Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit een: zangeres, drummer, bassist-, slag- en sologitarist en toetsenist. Allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken, plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium … meer »

Frank

Rock/Metal Zanger(es) GEZOCHT!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Wij zijn RESEST en zijn opzoek naar een zanger(es)! Wij spelen rock, metal en trash metal, en zijn momenteel veel bezig met het maken van eigen amteriaal. wij repeterin in Dordrecht en zoeken iemand richting de leeftijd van 16 t/m 21 jaar (daarbuiten is ook prima). Wij bestaan zelf uit een drummer(19 jaar), bassist(20 jaar) en gitarist(18 jaar). Kan je nou ook gitaar spelen is dit altijd mooi meegenomen. Heb … meer »

Renz Nederlof

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 257x bekeken

Zanger gezocht!BASSIST EN ZANGER voor rock/blues band omgeving Breda / Dordrecht / Rotterdam. Wij, drummer en gitarist (zeer ervaren) zijn hard opzoek naar een bassist en zanger. Ben jij tussen de 25 en 50 en lijkt je het tof een nieuw bandje op te zetten met voorkeur in het begin wat covers en gaande weg eigen muziek te gaan maken? Stuur me een mailtje. Invloeden Gary Moore / Toto / Gary Clark jr / Rival Sons … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 358x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach