Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 185x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, wil na jaren zonder band weer graag aan de slag! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 126x bekeken

Zanger gezochtTwentet Amusing Zoekt Jou! Hey daar, zangtalent! Ben jij die ene tenor die niet alleen de hoge noten raakt, maar ook durft te entertainen? Wij zijn op zoek naar een tenor die onze groep compleet maakt naar 8 personen! Wat bieden wij? - Een gezellige groep die van acapella muziek en lol houden - Optredens waar jij de show kunt stelen - Zingen van vier- of vijfstemmige acapella arrangementen - … meer »

Muzikantenbank user Henri FeddesHenri Feddes

Zanger(es), toetsenist en cahonspeler

Percussionist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 312x bekeken

Bandje met de naam Bentje (ja echt!) zoekt uitbreiding. Tot nu toe spelen we Americana, Blues en Folk. Ook meer Jazzy of andere inbreng is ook prima. Na het spijtige afscheid van onze 2 zangeressen willen we graag verder. Tot nu toe oefenen we 1 keer per 14 dagen. Als het goed weer is lekker in de openlucht bij mij op de boerderij onder het afdak. Zitten in de buurt van Zwolle/Dalfsen. Mocht je … meer »

H Terpstra

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 263x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes … meer »

Anique

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 466x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers

Zanger[es] gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 275x bekeken

Wij zijn een symfonisch trio 65 plus en zijn opzoek naar een zanger/zangeres die instrumentale nummers kan opvullen met experimentele zang achtergrondzang etc. Liefst overdag kan oefenen en iets heeft met symfonische Rock . Wij oefenen in Nijverdal . Gr. A.C.

Muzikantenbank user André CentsAndré Cents

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 679x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig met een demo van een aantal zelfgemaakte liedjes. Aangezien ik niet kan zingen heb ik iemand met een een paar geweldige stembanden. Het betreft pop muziek, om een beeld te vormen, kun je een paar eerder opgenomen liedjes beluisteren https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 858x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R