Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ticking Boxes zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 121x bekeken

Ticking Boxes zoekt accordeonistTicking Boxes brengt Rocknummers in een akoestische uitvoering met een eigen interpretatie. Wij zijn 40-50 jaar en brengen geen obvious covers ‘. We zoeken iemand met ervaring die het ziet zitten om enkele solopartijen voor zijn rekening wil nemen, iemand die 2 wekelijks wil repeteren (zodat het thuisfront nog gelukkig blijft) en gedurende die 2 weken zich 100 % inzet om de opgedragen nummers in … meer »

Muzikantenbank user PascalPascal

Gezocht keyboardspeler voor Americanaband

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 255x bekeken

Harry gaat ons verlaten. Hij gaat reizen, maar helaas zonder ons.... Daarom zoeken wij een keyboardspeler die mogelijk ook accordeon kan spelen. Kun je ook nog zingen, dan is dat mooi meegenomen maar het hoeft niet. Americana-Unlimited bestaat al een jaar of 6 en wordt steeds populairder. Naast gevarieerde optredens in het land hebben wij ook het theater ontdekt. Wij zijn 50-ers en 60-ers maar wel … meer »

Eric

Acordeonist

Accordeonist gezocht in (Antwerpen) | 121x bekeken

De bak band speelt eigen Nederlandstalige liedjes met een vette knipoog. In de muziek zijn zeker klezmer en jazz invloeden terug te horen, dus enige affiniteit daarmee is wel fijn!

Muzikantenbank user Tom BakTom Bak

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Accordeonist, Strijker en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 219x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

Accordeonist/Toetsenist gevraagd

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Muzikaal gezelschap (bestaande uit bassist, gitarist, zang en percussionist) met regelmatige gigs zoekt ondersteuning van een toetsenist/accordeonist. Ben je bekend met één of meer van de volgende stijlen: American swing, chanson, musette, Frans, gypsy, jazz? Wij zoeken een musicus m/v met een professionele instelling, die bereid is veel te giggen. Niet alleen maar covers. Regio: Midden-Brabant, … meer »

Muzikantenbank user HermanHerman

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 463x bekeken

Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor ensemble Insulinde, regio Rotterdam.Accordeonist(e) en/of keyboardspeler gezocht voor "Ensemble Insulinde" te Vlaardingen. Jaar-lidmaatschap bedraagt 90 euro. U moet wel bladmuziek kunnen lezen.......Wij spelen van alles wat....van klassiek tot lichtklassiek, operetteklanken, tango's, bigbandstukken, leuke deuntjes etc, etc. U kunt ons vinden op facebook (Insulinde Vlaardingen) en op onze website Insulinde (punt) biz.

Muzikantenbank user Henk WesterdijkHenk Westerdijk

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 326x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde