Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 216x bekeken

Hallo, Mijn naam is Joleen, 34 jr. en ik woon in Zwolle. Het lijkt me heel leuk om in een bandje te zingen. Ik vind het best spannend om deze oproep te plaatsen en ook het zingen zelf. Maar toch zou ik het aan willen gaan en hopelijk neemt de angst gaandeweg af. Verder is mijn muzieksmaak breed en vind ik veel genres leuk. Zie jij/zien jullie het zitten mt mij? Haha. Ik hoor het graag! Groetjes … meer »

Muzikantenbank user JoleenJoleen

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 264x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk lichte popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en loyaliteit met elkaar. Optreden doe ik graag. Heb … meer »

vocalist

Ervaren gitarist zoekt band in Zwolle eo

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 216x bekeken

Ervaren gitarist zoekt band in Zwolle eoErvaren allround gitarist zoekt band in de omgeving van Zwolle. Mijn naam is Hans Invernizzi (72). Ik woon in Zwolle en ben ruim vijftig jaar zanger/gitarist. Leeftijd speelt voor mij in een band geen rol. Google me en je vindt mijn website. Ik heb in tal van bezettingen gespeeld. Ik ben ondermeer actief als one-man-band en als duo met mijn zingende dochter. Ik heb in het verleden 25 jaar door het … meer »

Hans Invernizzi

Toetsenist / keyboard speler zoekt band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 352x bekeken

Toetsenist / keyboard speler zoekt bandHallo, Mijn naam is Abbe Zwaal, 54 jaar. Speel al ca 30 jaar keybaord. Alles zelf aangeleerd. (noten lezen, akkoorden etc.) Speel op een Yamaha Genos en een Yamaha Montage M7. Heb zelf Yamaha Stage Pas 600 voor het optreden. Sinds 2 jaar speel ik in bejaardencentra oud Hollandse nummers en met kerst fleur ik het kerst diner op met kerst klassiekers. Sinds een half jaar heb ik zang- en piano les. Graag … meer »

Muzikantenbank user Abbe ZwaalAbbe Zwaal

INXS Tribute band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 492x bekeken

INXS Tribute bandMijn naam is Jakob, kom uit Zwolle en ben 27 jaar. Ik ben druk bezig om als amateur-zanger het repertoire van INXS onder de knie te krijgen, en ben opzoek naar een band! Ik zou het te gek vinden om samen te repeteren en op te treden (wie weet bij The Tribute: Battle of the Bands?). Ben net begonnen met zoeken, dus heb nog niemand gevonden. Ik zoek INXS-liefhebbers die overweg kunnen met (bas)gitaar, … meer »

Muzikantenbank user Jakob MetselaarJakob Metselaar

Drummer op zoek naar band

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 187x bekeken

Hallo, ik ben Lucas (16). Ik ben op zoek naar een bandje. Ik speel al 9 jaar drums, vooral rock en metal, denk dan aan Guns n Roses, Metallica,The Police, Foo Fighters etc. Het lijkt me super leuk om met andere leeftijdsgenoten samen te spelen. Bij interesse, stuur gerust een berichtje voor vragen etc. Leeftijd van ongeveer 16-18. Het liefst in de gemeente Ommen/Hardenberg.

Lucas Grootoonk

Toetsenist zoekt metal band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 358x bekeken

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. … meer »

Marcel Winkes