Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Breda (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt muzikanten voor Fuzz rock band in Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Hallo! Ik ben een 26 jaar oude gitarist op zoek naar mensen in Breda die zin hebben om een band op te starten met invloeden als Fuzz (Ty Segall), 1000Mods en Kyuss. Af en toe een cover in de setlist is geen probleem maar het lijkt me leuk om als band nummers te schrijven waarmee we snel het podium mee op springen. Als dit tof klinkt, stuur dan mailtje en we zullen snel jammen.

Muzikantenbank user RR

Zangeres zoekt Gothic Rock/Metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 219x bekeken

Zangeres zoekt Gothic Rock/Metal bandHallo daar!!! Ik ben Barbara en ik zoek mensen om een gothic rock/metal band mee te starten of om bij aan te sluiten. Graag om daadwerkelijk mee op te treden en het liefst groot te worden, want muziek is mijn leven! Ben jij/zijn jullie de mensen die ik zoek, die willem knallen en genieten van muziek, stuur dan een berichtje!!! Beginnend als cover band is ook geen probleem, maar wel met doorgroei … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Ervaren drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Ervaren drummer zoekt band. Muziekstijlen zijn divers, maar geen jazz en heavy metal spul. Liefst instappen in een goedlopende band. Aantal malen per jaar optreden. In bezit van eigen gear en kan dus direct podium op. Kan ook nog zingen, maar alleen backing vocals. Regio: van Bergen Op Zoom t/m Breda.

Stefan B

Toetsenist of accordeonist

Accordeonist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Ben op zoek naar een toetsenist of accordeonnist om mij te begeleiden met songs van de jaren 60-70, zowel nederlands of engelstalig . Woon in de grensstreek Meer Zundert en heb eigen repetitie ruimte. OOk zanginsallatie en podium ervaring. Mijn muziekkeuze is erg breed van de beatles , ccr, carpenters maar ook corrie konings dana winner en nog veel meer . Ook het publiek er bij te betrekken lukt me … meer »

Ans Rood