Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Accordeonist gezocht!

Accordeonist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 159x bekeken

Ik ben jazz gitarist in de stijl van Earl klugh, schrijf mijn eigen muziek en zoek een goed spelende accordeonist. Ik heb al een CD opgenomen en wil dat nogmaals doen maar nu met een accordeonist. Voel je daar wat voor? Zullen eerst wel wat moeten repeteren, het zijn namelijk geen eenvoudige stukken. Luister naar Yumandu Costa met dominguinhos.

Muzikantenbank user Frans van IngenFrans van Ingen

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 334x bekeken

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor "Ensemble Insulinde" te Vlaardingen. Jaar-lidmaatschap bedraagt 90 euro. U moet wel bladmuziek kunnen lezen.......Wij spelen van alles wat....van klassiek tot lichtklassiek, operetteklanken, tango's, bigbandstukken, leuke deuntjes etc, etc. U kunt ons vinden op facebook (Insulinde Vlaardingen) en op onze website Insulinde (punt) biz.

Muzikantenbank user Henk WesterdijkHenk Westerdijk

Piratenkoor ManOverBoord

Accordeonist, Geluidstechnicus en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 521x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 35 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn dringend opzoek naar een extra accordeonist(m/v) ter ondersteuning van onze enige Accordeonist. Ook komen wij graag in contact met een Basgitarist(m/v) en een Irish Fiddler(m/v)en voor een Geluidstechnicus hebben wij eveneens ruimte. … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde