Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoekt funk/soul coverband omgeving Breda

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Hey! Ik ben Sammy (30) en ik ben op zoek naar een funk en soul cover band om in te bassen. Ik speel nu (nog maar) een halfjaartje bas maar speel pakweg 15 jaar gitaar en pak daardoor de meeste nummers snel op. Het lijkt me vooral leuk om wat meer ervaring met bas op te doen in een bandje en gewoon plezier te maken en uiteindelijk op te treden! Het liefst zoek ik muzikanten die al wel wat gevorderd … meer »

Sammy

Bassist zoekt een band.

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk hardrock , rock.

wim.Phernambucq

Bassist zoekt een band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

(Google vertaald, ik spreek geen Nederlands 😅) 40-jarige bassist die in het verleden een band had met een demoalbum. Ik hou van zowel eigen nummers als covers. Ik heb een aantal nummers die ik eventueel mee kan nemen naar de band. Rock-'n-roll is mijn favoriete stijl. Ik ben flexibel, maar het liefst zou ik een band in Noord-Brabant willen vinden die ongeveer 1x/week repeteert. Ik ben … meer »

Muzikantenbank user CNACNA

Is er LGBT herrie in omgeving Rotterdam?

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Ik (30+) ben een (nog wat roestige) bassist die na jaren aanmodderen in Reaper, weer eens in een band wil spelen. Ik ben op zoek naar een eigen werk band in rock/metal/punk achtige richting. Vanwege persoonlijke redenen wel graag LGBT vriendelijk (of zelfs als kernpunt?) Heb ooit op het podium gestaan met eigenwerk & covers, heb een beetje ervaring op vocalen en ben eigenlijk toetsenist, maar mijn … meer »

T. de Man

Bassist

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 343x bekeken

Beste muzikanten. Ik speel vanaf m’n 13 basgitaar, en dat nu al 50 jaar😉. Sinds kort verhuisd naar Pelt en dus helaas de band in Maastricht op moeten zeggen. Maar zonder muziek geen leven, dus weer op zoek naar een gezellige club om muziek mee te maken. Moet er wel bij zeggen dat ik aantal weken per jaar in het buitenland ben, dus niet 52x aanwezig kan zijn. Soort muziek vind ik minder … meer »

Muzikantenbank user Paul LammersPaul Lammers

Bassist zoekt reggae band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 116x bekeken

Bassist op zoek naar een leuke reggae band in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Alkmaar. Ben 48 en heb enige ervaring op podia met Marley en div. andere covers. Dub is ook zeker mijn ding. Zou leuk zijn om paar x per maand rehearsal te doen en wat optredens zo nu en dan. Ben ook zeker in om eigen werk te maken.

Muzikantenbank user Tom de KloeTom de Kloe

Gezellige bassiste (38 jaar) aangeboden voor rock/pop coverband Katwijk

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Beste band/muzikant, Sinds een paar jaar ben ik in mijn vrije tijd aan de basgitaar geslagen. Ik ben een doorgewinterd muzikant, maar bassen is voor mij nieuw, dus ik wil meters gaan maken! Na wat gedoe met bandjes die weer uit elkaar gevallen zijn, ben ik op zoek naar een nieuw bandje om lekker mee te spelen, niet te ingewikkeld! Mijn doel is vooral om gezellig muziek te maken, beetje gestructureerd … meer »

Marysia