Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zangeres zoekt cover-/feestband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Om performervaring op te doen, zoek ik een band in omgeving Breda die op zoek is naar een tweede zangeres. Van zingen houd ik, maar in the picture staan is nog even wennen. Graag leer ik dit van goed voorbeeld! Omdat ik houd van feesten, lijkt het me het leukst om het op deze manier te leren. Mijn muzieksmaak is breed en het lijkt me leuk als het repertoire lekker gevarieerd is. Leeftijdscategorie … meer »

Simone

Zangeres/ Songwriter zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Lieve muzikanten!! Op onderstaande advertentie heb ik al 2 leuke reacties gehad van een drummer en een gitarist! Wij zijn dus nog op zoek naar kyes/electronics, bass en eventueel nog een gitarist!! Ik hoor graag van jullieeee:) Haaaai! Ik ben Romie, 24 jaar en woon in Breda. Ik zing en schrijf zelf, en ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om een band te starten die … meer »

Muzikantenbank user Romie HermansRomie Hermans

Zangeres/songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 217x bekeken

Zangeres/songwriter zoekt bandHaaaai! Ik ben Romie, 24 jaar en woon in Breda. Ik zing en schrijf zelf, en ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om een band te starten die eigen muziek gaat schrijven en uitbrengen. In de carogorie pop/ rock maar ben zelf ook zeker van nieuwe dingen proberen dusssss keys, bass, drums en gitaristen met motivatie en inspiratie ik hoor heeeeel graag van jullie!:) Liefssss

Romie

Meezingorkestje

Overig zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 141x bekeken

MeezingorkestjeIk ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om samen smartlappen/folk/Nederlandstalig te spelen. Dit dan ook in een mobiele bezetting. Zelf speel ik ukulele (slag), cajon en euphonium en kan redelijk zingen. Nu zoek ik een accordeonist (concertina of trekzak), een bas speler (u-bas).oh ja, mijn leeftijd is 55 jaar en leeftijd genoten zou mooi zijn.

Muzikantenbank user John van NijnattenJohn van Nijnatten

Zangeres zoekt leuke mensen om muziek mee te maken

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 397x bekeken

Zangeres zoekt leuke mensen om muziek mee te makenHallo daar! Ik ben Barbara, een zangeres uit de omgeving van Breda en ik zoek leuke mensen om muziek mee te maken. Hieronder onder "youtube filmpje" (even doorscrollen naar beneden) een compilate van een aantal covers die ik gezongen heb. Op mijn youtube kanaal staan er natuurlijk nog veeeeel meer. Doordat ik transgender ben kan ik best veel verschillende dingen met mijn stem, maar er zijn wel grenzen … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Band gezocht! (Singer/songwriter)

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Band gezocht! (Singer/songwriter)Beste (beginnende) muzikanten. Mijn naam is Bregje Carolisabeth en doe al een paar jaar modellen werk. Ik schrijf al lang gedichten die ik omgezet heb naar songteksten! Ik heb een paar eigen nummers (keyboard begeleiding en acapella) ben nog vrij beginnend. Ben opzoek naar een pianist, bassist, gitarist en drummer! Op Instagram ben ik te vinden als; xreborna en ook op fb is dit mijn pagina :) Liefs … meer »

Muzikantenbank user Bregje CarolisabethBregje Carolisabeth

Enthousiaste gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Ervaren gitarist regio Oosterhout zoekt een band/muzikanten die graag willen optreden. Ik heb jarenlang ervaring als leadgitarist in een coverband en ook als akoestische 1 op 1 begeleidingsgitarist van zangers en zangeressen. Alle muziekstijlen vind ik leuk om te doen en de recente pop en jazzy liedjes hebben wel een lichte voorkeur. De afwisseling tussen akoestische kleine liedjes en megashow optredens … meer »

Muzikantenbank user Albert JansenAlbert Jansen