Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en/of Zanger gezocht! (bandje in Almelo)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 272x bekeken

Wij zijn 10 minutes! Een allround bandje met een uniek concept. We spelen setjes van 10 minuten non-stop. 3 nummers uit een bepaald genre, van een artiest of met een bepaald thema plakken we aan elkaar. Van alles wat, dansbaar en herkenbaar. We zijn op zoek naar een allround drummer. Iemand die er echt zin in heeft! En we zoeken een leadzanger die samen met onze zangeres van het podium afspat! Kom … meer »

Muzikantenbank user Even VlienEven Vlien

70/80er jaren band zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 202x bekeken

70/80er-jaren band zoekt een zanger/zangeres met ervaring. Wij bestaan uit sologitarist, slaggitarist, basgitarist en drummer. Wij zullen tevens nog een toetsenist als aanvulling zoeken voor de band. Leeftijd bandleden is 55plus. Wij repeteren op donderdagavond in Eerbeek (12km onder Apeldoorn) in een ruimte met volledige backline/drumstel. Als dit iets voor je kan zijn, of dat je meer info wil, dan … meer »

René Lodewijks

Zanger gezocht in omgeving Steenwijk/Meppel

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 260x bekeken

Hoi, voor onze super muzikale band, zoeken wij een enthousiaste zanger, leeftijd niet zo belangrijk, ergens tussen de 30 en 60 jaar, dat zijn wij ook. Band bestaat uit zangeres, twee gitaristen en een bassist. Ervaring in een band is vereist, net als (enige) podium ervaring. Wij spelen gevarieerde nummers, van een klein aantal ballads tot rock. Om een idee te geven: E. Clapton, Ilse de lange, Sheryl … meer »

Muzikantenbank user Johan HofsteeJohan Hofstee

Du Gazz zoekt vocaal wonderkind

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 401x bekeken

Du Gazz zoekt vocaal wonderkindGezocht zanger of zangeres.. met unieke stem. Hou je van echte nummers .. ruig stoner rock indie en danspop met een randje? Geen covers maar eigen werk, creatief oneindige mogelijkheden? Neem contact op . We doen dingen deels thuis via digitaal delen en uitwerken en twee of drie wekelijks op locatie in Wilp. Speel je ook gitaar er bij? Ook dikke prima. Leeftijd maakt niet heel veel uit, hoe je in … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Bas gezocht voor een a capella kwartet

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 313x bekeken

- Regio vierhoek gebied: Apeldoorn, Deventer, Borculo, Hengelo(Gld) - Wij zoeken een zanger voor de baspartij om samen een a cappella kwartet te vormen. Het gaat dan om diverse soorten muziek, waarbij je kan denken aan de (licht) klassieke stijl, Close Harmony, Jazz, Folk, Internationale Volksmuziek, religieus - maar het wordt, met nadruk, een gezamenlijke keus. Je hebt al enige jaren zangervaring … meer »

Johan Karel