Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues band zoekt zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 52x bekeken

Blues band zoekt zangerBeschrijving Reeds goed ingespeelde bluesmuziekanten zoeken blueszanger. Er worden nummers gespeeld van Gary Moore, SRV, Walter Trout, Blues Brothers, Omar Dykes, Coco Montoya, Elmore James en vele andern, eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Songlist wordt in overleg samengesteld. Bezetting is heden drums, bassist en 2 gitaristen. Geoefend wordt er op vrijdagavond in Dordrecht(PopCentrale), … meer »

Case

Zanger Gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Zanger GezochtZANGER GEZOCHT🎤: Wij zoeken een zanger die bij ons wilt komen zingen en die het natuurlijk een frontman durft te zijn. Kan jij een beetje zingen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband 🗣️ Bell/app naar: +31 6 26032769 📞 Mail naar: rssband.info@*****.com … meer »

Senne Flach

Beginnende bassite zoekt band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 486x bekeken

MIjn naam is Noëlle en ben 27. Ik speelde toen ik 13 was al bas maar gaf het op. Nu ben ik weer begonnen! Ik lees tab maar leer nu ook noten! Ik vind alle soorten muziek leuk, maar speel graag: Queen, Paramore, 5Seconds of summer, Harry styles, Sam fender, Mcfly, Elvis etc. Ik zoek mensen die ook beginnende zijn of een band die beginnend is. (reizen is geen probleem!) Insta: nameisnoel Email. … meer »

Noelle

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 407x bekeken

Grunge / rock-band STOÏC SOULS zoekt zangerBen jij de zanger, die ons geluid compleet maakt? Wij, STOÏC SOULS zijn op zoek naar een getalenteerde zanger om onze muzikale reis naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij klaar bent om samen met een gedreven en creatieve groep muzikanten te rocken, dan is dit jouw kans om het podium te veroveren. WIE ZIJN WIJ:: • Een gepassioneerde groep muzikanten, die grunge/ rock ademt in al haar vormen. • … meer »

Muzikantenbank user STOÏC•SOULSSTOÏC•SOULS