Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 100x bekeken

Zanger zoekt bandhallo ik ben Christian en ben weer toe aan een leuke uitdaging Het bloed kruipt weer ik ben 44 maar dat mag de pret niet drukken ik kom uit almelo dus iets in de buurt zou fijn zijn ik zoek iets heavy trash of iets dergelijks

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 85x bekeken

Ik zoek een toetsenist(e) en/of gitarist(e) die ook wat ervaring heeft met zingen. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als je belangstelling hebt … meer »

vocalist

Zangeres zoekt een metal band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 225x bekeken

Zangeres zoekt een metal bandhoi! ik ben Ingrid en zoek graag een metal bandje in de buurt van Overijssel. ik ben zelf 20 jaar en zing klassiek, opera met symphonic metal sinds mijn 14e als hobby en getraind door een zangenlerares wat mij ook in heeft geleerd om voor een publiek te staan zingen. ik raak geïnspireerd door Nightwish, Within temptation, en Epica als ik een paar bandjes opnoem dan.. :). ik raak ook geïnspireerd … meer »

Muzikantenbank user Ingrid Lamberink (mijn officiële email is: lamberinkingrid@gmail.com)Ingrid Lamberink (mijn officiële email is: lamberinkingrid@gmail.com)

Singer songwriter zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 178x bekeken

Wassupp Ik ben Noah Jay, 19 Jaar En ik woon in zwolle Ik heb al 10-15 nummers aan eigen repetoire opgebouwd Het zijn nummers in genres als : PopBlues ( John Mayer vibe),Indie pop, punk,rock n roll Ik ben 1000% zeker dat met de juiste band mijn nummers aan de top staan binnen 2 jaar. Ik ben dus opzoek naar de volgende opstelling, - een drummer - een bassist - 1 gitarist die zowel … meer »

Noah Geuzinge

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 276x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar