Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt band (regio R'dam +/- 40km)

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Hi, Ik ben een ervaren bassist met podium en studio ervaring (43jr) die graag weer in een band wil gaan spelen. Covers of eigen werk maakt mij niet zo veel uit zolang het in mijn straatje past. Het moet voor mij rocken, grooven en plezier uitstralen! Ben in bezit van vervoer en goeie spullen en kan wekelijks of om de week repeteren. Speel je covers dan zou het fijn zijn als je een setlist mee stuurt … meer »

Jakob

Bassist wil weer rocken

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 127x bekeken

Het begint me weer te kriebelen om in een band te spelen. Want in je eentje op de zolderkamer spelen is ook niet alles ;-) Ik ben bassist en heb in het verleden o.a. in een blues/rock band gespeeld. Graag zou ik in een band willen spelen die (classic)rock en blues(rock) speelt. Ik ben 53 jaar en woon in Lent (Nijmegen). Groet, John Cremers 06-28361750

John Cremers

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 121x bekeken

Bassist zoekt bandBen op zoek naar mensen waarmee ik een band kan gaan opstarten (ondermeer drummer/drumster etc) Qua stijl vooral rock-metal en qua invloeden ondermeer; Queens of the stone age, Alter Bridge, Riverside, Tool, Opeth, Ghost etc. Spelplezier staat bij mij voorop. Heb sowieso een basgitaar en effectpedaal. Ben 42 jaar. En ik maak zelf ook nog muziek.

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Bassist zoekt bandHallo allemaal, Ben op zoek naar een gezellige band die net als ik uitgingen in de 80’s Hou van funk, soul en disco maar nummers voor en na die tijd speel ik natuurlijk ook wel. Ben zeer gedreven hou van gezelligheid maar wil graag de nummers wel op een minimaal niveau kunnen spelen. Heb m’n eigen spulletjes dik voor mekaar en ben zeker geen “broodspeler” Ben 54 jaar jong (zou … meer »

Muzikantenbank user Ed SpectorEd Spector

Bassist zoekt coverband (regio Arnhem)

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 89x bekeken

Hallo! Ik ben Robert (27) en dringend op zoek naar een vette coverband om mijn muziekverslaving mee te kunnen bevredigen! Wegens blessure heb ik een tijd niet kunnen spelen en ben ik mezelf maar muziek producer gaan noemen. Ik schrijf muziek voor film, maar wil dolgraag weer het podium op met een leuke band. Ik heb bas en toetsen gespeeld in verschillende (semi) professionele (cover)bands en basgitaar … meer »

Muzikantenbank user Robert LantingRobert Lanting

Muzikanten Gezocht

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 118x bekeken

Hallo Mensen, Ik ben een Turkse muzikant, Ik maak mijn eigen liedjes , zowel de tekst als het muziek, ik speel diverse instrumenten, en ik zing mijn eigen liedjes, enthousiast Muzikanten, die het westerse muziek willen mixen met het onbekende.

Cetinkaya