Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist (54) zoekt.... Southern/Outlaw Country(rock)

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 271x bekeken

Zeggen Justin Moore, Hank Williams III, Creed Fisher, maar ook Skynyrd en the Outlaws je iets? En ben je twee gitaristen, drummer, rauwe zanger en toetsenist of mondharp speler? Dan hebben we wellicht een match! Ik ben bassist, geen snarenpoepende virtuoos, maar wel steady en groovy. In bezit van vervoer en goede spullen.ik woon in Oosterwolde (fr), tot ca. 50km reizen is geen probleem. Voldoende … meer »

Muzikantenbank user Her ManHer Man

Akoestische gitarist zoekt akoestische gitarist

Gitarist zoekt band in Drachten (Friesland) | 187x bekeken

Hallo, Ik ben opzoek naar een akoestische gitarist die als duo wat wil beginnen. Ludiek, komedie, grappen en grollen, niet serieuze tekst, niet politiek correct, gewoon stom eigenlijk. Dat is waar ik eigenlijk naar opzoek ben. Voorbeelden hiervan zijn bijv. - Wheeler Walker Jr - Stephen Lynch - Tenacious D Lijkt dit jou leuk? En neem jij jezelf ook niet te serieus? Laat het weten en wie weet … meer »

Jeroen Bos

Bassist en drummer

Gitarist zoekt band in Drachten (Friesland) | 205x bekeken

Zijn er nog muzikanten verstopt in Drachten e.o. die zin hebben om stevige bluesverwante muziek te spelen? Heb bijna halve eeuw ervaring, dus leeftijd speelt geen rol ;-). Speel zelf gitaar, slide en zing.

Harry jansen

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 213x bekeken

Ik ben op zoek naar een band of muzikanten in het genre blues southern rock. Mijn vingers vliegen niet over de toetsen maar kan wel een lekker tapijtje leggen voor de andere muzikanten. Ik heb in andere bands gespeeld en opgetreden. In verband met andere verplichtingen (sport) kan ik niet op woensdagavond en vrijdagavond repeteren.

Willem

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 247x bekeken

Drummer zoekt coverbandHet is nu een jaar geleden dat ik gestopt ben met mijn band Hotstop. Wij deden ongeveer 35 optredens per jaar, en het begint nu echt te kriebelen. Ik moet het podium weer op. Mijn doel is simpel. Friesland plat spelen met onvervalste enthousiasme zonder al te veel poespas. Ik beschik over een oefenruimte, een professioneel drumstel, geluidsinstallatie en microfoons voor een 5 koppige band. Alles … meer »

Muzikantenbank user Wouter BoumaWouter Bouma

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!

Zanger / Zangeres zoekt band in Sneek (Friesland) | 1252x bekeken

Professionele zanger zoekt Big Bands/Swing Bands/Orkesten voor optredens!Beste muzikanten, ik ben van amerikaanse afkomst en mijn specialiteiten zijn Swing en Musicaltheater . Ik ben op zoek naar meer mogelijkheden om op te treden en om les te geven. Ik heb 23 jaar lang in Duitsland in diverse grote musicals gezongen en woon sinds 2014 in Sneek. In Friesland heb ik met BigBand Cue en DeBasic Pop & Jazz Orkest opgetreden, o.a. bij het Sneekweek Slotconcert 2015 en het MUZT … meer »

Muzikantenbank user Mark Riemer-MengerMark Riemer-Menger