Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hobby zangeres zoekt een metalband

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 106x bekeken

Hobby zangeres zoekt een metalbandhallo bands, muzikanten ik ben Ingrid ik kom zelf uit Hardenberg zelf ben ik 19 jaar en zing sinds mijn 13e en sindsdien ook al verkocht aan metal en vooral aan symphonic metal. ik ben ook daardoor zangles gaan volgen en er kwam op uit dat graag klassiek/opera zing met metal erbij. ik kan mijn normale zangstem ook wel zingen maar ben ik iets minder ervaren in omdat ik mijn klassieke/opera achtige … meer »

Muzikantenbank user Ingrid LamberinkIngrid Lamberink

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 132x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 76x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Fabiana

Beginnende zangeres zoekt bandleden.

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 343x bekeken

Hoi, ik ben Britt Jongejan, 18 jaar en woon in Deventer. Ik vind het heel erg leuk om te zingen. Hierbij begeleid ik mezelf regelmatig op de piano. Ik ben opzoek naar mensen die goed gitaar/piano kunnen spelen. Zelf zing ik graag popnummers, ballads etc. Mijn idee is dan om covers op te nemen en deze op Youtube/Spotify te publiceren. Ik heb thuis opnameapparatuur voor de piano en gitaar. Ik zou het … meer »

Britt Jongejan