Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht! ( Hardrock & Metal )

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 127x bekeken

Drummer gezocht! ( Hardrock & Metal )Band oprichten in Zwolle ( Overijssel ). Gemotiveerde en nuchtere drummer gezocht! Je bent strak en vaardig met het dubbel pedaal! De opstelling is nu gitarist + bassist. Leeftijd ligt tussen de 30 - 50 jaar in. Wij zoeken muzikanten van ongeveer die leeftijdscategorie of ouder! Genre: Hard Rock, Rock, Metal ( 70´s en 80´s ). Invloeden: Van Halen, Def Leppard, White Snake, Steve … meer »

Muzikantenbank user FloydFloyd

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 171x bekeken

Attic'64 zoekt zanger(es) Wij, Attic'64, zijn een beginnend bandje en nog op zoek naar een zanger(es). We willen graag richting het rock/(pop)punk genre, maar ook zeker de bekende klassiekers en meezingers, al dan niet in een eigen jasje. We geven voorkeur aan een zanger, maar een zangeres mag ook. Leeftijd 16-25. Omgeving Holten (bij Deventer).

Muzikantenbank user Hylke RensenHylke Rensen

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 140x bekeken

Industrial metal band zoekt zanger(es)Hoi! Wij zijn een industrial metal band die nog steeds op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Inmiddels bestaan we uit een gitarist, bassist en een drummer. We komen uit de omgeving van Twente, dit is waar we dan ook oefenen. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend, zo ongeveer om de week. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk … meer »

In Eternity

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 368x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bassist zoekt gitarist en Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 251x bekeken

Bassist zoekt gitarist en Zanger / ZangeresBeste Mede Muzikanten, Ik ben Jeffrey 24 jaar oud en heb veel ervaring met de basgitaar. Ik zelf zou covers / eigen werk willen spelen, of covers in eigen jasje gestoken. Ik zoek hier voor een gitarist die zo wel Akoestische al elektrische kan spelen. Ik zoek ook een Zanger / Zangeres, Natuurlijk mag de gitarist ook zingen. Ik zelf zou gaan bassen. Ik koop eind dit jaar een Akoestische bas. Waar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Zanger gezocht voor productie.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 260x bekeken

Jonge zanger (rond 20) gezocht door producer voor een aantal Nederlandstalige nummers in de stijl van Nielson (leuke vrolijke hitgevoelige nummers). Hoeft geen boyband type te zijn. Liever een nerd met een goeie stem, en opname ervaring. Ook niet cameraschuw ivm productie videoclip(s). Studio is in Zwolle. Ben jij diegene die zich kan vinden in het profiel, stuur dan een email met korte bio + link … meer »

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 521x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter