeveer 35 optredens per jaar, en het begint nu echt te kriebelen. Ik moet het podium weer op. Mijn doel is simpel. Friesland plat spelen met onvervalste enthousiasme zonder al te veel poespas. Ik beschik over een oefenruimte, een professioneel drumstel, geluidsinstallatie en microfoons voor een 5 koppige band. Alles … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoumaWouter Bouma

Bassist [30] zoekt bestaande band om bij aan te sluiten.

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 171x bekeken

Ik ben opzoek naar een band die zelf al wat materiaal heeft liggen en een bassist kan gebruiken. Ik kan achtergrond zang aanbieden indien nodig. Speel al 18 jaar bas gitaar en ben opzoek naar een band die in het weekend oefent (doordeweeks lukt mij niet i.v.m. werk) en veel wil optreden. Leeftijd - 30 jaar Ervaring - live/podium/zang/gitarist/bassist Mindset - gemotiveerd Genre - funk/disco/rock Woonplaats … meer »

Jeroen Bos

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1190x bekeken

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!Beste muzikanten, ik ben van amerikaanse afkomst en mijn specialiteiten zijn Swing en Musicaltheater . Ik ben op zoek naar meer mogelijkheden om op te treden en om les te geven. Ik heb 23 jaar lang in Duitsland in diverse grote musicals gezongen en woon sinds 2014 in Sneek. In Friesland heb ik met BigBand Cue en DeBasic Pop & Jazz Orkest opgetreden, o.a. bij het Sneekweek Slotconcert 2015 en het MUZT … meer »

Muzikantenbank user Mark Riemer-MengerMark Riemer-Menger