Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Accordeonist, Blazer en Overig gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Muzikanten gezochtMuzikanten gezocht… Wij zijn 18 enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die altijd op zoek zijn naar muzikanten met de zelfde instelling. Wij repeteren elke maandagavond van 20:00 – 22:00 uur onder leiding van onze repetitor Willie Janssen. We zijn géén dweilorkest maar een zittend orkest! Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit herkenbare, goed in het gehoor liggende muziek zoals; … meer »

Muzikantenbank user Fred HoltmanFred Holtman

De Scumbags zoeken bandleden!!!

Accordeonist en Strijker gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 170x bekeken

De Scumbags zoeken bandleden!!!Hallo wij zijn Hidde en Noud, Wij hebben een tijdje geleden het idee gekregen om een Iers folksbandje op te richten met een rock twist in Doetinchem. Wij zijn doen zelf de percussie en de snaarinstrumenten zoals: gitaar tenor banjo en mandoline. Ben jij een violist of een accordeonist tussen de 15/16 jaar en woon je in Doetinchem of in de buurt en houd van Ierse folk met een rock twist. Stuur dan … meer »

Hidde Reugebrink

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Accordeonist, Blazer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, dwarsfluit, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Cellomaatje gezocht

Accordeonist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Ik zoek iemand die het leuk vind om samen cello te oefenen in de vakantie. Om het niveau een beetje op peil te houden als de les stopt en voor de lol van het samenspelen. Kan ook online, via Teams ofzo. Ik heb verschillende boeken, misschien is het leuk om met Keltische muziek aan de slag te gaan? Het lijkt me ook erg leuk om een Folk-groep (Iers, Keltisch, Spaans enzovoorts, maar eigenlijk vind ik … meer »

Tamar

Acordeonist

Accordeonist gezocht in Venlo (Limburg) | 155x bekeken

Ben jij onze redder in nood? Schoen Luuj wil graag naar het smartlappenfestival in Grave en zoekt met spoed een accordeonist die ons op deze dag wil en kan begeleiden . Het gaat om zondag 3 juli! Wie kan en wil ons helpen? Reageer met een persoonlijk berichtje dan nemen we contact met je op! Ken jij iemand die dit misschien wel wil doen laat het ons dan weten! Onze dank is groot!

m baetsen

Slaggitarist en Accordeonist gezocht gypsy jazz band

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Wij zijn nu een duo met een violist en contrabassist. Afgelopen jaren hebben een mengeling gespeeld van tradional jazz, gypsy jazz, Zuid-Amerikaanse nummers en chansons. Door het vertrek van de slaggitarist en accordeonist zijn we weer op zoek naar deze muzikanten. Als je ervaring of affiniteit hebt met deze stijlen, willen we graag met je kennis maken. Op welke stijl of stijlen we gaan voortbouwen … meer »

Niek

" Ons Koor " zoekt een toetsenist of accordenist

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 335x bekeken

Goedemiddag, Ik ben voorzitter van " Ons Koor " een Nederlandstalig zingend koor voor mensen met een beperking. Wij zijn op zoek naar iemand die ons mee kan begeleiden . Wij hebben een accordeonist , een gitarist en een die gitaar, viool en klarinet speelt . Wij zoeken iemand die keyboard of accordeon speelt er bij. Hebt u interesse in Ons Koor , zouden wij dan een afspraak met u mogen maken … meer »

Muzikantenbank user Dimphie StansDimphie Stans

Shantykoor Scheveningen

Accordeonist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 365x bekeken

Door het wegvallen van onze gitarist en een versterking van onze accordeonisten zoeken wij een accordionist(e) en gitarist(e) om ons koor te komen versterken. Ons repertoire is shanty's en zeemansliederen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur op Scheveningen. Ons koor bestaat uit 50 koorleden en een dirigent. Indien u interesse heeft kunt u mij ook bellen voor meer informatie. mobiel … meer »

Muzikantenbank user Jan BraaksmaJan Braaksma