Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken een ervaren zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 98x bekeken

AllroundbandVIVACE Is op zoek naar een ervaren zangeres!! Onze huidige zangeres Martha is (hoog) zwanger en daarom zijn wij op zoek naar een vervangster. Deze blijft ook bij de groep als Martha weer terug zou komenj. Ervaring in het zingen met een liveband, solo zingen en koorwerk 1e, 2e, en 3e stem om samen met onze huidige zangeres Elisa en zanger Rodger een geweldige show en optreden neer te … meer »

Muzikantenbank user Jaap de NeefJaap de Neef

Old School deathmetal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Old School deathmetal band zoekt zangerWij zijn een deathmetal band uit Dordrecht, bestaan sinds 1994 en hebben in de loop der jaren een redelijk stabiele line up gehad. Echter door omstandigheden zijn we op zoek naar een zanger. Wat zoeken we? Iemand die kan grunten, grinden, screamen, hoog, laag... (Deicide, Carcass, Marduk, Macabre) 100% motivatie en enige ervaring. Je moet snel teksten kunnen leren en een goede beheersing van de … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

Coverband "NO DISCOUNT" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 512x bekeken

Wij, coverband "NO DISCOUNT" uit Gorinchem zijn op zoek naar een zangeres, leeftijd speelt geen rol, die het leuk vindt gezellig en toch serieus met ons muziek te maken. Wij waarderen ook jouw eventuele eigen inbreng. Kom eens een keer met ons proefdraaien...gezellig! Wil je eerst wat meer informatie? Bel 0622981052 of schrijf eventueel een berichtje naar Frans: fdphaans@*****.com

PP