Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Friesland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

20 jarige gitarist zoekt band of bandleden

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 135x bekeken

Hallo, Ik zoek een band of mensen om een band mee te starten. Ik ben een all-round gitarist met een verfijnde techniek en veel ideeën en creativiteit voor riffs en solo's. Mijn inspiraties zijn onder andere Iron maiden, Black Sabbath, Metallica, Eric Clapton, Arctic Monkeys en Red hot Chili Peppers. Hier is een soundcloud link met wat oude demo's: https://soundcloud.com/user-22372933 Heb je interesse? … meer »

Muzikantenbank user Ynte BraaksmaYnte Braaksma

Coverband/combo gezocht

Gitarist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 108x bekeken

Gitarist (zowel elektrisch als akoestisch) met ruime ervaring zoekt een band of combo. Ik heb een brede smaak van 60-er jaren nummers, liefst met meerstemmige zang, tot en met hedendaags repertoire, zolang ik maar niet bij alle nummers een “scheurpedaal” moet gebruiken. Om enkele heel uiteenlopende namen te noemen: Crosby, Stills, Nash en Young, Byrds, Beatles, Hollies, Stevie Wonder, Eric Clapton, … meer »

Herman Lelieveld

Gitariste zoekt mede-muzikanten

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 206x bekeken

Ik ben op zoek naar mede-muzikanten die af en toe samen muziek willen maken. Ik speel zelf gitaar en hou van bands als Metallica, Avenged Sevenfold, Alter Bridge en Muse. Daarnaast kan ik oldies als Guns 'n Roses en AC/DC ook wel waarderen. Ik ben zelf 24 jaar, dus het liefst iemand rond dezelfde leeftijd. Stuur een bericht als je interesse hebt! :)

Anine