Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandje oprichten!:)

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 276x bekeken

Bandje oprichten!:)Heyhoiiii, mijn naam is Sylvie Rodijk ik ben 18 jaar ik woon in Raalte en werk veel in deventer. Ik zing al jaren en heb al een redelijke ervaring opgebouwd met het zingen. Mij lijkt het super leuk om een bandje te vormen! Om een bandje te vormen zoek ik: -bassist -gitarist -drummer -eventuele 2e zanger/res Dus ben jij geïnteresseerd?? Of het nou voor de hobby is of dat we er straks centen … meer »

Sylvie

Hobby zangeres zoekt een metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 160x bekeken

Hobby zangeres zoekt een metalbandhallo bands, muzikanten ik ben Ingrid ik kom zelf uit Hardenberg zelf ben ik 19 jaar en zing sinds mijn 13e en sindsdien ook al verkocht aan metal en vooral aan symphonic metal. ik ben ook daardoor zangles gaan volgen en er kwam op uit dat graag klassiek/opera zing met metal erbij. ik kan mijn normale zangstem ook wel zingen maar ben ik iets minder ervaren in omdat ik mijn klassieke/opera achtige … meer »

Muzikantenbank user Ingrid LamberinkIngrid Lamberink

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 211x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar