Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Utrecht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist 50+ zoekt Rock & Roll / Blues band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Ik ben op zoek naar een relaxte band om 1 x in de 2 weken te spelen. Ik ben 53 en speel zo`n 15 jaar op hobby niveau bass. Heb in diverse bandjes gespeeld maar ben er alweer een tijdje uit. Ik ben niet iemand van de ingewikkelde bas partijen maar meer van het simpele recht toe recht aan werk. Ik zoek een band die nummers speelt in de trant van bands als AC/DC, ZZ Top, Fabulous Thunderbirds, Popa … meer »

Leon

Bassist zoekt metal band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Ik zoek een rock/metal band om mee te repeteren en paar keer per jaar op te treden. Kan met eigen werk of covers. Ik ben een ervaren metal bassist op zoek naar een lekkere band. Stijl maakt niet zoveel uit, als het maar lekker stevig is. Ik vind het fijn om mijn verantwoordelijkheid te nemen en ritme en melodie aan elkaar te smeden. En daar krijg ik graag een beetje de ruimte voor. Misschien … meer »

Muzikantenbank user Remco NijkampRemco Nijkamp

Bassist zoekt band met groovy sound. Omgeving Amersfoort

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 232x bekeken

Ervaren bassist (50+) zoekt band met een jazzy inslag. Repertoire met bluesy, lounge, soul, funk, pop nummers met een jazzy feel. Bijvoorbeeld Gare Du Nord, Amy Winehouse. Ten dienste spelen van de zang of solisten, maar een beetje improvisatie vind ik prettig. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die passie hebben voor muziek en willen investeren in de band en elkaar muzikaal willen inspireren. Met … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 459x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 53 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger