Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Accordeonist

Accordeonist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 73x bekeken

Wij het Amusementskoor Hoogeveen zijn op zoek naar een accordeonist onze oefenavond is maandagavond van 20.00 tot 22.00uur in het buurthuis het Oor in Hoogeveen Heeft u interesse neem dan contact op met Dries. Mensen. 0651897281

Gonnie Touw

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 258x bekeken

Hallo allemaal, ik ben op zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Zelf componeer ik al jaren zelf muziek, speel gitaar als hoofdinstrument. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, toetsenist, drummer, gitarist. Laat van je horen kijken we of er een … meer »

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Toetsenist/accordeonist gezocht!!

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 347x bekeken

Toetsenist/accordeonist gezocht!! Onze vereniging, De Wilgenband, bestaat uit een groep mensen met een beperking die elke week met heel veel plezier een uurtje muziek maken. Ze worden begeleid door een dirigent, een toetsenist en een aantal andere vrijwilligers. Een paar keer per jaar hebben we een optreden waar iedereen graag naar uitkijkt. Onze toetsenist heeft echter ook andere verplichtingen op … meer »

Muzikantenbank user Patrick JoosenPatrick Joosen

Jazz Combo zoekt een accordeonist of een violist

Accordeonist en Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 227x bekeken

Opstartende jazzcombo uit de omgeving Den Haag/Rotterdam bestaande uit een zanger, tevens saxofonist en klarinettist, een contrabassist en 2 gitaristen. Wij zoeken een accordeonist of een violist om het compleet te maken. Wij spelen hoofdnamelijk Swing en nummers uit de traditie van Django Reinhardt. Nummers die wij spelen zijn co.a.: All of Me, Autumn Leaves, St Louis Blues, After you've gone, There … meer »

Muzikantenbank user Michel van KralingenMichel van Kralingen

Country/Americana band in oprichting zoekt…

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Roermond (Limburg) | 297x bekeken

Gitarist, mandoline, banjo, zang, kortom iedereen die een aanvulling is voor de contrabas en zang/ukelele. Insteek is om samen met veel plezier muziek te maken. Het repertoire stellen we gezamenlijk samen. Denk aan Cash, Harris, Prine en (bluegrass) traditionals. Optreden (bij voorkeur unplugged) zijn zeker de bedoeling, maar niet te vaak. We kunnen gewoon thuis repeteren in de regio Weert.

Muzikantenbank user Henk SaesHenk Saes

Toetsenist

Accordeonist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 218x bekeken

Wij zijn Headvillage een Rock /Bluesband in de Haarlemmermeer en oefenen 1x p. 2 weken in Aalsmeer. Repertoire van Cream tot Joe Bonamassa. Wij zijn op zoek naar een leuke toetsenist, hoeft niet perse heel erg goed te zijn. Leeftijd van 30 tot pensionado. Rien 06 29061427

Rien Peetoom