Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 245x bekeken

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in ZwolleGloednieuwe professionele Blues band is in oprichting in Zwolle! (je kunt er dus vanaf het begin bij zijn!) Op "Zang" zoeken wij nog zeer ervaren dame of heer. Heb jij een gedegen zangopleiding? ... of een ruime podium/studio ervaring? ... herken jij jezelf in bovenstaand? .... dan horen wij jouw "stem" graag! Oefenruimte aanwezig in Zwolle, oefenen iedere zaterdag en/of zondag... Dus: B.B. … meer »

John

Industrial metal band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 105x bekeken

Hey! Wegens vertrek van onze zanger zijn we weer op zoek naar een zanger of zangeres! Wij zijn een metal band uit Twente en bestaan op dit moment uit een gitarist en een drummer. Wij willen qua genre de kant van industrial metal op; ongeveer net zoiets als Rammstein. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke … meer »

In Eternity

Coverband zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 218x bekeken

Wij zijn The Sissies, een (semi-)akoestische coverband, bestaande uit een zangeres, drummer, bassist en gitarist/toetsenist. Qua genre ligt de focus op pop/rock, maar wel in onze eigen stijl. Denk aan Foo Fighters, Oscar and the Wolf, The Black Keys, Anouk, No Doubt, Editors etc. Om onze band aan te vullen, zijn we op zoek naar een zangeres die ook de lagere noten kan zingen. We repeteren om de week … meer »

jeffrey ekkel

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 179x bekeken

Hoi! Wij zijn een drummer en gitarist die op zoek zijn naar een vocalist, bassist en een 2de gitarist die zouden willen spelen in een atmosferische black metal band. Bands zoals Mgla, Drudkh, Aethernaeum en Burzum zijn een aantal voorbeelden van ons. Wij zijn van plan om met eigen nummers bezig te gaan. Oefenen moeten we nog even bekijken waar we dat doen, maar sowieso wel 2x per maand. Voor eventuele … meer »

Memoria

Zanger gezocht voor productie.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 133x bekeken

Jonge zanger (rond 20) gezocht door producer voor een aantal Nederlandstalige nummers in de stijl van Nielson (leuke vrolijke hitgevoelige nummers). Hoeft geen boyband type te zijn. Liever een nerd met een goeie stem, en opname ervaring. Ook niet cameraschuw ivm productie videoclip(s). Studio is in Zwolle. Ben jij diegene die zich kan vinden in het profiel, stuur dan een email met korte bio + link … meer »

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Zanger met bij-instrument en/of multi-instrumentalist gezocht

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 274x bekeken

Het lijkt mij (39jr, drummer) fantastisch om met een duo of trio nieuwe, eigengeschreven, muziek te maken. Mijn idee is een cross-over tussen digitale en live muziek. Mijn muzikale smaak is erg breed en wordt bv blij van LCD soundsystem, chemical brothers, prodigy, Radiohead, basement jaxx, Pearl Jam... Ik heb kennis en ervaring met bandjes en muziek. Ben jij een zanger met bij-instrument of multi-instrumentalist? Laat … meer »

Drumstix

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 285x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter

Ervaren rockstrot voor '70 blues based hardrock project

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 282x bekeken

Als groep ervaren muzikanten spelen we met passie, overtuiging en dynamiek graag blues based hardrock uit de jaren '70. Geen hitfestival, maar het werk van bijvoorbeeld de pre '80 Whitesnake aangevuld met ander werk uit die periode. Onze line up bestaat uit drummer, bassist, slag gitarist en solo gitarist. Meerdere vocalen in de achtergrond en vooral fun in het maken van deze muziek. Als we compleet … meer »

Moody