Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband "NO DISCOUNT" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Wij, coverband "NO DISCOUNT" uit Gorinchem zijn op zoek naar een zangeres, leeftijd speelt geen rol, die het leuk vindt gezellig en toch serieus met ons muziek te maken. Wij waarderen ook jouw eventuele eigen inbreng. Kom eens een keer met ons proefdraaien...gezellig! Wil je eerst wat meer informatie? Bel 0622981052 of schrijf eventueel een berichtje naar Frans: fdphaans@*****.com

PP

Zangeres gezocht voor coverband Z/H pop/rock

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 197x bekeken

wij een oprichting band drumster, gitarist, ikzelf ook gitarist, zoeken nog bassist en zangeres , ben je nog zoekende ? de bedoeling is is een coverband pop/rock denk aan krezip/anouk/garbage/the cult/cure/amy winehouse/enz... ik heb al een setlijstje voor een begin , repeteren in Dordrecht denk aan 1 maal in de 2 weken , leuke sfeer/respect/serieus/biertje drinken / en werken naar optredens … meer »

Muzikantenbank user Arno van der KuijpArno van der Kuijp

Zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 212x bekeken

Zanger/Frontmen gezocht. Wij zijn een band met uitgebreid en divers repertoire. Leeftijd van onze groep is 50 t/m 60 jaar. In bezit van eigen oefenruimte. Oefenen 1x per week en hebben een aantal optredens per jaar. Spelen niet voor brood maar voor plezier en perfectie. Band bestaat uit 2 solo/ begeleidings-gitaristen, bassist, toetsenist en drummer. Standplaats Papendrecht Heb je interesse … meer »

H den nOuden

Band leden gezicht voor Black Sabbath tribute

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar een drummer en vocalist voor een black sabbath tribute. Maar mijn idee is niet om het wel bekende materiaal van deze band te gaan doen. Maar ons juist te focussen op de DIO years (lees haeven and hell,dehumanizer en mob rules. Als mede ook het werk wat ze uitbrachten on der de naam Heaven and hell. Het doel is om een unieke en sterke en krachtige set neer te zetten die … meer »

jos Schiphuis

Lead vocal gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 445x bekeken

Ervaren muzikanten zoeken leadvocal (voorkeur Zangeres)met ervaring om band op te starten . Doel is lekker muziek maken en werken naar optredens. Genre : All round muziek , nummers die je altijd had willen brengen . Repeteren in Zevenbergen . Samenstelling . Toetsen ,drums & backingvocals, Bas, gitaar & backingvocals. Contact . Ron.willemse@*****.com

Ron Willemse