Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 127x bekeken

Ik ben Chris 45 jaar en ben opzoek naar een zangeres die met mij muziek wil maken. Ik heb jaren lang ervaring met een piano, bandjes en opnames. Maar eerlijk gezegd vind ik muziek maken met z’n tweeën het mooiste. Eigen muziek is altijd welkom. Ik hou niet van optredens, opnames vind ik wel leuk. Ik speel zelf op een Yamaha CP40 stage.

Christiaan

(achergrond)zangeressen gezocht voor 80's rock project

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 424x bekeken

Locatie: Overijssel - Ootmarsum Hoi vocalisten, afgelopen maanden hebben we de eerste stappen gezet in een geweldig 80's rock project. We zijn doorgewinterde muzikanten met een duidelijke missie: Pareltjes componeren én live uitvoeren, in de 80's rockstijl. En ja, hiervoor hebben we vocalisten nodig om met jullie meerstemmig koorwerk de nummers te perfectioneren. De benaming "achtergrond" vinden … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 281x bekeken

Allround trio zoekt ervaren zangeres omgeving Hengelo-Enschede-Almelo Wij zijn trio (Drums/zang- Keyboard/Backing met een allround repertoire. Beiden hebben wij onze ervaring in de muziek opgedaan in grote top 40 bands. Wij willen nu in een kleinere setting verder, en kijken of we met deze kleinere formatie aan de slag kunnen komen. Repertoire keuze is heel breed, en loopt van Andre Hazes tot aan … meer »

Muzikantenbank user Herman ZuiderhoekHerman Zuiderhoek

Stembanden gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 231x bekeken

Wij zijn een band met twee gitaristen, drummer en bassist (leeftijd tussen 42-54) die opnieuw een zanger zoekt na het vertrek van de huidige. We spelen vooral klassieke, progressievere rock en metal van de jaren '70 tot nu. We oefenen om week op woensdagavond in Wijhe. Meer info is hier te vinden: https://dontjudgebooks.weebly.com/info.html

Jaap Kuiper

Zangers/Zangeressen! Blues- en Rock liefhebbers opgelet!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 558x bekeken

The Mists of Time(Zwolle/Deventer) zoekt: Zanger(es)die het publiek in vuur en vlam kan zetten! Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten We zoeken:Zanger(es)Met podiumpersoonlijkheid, van alle markten thuis,om stevige muziek te maken Blues/Country/Rock/Westcoastmuziek zijn ruwweg ons uitgangspunt.Jouw suggesties zijn belangrijk bij het uitzoeken van het materiaal Muziekrichting: Blues,Southern … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp

De Band Blue Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1157x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000. Leeftijd van de bandleden zijn 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Toetsenist, Pianist. En naar talenten volle Zanger of Zangeres die de band willen versterken. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar goed gemotiveerd bent. Kom jij uit de buurt van Steenwijk/Meppel … meer »

René R