Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 331x bekeken

Hallo, Mijn naam is Joleen, 34 jr. en ik woon in Zwolle. Het lijkt me heel leuk om in een bandje te zingen. Ik vind het best spannend om deze oproep te plaatsen en ook het zingen zelf. Maar toch zou ik het aan willen gaan en hopelijk neemt de angst gaandeweg af. Verder is mijn muzieksmaak breed en vind ik veel genres leuk. Zie jij/zien jullie het zitten mt mij? Haha. Ik hoor het graag! Groetjes … meer »

Muzikantenbank user JoleenJoleen

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 312x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

INXS Tribute band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 529x bekeken

INXS Tribute bandMijn naam is Jakob, kom uit Zwolle en ben 27 jaar. Ik ben druk bezig om als amateur-zanger het repertoire van INXS onder de knie te krijgen, en ben opzoek naar een band! Ik zou het te gek vinden om samen te repeteren en op te treden (wie weet bij The Tribute: Battle of the Bands?). Ben net begonnen met zoeken, dus heb nog niemand gevonden. Ik zoek INXS-liefhebbers die overweg kunnen met (bas)gitaar, … meer »

Muzikantenbank user Jakob MetselaarJakob Metselaar

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 465x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos