Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangers met eigen geluid zoekt band.

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 201x bekeken

Hoi! Ik ben sinds een jaartje naar het oosten verhuisd, en opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb vanwege de afstand moeten stoppen met de coverband waar ik in zong in het westen. Wij speelde voornamelijk jaren 80 metal en jaren 90 rock. Ik zing al vanaf mijn 6e, heb klassieke zangles gehad en dus opzoek naar een andere band/ persoon waar ik wat aan kan toevoegen. Heb in meerdere coverbands … meer »

Muzikantenbank user Anouk van den Berg-SminkAnouk van den Berg-Smink

Zangeres op zoek naar een band :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 254x bekeken

Hallooo, mijn naam is Jikke en ik ben op zoek naar een band in omgeving Overijssel! Ik heb helaas nog geen ervaring met optreden maar wil dit echt graag leren! Zingen is al mijn hele leven een passie van mij en ik heb zo’n 3 jaar zangles gehad. Maar sinds kort heb ik de behoefte om echt te gaan optreden en lekker creatief bezig te zijn met andere muzikanten :) Zelf houd ik het meest van rock qua … meer »

Muzikantenbank user JikkeJikke

Band en muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 512x bekeken

Band en muzikanten gezochtHoi allemaal, Ik ben op zoek naar een band die het heerlijk vindt om minstens 1x per week samen muziek te maken in Zwolle. Sing & songwriting doe ik graag en daarnaast zing ik en speel ik gitaar. Om een beetje een beeld te krijgen: Zojuist heb ik mijn eerste nummer gereleased: "Clock ticking walls" Dit nummer heb ik geschreven en gezongen. Verder ben ik veel met klassieke muziek bezig, maar ik … meer »

Muzikantenbank user Deborah LangelerDeborah Langeler

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 232x bekeken

Hoi, Ik ben 18 en zing zo’n 12 jaar. Ik volg nog steeds af en toe een les bij een zangcoach en wil graag meer doen met zingen. Daarom zoek ik een bandje. Het genre wat ik leuk vind, is jaren 70/80/90 en country. Zoek(en) je/jullie een zangeres, dan heb je die nu gevonden.

D

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 333x bekeken

Ben op zoek naar ervaren 60+ muzikanten, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om in een bestaande formatie te stappen. Ik zing voornamelijk popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik een grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en dezelfde muzikale belangen. Optreden doe ik graag. Heb je interesse, stuur dan een mailtje.

vocalist