Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor band in Enschede

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 153x bekeken

Hallo zangeres. Wij, doorstartende band van 45 - 60 jarige muzikanten, zoeken nog een zangeres. Wij maken eigen pop / rock / funk nummers. Repeteren in Enschede (Atak). Huidige bezetting: zanger, bas, gitaar, drums. Ben je tevens in staat zelf met een basis voor een nummer te komen, neem dan zeker contact met ons op. Bel even en ik vertel je meer over onze ideeën. Gr rob Evers 0622381180

rob evers

Zangeres zanger blues bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 204x bekeken

Bluesband Bluzin'58 zoekt met spoed een ervaren zanger (es). Heb je affiniteit met de blues dan moet je zeker een keer komen zingen. Eigen oefenruimte en techniek. Zoek je een gezellige band met regelmatige optredens moet je zeker even reageren. We zitten omgeving Enschede , mar we hebben bandleden uit het midden van het land. Dus vervoer kan geregeld worden. Aanvraag setlist per mail. Voor … meer »

fred

Zanger/zangeres gezocht voor startende rockband

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 493x bekeken

Opstartende Rockband uit de regio Enschede zoekt een zanger om de band compleet te maken. De richting die we op willen is de Alternatieve Rock en Indie rock uit de 80s en 90s. Oasis, Green Day, Stone Temple Pilots, Pearl Jam om maar een paar namen te noemen. Oefenruimte beschikbaar in Enschede; onze repetities zijn op donderdagavond in de even weken. Gezelligheid en humor staat voorop. Lijkt je … meer »

Muzikantenbank user Patrick BusscherPatrick Busscher