Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 234x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ben op zoek naar een leuke band! Leeftijdscategorie 30-55 jaar. Liefst omgeving Almelo/Hengelo/Enschede Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 Genre: Rock, Pop, Country..en ben bereid ook andere muziekstijlen te proberen, ik heb een brede muzieksmaak en ben gedreven! Een klik en een leuke sfeer vind ik belangrijk 😃 Wekelijks repeteren, … meer »

Roos

Ervaren zangeres zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 146x bekeken

Ben op zoek naar ervaren 60+ muzikanten die evenals ik zuinig op hun gehoor zijn. Omgeving Lochem/Zutphen/Doetinchem, om iets nieuws op te starten of om in een bestaande formatie te stappen. Ik zing voornamelijk popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik een grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en dezelfde muzikale belangen. Optreden doe ik graag. Heb je interesse, … meer »

vocalist

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 334x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Zanger zoekt 60’s 70’s band

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 335x bekeken

Zanger zoekt 60’s 70’s bandIk ben op zoek naar een, bij voorkeur, 60’s-70’s-80’s coverband. Af en toe uitstapjes naar een ander genre zoals Jazz, (classic) rock, rock and roll vind ik ook super tof. Ik heb in verschillende bands gezongen, heb de nodige podiumervaring en voel me er als een vis in het water. Ik zoek een coverband in een straal van maximaal 45 minuten rijden vanaf Lochem. Wil je wat van me weten, horen of … meer »

Rob Timmermans