Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GEZOCHT PER DIRECT: percussionist/backing vocalist/bassist (andere instrumenten welkom) voor Folkband Joint String Friends uit Leeuwarden.

Bassist, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 100x bekeken

GEZOCHT PER DIRECT: percussionist/backing vocalist/bassist (andere instrumenten welkom) voor Folkband Joint String Friends uit Leeuwarden.Gezocht enthousiaste, ervaren percussionist die ook backing-vocals voor zijn rekening kan nemen en kan bassen. We reperteren 1x per week in Leeuwarden of Dokkum, treden 30 a 40 per jaar (betaald) op op festivals, evenementen en feesten Lijkt het je leuk om Joint String Friends te komen versterken? Stuur een mail naar jointstringfriends@*****.com of via FB Messenger met je motivatie en eventueel li … meer »

Menno Schilstra

Beginnend gitarist.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 277x bekeken

Gezocht , hard rock liefhebbers als ik die van Ac/ dc houden. Ik ben van plan om een beginnend ac dc tribute band op te richten. Durf jij het aan om met een beginnende gitarist dit te crearen? Denk hier bij aan; Tot de cd van Highway to hell, tot aan Black ice. Deze periode. Ik hoor graag enthousiaste reacties. Ik zoek daarom nog een sologitarist, drummer en bassist. Plezier staat voor op..en … meer »

Muzikantenbank user Paul Vd WolfPaul Vd Wolf

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.

Bassist en Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 1748x bekeken

Joy for People Gospel Choir zoekt bassist en gitarist.Met ingang van het nieuwe seizoen (2019-2020) zijn wij op zoek naar een gedreven bassist, die een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Kennis van akkoorden spreekt voor zich. Als je noten kunt lezen, is dat zeker een pré. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een gedreven gitarist, … meer »

wavdh