Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 872x bekeken

Bassist!Bassist aangeboden. Interesses, Americana, Blues, classic rock, country, eigenwerkbands, folkrock, motown, neder rock, Singer-songwriter bands, Sixties seventies, world music en noem maar op. Ook spelen in het combo van een Gospel of popkoor of in een Bigband lijkt me leuk. Geboden: podium en studio ervaring. (tekst) schrijfvaardigheid. Enige kennis van - en liefde voor muziektheorie. Heb een baan, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 857x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 443x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 67 jaar, omgeving Hoorn zoekt band. Mijn muzikale voorkeur is 60s en 70s (Rolling Stones, Beatles, Eagles, etc.). Het gaat mij om de gezelligheid, liedje uitzoeken, repeteren ( een keer per week, een keer per twee weken ) en eventueel optreden. Ik heb enkele jaren bandervaring.

Ton zuininga

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 416x bekeken

Contrabassist zoekt band in Haarlem e.o.Contrabassist met veel podiumervaring zoekt een band in Haarlem of omgeving. Ik zoek een band om geregeld mee te spelen en vooral ook om mee op te treden. En dat laatste in goed contact met het publiek, dus met goed geluid en bv. niet zittend achter lessenaars. Wat mij betreft zijn veel muziekstijlen mogelijk. Denk aan Americana, blues, popjazz, chanson. Als het maar geen ballads zijn, nou ja, … meer »

Muzikantenbank user roelroel

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 576x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H