Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist b.z.a. voor countryband.

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Gitarist b.z.a. voor countryband.Gitarist van enigszins gevorderde leeftijd biedt zich aan voor countryband die niet schrikt van stevige countryrock.Tientallen jaren ervaring in commerciële circuit. Niveau: geen moeite met Liza Jane (Vince Gill) of Sleepwalk (Brian Setzer). Ook niet met Still got the blues, Hotel California of Easy lover trouwens maar dat is een wat ander genre...

Muzikantenbank user Wim van den OeverWim van den Oever

Bassist zoekt thrash/death metalband

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Bassist zoekt thrash/death metalbandBassist (42 jr.) zoekt een serieuze thrash/death metalband met als doel cd opnames en optredens. Ik ben in het bezit van eigen vervoer en apparatuur, heb al zo'n 25 jaar ervaring met diverse metalbands waaronder Aratron, Obtruncation en Stigma. Het liefst een beetje in de omgeving van Sliedrecht. Geen progressieve of symphonische dingen, gewoon rauwe metal. Op www.aratron.net valt te beluisteren … meer »

Muzikantenbank user Maurice SasMaurice Sas

Drummer

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 355x bekeken

Beste Muzikanten, Graag zou ik (drummer-68 jaar) met mede-muzikanten een band willen vormen om muziek te maken met top-nummers uit de jaren '60. Nummers van o.a. The Animals, Byrds, Fleetwood Mac, Kinks, Beatles, Stones, Dylan, Cocker Creedense Clearwater, John Mayall, Dire Straits, maar ook van Nederlandse bands zoals The Outsiders, Brainbox, Cuby, Golden Earing etc. Denk bv. aan de band Bootleg Sixties...Volle … meer »

Piet