Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt medemuzikant

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 149x bekeken

Joo, Ik ben Mike en ik ben een 20 jarige gitarist. Ik luister/speel voornamelijk metal en rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld Metallica, Megadeth en Boston. Ik zou het leuk vinden om met iemand wekelijks of om de week gitaar te spelen, zodat ik een betere muzikant kan worden. In de toekomst zou ik ook een band willen vormen en eigen muziek willen schrijven. Wil je jammen stuur een berichtje.

Mike van Kuijk

Ervaren drummer zoekt band!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Hi! Ik ben een ervaren drummer, 34, regio Utrecht. Ik zou graag de draad weer op willen pakken en lekker spelen met een band. Pop, rock, funk, ik heb het allemaal gespeeld, ook big band en jazz, maar voorkeur gaat toch uit naar de eerste 3. Optreden? Mag zeker, lijkt me op den duur ook zeker gaaf om weer te doen. Zoek jij / jullie nog een drummer? Stuur me een berichtje! Ps Regio Zoetermeer zou ook … meer »

Frederique

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 148x bekeken

Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band!Gitarist zoekt 70’s & 80’s rock / hard / prog rock band. Gitarist (39) zoekt een coverband die zich sterk toelegt op 70’s & 80’s rock muziek. Ik ben thuis op het gebied van compositie, de laatste jaren mijzelf sterk gaan toeleggen op covers. Omgeving: Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Beschikbaarheid: zaterdag, zondag overdag ( 11:00 - 20:30 ). Leeftijdscategorie: 30 … meer »

ROKITZ

Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s classic rock, blues rock, hard rock )

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 185x bekeken

Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s classic rock, blues rock, hard rock )Gitarist zoekt band ( 70’s, 80’s, 90’s) Ik (39) ben een ervaren muzikant die al een tijd bezig is binnen de muziek. Ik ben op mijn 28ste begonnen met gitaarspelen, heb het mijzelf aangeleerd. Daarnaast heb ik in het verleden van mijn 8ste t/m 34ste gedrumd. De ambitie om in een band te drummen is niet meer aanwezig. Ik heb ervaring met compositie en improvisatie. De voorkeur … meer »

ROKITZ

Toetsenist zoekt 70/80s/90/s band

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 173x bekeken

Hallo muzikanten. Ik speel toetsen en ben opzoek naar een band die de grote disco/funk/R&B/Euro House nummers speelt uit de jaren 70s/80s/90s. Het lijkt me geweldig om eens niet de standaard nummers te spelen die veel band doen, maar de Top 10 hits van die jaren. Ik denk dan aan, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Tina Turner,, Madonna, Millie Vanillie, Pet Shop Boys, Talk Talk, Phill Colins, … meer »

Patrick

Zangeres/songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 187x bekeken

Hi, Ik ben Phebe, 20 jaar en ik studeer vocals/songwriting aan de Herman Brood Academie. Ik zit in mijn tweede jaar. Ik ben opzoek naar een band buiten school om muziek mee te schrijven en mee op te treden. Ik zing, schrijf liedjes en ik speel ook gitaar en piano. Ik ben vooral geïnspireerd door artiesten zoals Bob Dylan, The Beatles, Leonard Cohen, Oasis, The Verve, Joy Division, The Smiths, … meer »

Muzikantenbank user Phebe de ZwartPhebe de Zwart

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 197x bekeken

Ben jij deel van een band die speelt op bruiloften en feesten? Ik ben Sanny, een enthousiaste zangeres met een passie voor meerstemmigheid en muziek maken/jammen. Ik zoek een gezellige band voor een samenwerking om samen te jammen en spelen op feestjes en partijen. Ben jij geinteresseerd of ken jij een band die dit ook wilt of al doet? Stuur me dan vooral een berichtje!

sanny