Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band/gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Zangeres zoekt band/gitaristDeze enthousiaste 30 jarige zangeres zoekt een band om samen mooie muziek te maken en de delen met het publiek. Eventueel lijkt me samenwerking in een duo (met bijv een gitarist) ook wel erg leuk. Het genre waarin ik graag zing is pop, nummers van o.a. Tina Turner, Amy Winehouse, Christina Aguilera, p!nk, Donna Summer enz Maar ik sta ook zeker open voor nieuwe dingen. Dus ben je net zo enthousiast … meer »

Muzikantenbank user LauraLaura

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Zangeres zoekt bandHallo! Ik ben Barbara, 30 jaar en zangeres. Ik zoek mensen om leuke muziek mee te maken en mee te knallen! Een coverband of originele muziek, ik sta overal voor open!!! Ik heb gewoon heel veel zin om lekker met muziek bezig te zijn en op de planken te staan en vooral heel veel lol te hebben met andere muzikanten! Er is echt van alles mogelijk, in heel veel verschillende genres! Hieronder een … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 72x bekeken

Ervaren drummer zoekt band. Muziekstijlen zijn divers, maar geen jazz en heavy metal spul. Liefst instappen in een goedlopende band. Aantal malen per jaar optreden. In bezit van eigen gear en kan dus direct podium op. Kan ook nog zingen, maar alleen backing vocals. Regio: van Bergen Op Zoom t/m Breda.

Stefan B

Toetsenist of accordeonist

Accordeonist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Ben op zoek naar een toetsenist of accordeonnist om mij te begeleiden met songs van de jaren 60-70, zowel nederlands of engelstalig . Woon in de grensstreek Meer Zundert en heb eigen repetitie ruimte. OOk zanginsallatie en podium ervaring. Mijn muziekkeuze is erg breed van de beatles , ccr, carpenters maar ook corrie konings dana winner en nog veel meer . Ook het publiek er bij te betrekken lukt me … meer »

Ans Rood

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 225x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een band waar ik als backingvocalist mag aansluiten. Na een aantal jaren leadzang te hebben gedaan in diverse stijlen heb ik kennis mogen maken met backingvocals. Heb meegezongen als backingvocalist bij het 50 jarig artiesten jubileum van Anneke Gronloh en heb vervolgens een tijdlang backingvocals gedaan bij een Meat Loaf tribute band. Daarna toch weer de leadzang opgepakt … meer »

Mariel

€Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 307x bekeken

€Drummer zoekt coverbandHallo.... ik ben drummer/slagwerker en zoek een pop-soul-reggae-blues of funk coverband op niveau in de regio Breda, Roosendaal en in omgeving of muzikanten, om samen een leuke formatie op te zetten. Ik heb ruime ervaring in bands, symfonie-orkesten en in begeleiden van bekende artiesten, zoals Jan Veen, Glenis Grace, etc. Ik ben in bezit van eigen vervoer en kit. De repetities kunnen bijna op alle … meer »

Muzikantenbank user GuillermoGuillermo

Gezocht female bandleden

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Omdat ik naast mijn tapeact ook graag met eigen band wil gaan optreden, zoek ik een voltallige band, met uitsluitend vrouwelijke topmuzikanten! Het repertoire zal bestaan uit mijn eigen songs en covers in eigen stijl, zowel Nederlands als Engelstalig! Het moet van de grond af aan worden opgebouwd en ik zoek meiden die net als ik vanuit passie muziek maken. Het zou fijn zijn als je ook tweede stem … meer »

Doenja

Enthousiaste bassist zoekt energieke band

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Hallo, Ik ben een bassist die graag aan eigen nummers werkt. Pop/Rock/Folk/ Songwriter. Ik speel ook andere instrumenten, maar in een band speel ik het liefst basgitaar en doe backing vocals. Heb in het verleden ook eigen nummers geschreven en opgenomen. In een band stel ik het op prijs als er naar mijn ideeën geluisterd wordt, ik sta ook open voor andermans ideeën. Kruisbestuiving. Ik speel ook … meer »

H.P. van der Zanden

Gitarist zoekt hardrock /metal band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 324x bekeken

hoi, ik ben lisa 24 jaar, en ik speel al bijna 10 jaar gitaar. en ik ben al een tijdje op zoek naar een band mijn inspiraties: rammstein, marilyn manson,oomph!, three days grace, Avatar, system of a down, pain en ga zo nog maar even door doel? de wereld over te nemen zelf woon ik in omgeving Gorinchem/Raamsdonksveer maar ik kan alle kanten op natuurlijk. dus ben jij of ken … meer »

lisa boeseken