Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist zoek leden voor status quo band

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Ik ben opzoek naar 2 gitaristen (liefst die ook kunnen zingen) en een drummer voor mijn Status Quo band the Spectres. Tijds periode die ik speel is voornamelijk Frantic Four tijd ( matchstick tijd tot aan never to late) met eventuele uitstapjes naar de latere Quo tijd. Hoor graag van je als je geïnteresseerd bent om eventueel eens samen te jammen. Heb helaas geen auto dus reageren als je regio Dordrecht … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Zanger zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Zanger (50) zonder bandervaring, niveau beginner. Ik zoek bestaande of nieuwe band band om samen muziek maken. Oefenen, repeteren, eerlijke feedback, kilometers maken, beter worden. Optreden op zijn tijd is leuk als doel, maar niet direct een verplichting. - Genre pop/rock (breed). - Covers, geen eigen werk. - Geen tribute band. - Repeteren 1x per week of 1x per 2 weken. - Omgeving Alphen aan … meer »

Dylan

Alice In Chains (sound) - who is interested to come together to play some songs (me=singer)

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hi, Leuk dat je op mijn advertentie hebt doorgeklikt en hoop dat we iets in gemeen hebben namelijk Alice In Chains en bands die er qua sound bij aansluiten like Pearl Jam, Sound Garden, Nirvana om maar wat te noemen. Mijn interesse en muziek smaak is vrij breed, maar voor nu is de focus AIC… maar sta ook open voor ... Ik zing sinds 2008 en heb wekelijkse les van vocal coach Marian Pijnaker … meer »

Muzikantenbank user Albert Jan AnneveldAlbert Jan Anneveld

Zanger/ gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Mijn naam is Rick ik ben 18 jaar oud en kom uit de omgeving rotterdam! Ik speel gitaar, een beetje piano, ik zing en ik schrijf teksten! Ik wil al heel erg lang een band beginnen en ben ook heel erg gemotiveerd. Ik zoek een bassist, een pianist, een tweede gitarist en een drummer! Kom je uit de regio Rotterdam en wil je in een bandje spelen? Stuur me dan een bericht via @rickvanderkooij1@*****.com … meer »

Rick