Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde drummer zoekt allround band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een allround band binnen de genres, pop, rock, soul, disco, top-40. Mag stevige rock zijn, geen heavy metal of symfonisch spul. Lijkt me vet om in een grote band met ook een blazers-sectie te spelen. Een aantal malen per jaar optreden is gewenst. Ben niet op zoek naar een nieuw startende band. Heb een eigen akoestische drumkit, volledig uitgerust voor op podium. Veel podium … meer »

Johan Brouwer

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band in West-Brabant/Z.Holland

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band. Voorkeur voor (een mix van) soul, funk, jazzy, blues(y) muziek met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Eigen werk erbij mag ook. Kan snel inwerken. Speel voor de lol en ben geen broodspeler. Maar wil wel samen iets goeds neerzetten. Ik zoek in het westen van Brabant en Zuid-Holland. Interesse? Stuur een mail en je verneemt van me.

Snarenplukker

Fidler/violist zoekt aansluiting bij Ierse band

Strijker zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij nummers als, The Irish rover, The wild rover en Donnegal Danny en voor instrumentale Reels en Jigs als, Cooley's reel, Humours of Glendart, Irish washerwoman en The swallowtail jig. Verder eventueel … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Slaggitarist/fiddler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij nummers als, The Irish rover, The wild rover en Donnegal Danny en voor instrumentale reels en jigs als, Cooley's reel, Humours of Glendart, Irish washerwoman en The swallowtail jig. Verder eventueel … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Slaggitarist zoekt AC/DC tribute band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Maarten Hendrick, 22 jaar oud en gitarist. Sinds mijn jeugd ben ik al grote fan van AC/DC. Vooral het samenspel tussen de gebroeders Young blijft me fascineren. Angus Young is natuurlijk weergaloos, maar persoonlijk vind ik dat Malcolm Young als slaggitarist vaak ten onrechte veel minder waardering krijgt/kreeg. Malcolm is toch de ruggengraat van de band met zijn natuurlijke, … meer »

Maarten Hendrickx

Beginnende zangeres zoekt cover-/feestband

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Om performervaring op te doen, zoek ik een band in omgeving Breda die op zoek is naar een tweede zangeres. Van zingen houd ik, maar in the picture staan is nog even wennen. Graag leer ik dit van goed voorbeeld! Omdat ik houd van feesten, lijkt het me het leukst om het op deze manier te leren. Mijn muzieksmaak is breed en het lijkt me leuk als het repertoire lekker gevarieerd is. Leeftijdscategorie … meer »

Simone

Zangeres/ Songwriter zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Lieve muzikanten!! Op onderstaande advertentie heb ik al 2 leuke reacties gehad van een drummer en een gitarist! Wij zijn dus nog op zoek naar kyes/electronics, bass en eventueel nog een gitarist!! Ik hoor graag van jullieeee:) Haaaai! Ik ben Romie, 24 jaar en woon in Breda. Ik zing en schrijf zelf, en ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om een band te starten die … meer »

Muzikantenbank user Romie HermansRomie Hermans