Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jammen

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Hallo, ik zoek een gitaar maatje van ongeveer de zelfde leeftijd ( 67). Ik zoek een (solo) slag gitarist die, net als ik gek is op de muziek uit de jaren 60 / 70.

Muzikantenbank user Roy van BreemenRoy van Breemen

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Drummer zoekt bandBeste muzikanten Ik zoek een band in de omgeving van Papendrecht en omstreken Max 30 klms Ik ben geen pro maar ook geen beginner niet VD snelle drumfills maar wel een strakke basis Mij voorkeur betreft bands Kings X - The Cult Foo Fighters AC/DC Heb podium ervaring , met vorige band circa 120 live gigs gedaan in bezit van eigen vervoer en eigen drumkit Interesse ? Let me know... met vriendelijke … meer »

Muzikantenbank user FrançoisFrançois

Bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 163x bekeken

ik ben een bassist van 21 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. en ben opzoek naar mensen van ongeveer mijn leeftijd ( liefst tussen de 18 en 25 jaar ) om iets op te zetten. Zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. Zelf ben ik ook steeds bezig met mezelf te ontwikkelen van eigen muziek schrijven/componeren. laat een … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 1023x bekeken

Ik ben op zoek naar een band omgeving zwijndrecht.dordrecht. Mijn muzieksmaak is heel breed en ik hoop met mijn enthousiasme positiviteit met een leuke groep iets moois neer te zetten. Zijn er misschien muzikanten die in deze regio ook muziek willen maken en op zoek zijn? Simone

Muzikantenbank user Simone SlingerSimone Slinger