Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zanger blues bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 113x bekeken

Bluesband Bluzin'58 zoekt met spoed een ervaren zanger (es). Heb je affiniteit met de blues dan moet je zeker een keer komen zingen. Eigen oefenruimte en techniek. Zoek je een gezellige band met regelmatige optredens moet je zeker even reageren. We zitten omgeving Enschede , mar we hebben bandleden uit het midden van het land. Dus vervoer kan geregeld worden. Aanvraag setlist per mail. Voor … meer »

fred

Zanger/zangeres gezocht voor startende rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 180x bekeken

Opstartende Rockband uit de regio Enschede zoekt een zanger om de band compleet te maken. De richting die we op willen is de Alternatieve Rock en Indie rock uit de 80s en 90s. Oasis, Green Day, Stone Temple Pilots, Pearl Jam om maar een paar namen te noemen. Oefenruimte beschikbaar in Enschede; onze repetities zijn op donderdagavond in de even weken. Gezelligheid en humor staat voorop. Lijkt je … meer »

Muzikantenbank user Patrick BusscherPatrick Busscher

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 189x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 169x bekeken

Hey! Wij zijn een gitarist en bassist die nog opzoek zijn naar een drummer en vocalist die het tof lijken om een atmosferisch black metal bandje te beginnen in de omgeving van Twente. Bands zoals Cult Of Fire, Can Bardd, Batushka, Drudkh, Mgla en Death Karma zijn een aantal voorbeelden qua richting wat we vet vinden. Het lijkt ons tof om met eigen nummers bezig te gaan en uiteindelijk ook op te treden. … meer »

Memoria

Goede bevlogen zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 280x bekeken

Goede bevlogen zanger gezochtBen jij een semi professionele zanger met een eigen en uniek stemgeluid. Ervaring met zingen in een band en hou je van indie muziek, mooie melodieën en toffe songs? Onze muziek zoekt een 2e zanger voor leadvocals en 2e stem. Het miet uiteindelijk toegroeien naar een tweekoppige zang Speel je gitaar of piano is dat mooi meegenomen Referenties: radiohead/national/ interpol/cure Plaat is … meer »

peter

Eigen nummers, intelligente, melodieuze, stevige en avontuurlijke muziek.

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 315x bekeken

Hoi, Ik schrijf muziek (soms ook teksten) en zoek medemusici om eigen werk mee te schrijven, op te nemen en mee op te treden. Ik speel viool en zing. Het liefst zou ik twee of drie mensen vinden die ook schrijven, zingen en een instrument bespelen. Toetsen, gitaar, bas, accordeon, zang, of een combinatie daarvan. Een trio dat in één auto past zou handig zijn. Wat belangrijk is voor mij: we doen … meer »

Muzikantenbank user Jurgen HouwersJurgen Houwers

Rockzanger gezocht voor inzingen tracks

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 323x bekeken

Rockzanger gezocht voor inzingen tracksIk, gitarist (el en ac), zoek een rockzanger om bij een aantal songs van mij de leadvocals in te zingen. Op dit moment is er sprake van 8 nummers, totaal verschillend van karakter. Actueel nummer waar ik op dit moment een zanger voor zoek, klaar om een goede lead vocal track in te zingen: Virus - Basq (eventueel "Bart" toevoegen in zoekopdracht) Belangrijk vind ik dat je een goed stemgeluid hebt … meer »

Bart Eenkhoorn

Zangers/Zangeressen! Blues- en Rock liefhebbers opgelet!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 363x bekeken

The Mists of Time(Zwolle/Deventer) zoekt: Zanger(es)die het publiek in vuur en vlam kan zetten! Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten We zoeken:Zanger(es)Met podiumpersoonlijkheid, van alle markten thuis,om stevige muziek te maken Blues/Country/Rock/Westcoastmuziek zijn ruwweg ons uitgangspunt.Jouw suggesties zijn belangrijk bij het uitzoeken van het materiaal Muziekrichting: Blues,Southern … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp

De Band Blue Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 853x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000. Leeftijd van de bandleden zijn 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Toetsenist, Pianist. En naar talenten volle Zanger of Zangeres die de band willen versterken. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar goed gemotiveerd bent. Kom jij uit de buurt van Steenwijk/Meppel … meer »

René R