Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GITARIST (20) ZOEKT BAND omgeving Breda/Roosendaal

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 65x bekeken

Hallo, Ik zal mij even voorstellen, ik ben Sander van de Riet ik ben 20 jaar en kom uit Hoeven. Ik speel nu bijna 2 jaar gitaar en ben op zoek naar een bandje om veel in te leren, lol te hebben, serieus te spelen en rocken! Ondanks mijn weinig ervaring ben ik bereid veel tijd en moeite in muziek te stoppen. Ik ben al een tijdje opzoek naar een bandje en ik dacht ik probeer het gewoon online, is … meer »

Muzikantenbank user Sander Van de RietSander Van de Riet

Zangeres zoekt metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Zangeres zoekt metal bandHallo daar! Ik ben Barbara, een sopraan zangeres en ik zoek naar een band in de buurt van Breda! Ik ben gek op muziek maken en optreden, maar ook op het creëeren van muziek en het hele proces! Qua muziekstijl ben ik het meeste thuis in Rock/Metal, denk aan Nightwish, Within Temptation, Epica, Evanescence! Ik hoop met muziek echt iets te kunnen bereiken! Jij/jullie ook? Stuur mij gerust een berichtje! Gr … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Ervaren drummer zoekt band in omgeving Breda - Roosendaal. In een gemoedelijke sfeer muziek maken, paar keer per jaar optreden (heb eigen podium drumkit uitrusting). Genres: rock, pop, funk, soul, dance. Eigen werk mag ook, graag in combinatie met ook wat covers spelen.

Stefan B

Gitarist/bassist zoekt band Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Hallo! Mijn naam is Roel, en ik zoek muzikanten in Breda die ook graag muziek willen gaan maken en optreden als band. Het liefst zou ik zelf nummers schrijven en ik voel me het meeste thuis in Stoner en Grunge, al zoek ik ook snel Blues en Oldschool (/zo nu en dan Hard) rock op. Zo nu en dan zing ik een beetje, mijn voorkeur gaat er naar uit om me te richten op gitaar maar ik bezit een bas … meer »

Muzikantenbank user RR

Bassist voor band eigen werk (evt. aanvullend originele covers)

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 215x bekeken

UPDATE: SAMEN MET GITARIST UIT VORIGE BAND OP ZOEK NAAR DRUMMER EN LEADZANGER. Hallo ik ben een bassist, kan ook aardig backing vocals doen, ik zoek een band, of muzikanten drums, gitaar, leadzang, evt. keyboard, voor met name eigen werk. Heb zelf ook wat nummers liggen (zolderkamerproject...). Respect voor elkaars kunnen en elkaar visies heb ik hoog in het vaandel staan. Geen band waar 1 persoon … meer »

H.P. van der Zanden

Samen een gave band beginnen!?

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 328x bekeken

Samen een gave band beginnen!?Hoi ik ben Sera (21 jaar) en zingen is mijn hobby! Het lijkt mij heel erg gaaf om bij een band te zingen en samen muzikaal bezig te zijn. Ik heb nog nooit in een band gezeten maar heb wel 5 jaar bij een jeugdkoor gezeten en met jongeren musicals mee gedaan. Ik vind het heerlijk om op het podium te staan en te zingen. Het lijkt mij erg leuk om met een groep jongeren tussen de 18 en 28 jaar een band … meer »

Muzikantenbank user SeraSera

Allround drummer zoekt of heel goede coverband of (rock) band met eigen werk

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Beste Mensen, Ik ben een goede allround drummer met voorliefde voor (prog) rock. Ik zou graag spelen in een al bestaande band met eigen werk maar een band in oprichting zou evt. ook passen, mits er al een sound is en wat eigen werk. Eventueel zou ik ook graag willen spelen in een draaiende semi professionele coverband. Bij covers vind ik het wel echt belangrijk dat het van het podium af spat! :-) Nou, … meer »

Muzikantenbank user Patrick GlaudemansPatrick Glaudemans

Zangeres zoekt band voor een nieuwe uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Zangeres zoekt band voor een nieuwe uitdagingIk ben yvonne, 24 jaar en heb al op meerdere vlakken ervaring in de muziek. Ik houd van afwisseling, ook in de muziekgenres. Ik heb een aantal jaren gezongen in verschillende coverbandjes en ook in een akoestische setting. Ik heb sinds een paar weken ook ervaring met het zingen bij een bigband, wat ik ook helemaal geweldig vind. Het enige waar ik liever niet aan begin is nederlandstalige muziek. Ik … meer »

Muzikantenbank user Yvonne van HoekYvonne van Hoek