Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 139x bekeken

Heey! Ik ben op zoek naar een band waarbij ik zou kunnen zingen. Ik vind onder andere pop/rock/jazz leuk. Ik woon in Oldenzaal Overijssel. Ik vind het super leuk om optredens te doen. Ik vind het niet heel erg om te reizen zolang het maar niet al te ver is. Laat een reactie achter als je interesse hebt!

Janneke

Zanger zoekt band (Regio Twente)

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 147x bekeken

Zanger zoekt band (Regio Twente)Hoi ik ben Wietse, 20 jaar en student aan Saxion Enschede, opleiding IVK. Wegens muzikale ambities ben ik op zoek naar een leuke (studenten) band om te kunnen zingen. Regio Nijverdal/Almelo/Hengelo/Enschede. Mijn favoriete genres zijn rock en metal, daar daarnaast ook fan van andere muziekgenres. (Funkrock / Indie/ 'goede' popmuziek) Favo artiesten o. a. Coldplay, Radiohead, Muse, Iron Maiden, … meer »

Muzikantenbank user Wietse KelderWietse Kelder

Zangeres zoekt jongeren om een band te starten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 284x bekeken

Zangeres zoekt jongeren om een band te starten!Beste allemaal, ik ben Angelle. Ik ben een vrolijke pabo student uit Enschede. Ik ben al vanaf jongs af aan aan het optreden voor familie vrienden en toen ik ouder was op mijn middelbareschool. Ik ben ondertussen 20 jaar oud en doe al te lang niets meer met mijn favoriete hobby. Ik ben daarom op zoek naar gemotiveerde gezellige jonge mensen die lekker muziek willen maken! Ik heb er in ieder geval … meer »

Angelle