Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

RockConcept zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 186x bekeken

RockConcept is een project om in korte tijd een volledige band neer te zetten. Het doel is een paar maanden (3) repeteren, adverteren en vervolgens op de planken met een paar optredens. Het repertoire moet bestaan uit eigen nummers en covers. Aan het eind van het project hebben we een gezellige afsluiting en kijken we "hoe verder" of ieder gaat weer zijns weegs in de muzikale wereld. De band heeft … meer »

RockConcept

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 206x bekeken

Attic'64 zoekt zanger(es) Wij, Attic'64, zijn een beginnend bandje en nog op zoek naar een zanger(es). We willen graag richting het rock/(pop)punk genre, maar ook zeker de bekende klassiekers en meezingers, al dan niet in een eigen jasje. We geven voorkeur aan een zanger, maar een zangeres mag ook. Leeftijd 16-25. Omgeving Holten (bij Deventer).

Muzikantenbank user Hylke RensenHylke Rensen

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 188x bekeken

Industrial metal band zoekt zanger(es)Hoi! Wij zijn een industrial metal band die nog steeds op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Inmiddels bestaan we uit een gitarist, bassist en een drummer. We komen uit de omgeving van Twente, dit is waar we dan ook oefenen. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend, zo ongeveer om de week. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk … meer »

In Eternity

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 500x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Zanger gezocht voor productie.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 298x bekeken

Jonge zanger (rond 20) gezocht door producer voor een aantal Nederlandstalige nummers in de stijl van Nielson (leuke vrolijke hitgevoelige nummers). Hoeft geen boyband type te zijn. Liever een nerd met een goeie stem, en opname ervaring. Ook niet cameraschuw ivm productie videoclip(s). Studio is in Zwolle. Ben jij diegene die zich kan vinden in het profiel, stuur dan een email met korte bio + link … meer »

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 583x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter