Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Accordeonist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Accordeonist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 108x bekeken

Wie is die fantastische toetsenist die The Celtic Tribe compleet maakt? Jij?! - Hou jij van Keltische Muziek… - Wil je in een band spelen met professionele muzikanten…. - Beheers jij de toetsen en accordeon als een waanzinnige.… - Ben je multi-inzetbaar op de toetsen (extra baslijn spelen etc)….. - Ben je ambitieus en wil je veel optreden…. - Kun jij goed thuis studeren, samenwerken … meer »

Muzikantenbank user Mandy RotgansMandy Rotgans

Muzikanten Gezocht

Accordeonist gezocht in Assen (Drenthe) | 197x bekeken

Beste Accordeonisten, Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, Speel jij accordeon? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat … meer »

Lotfi

Gezocht

Accordeonist en Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 428x bekeken

GezochtGEZOCHT: Voor het opzetten van een bandje zijn we op zoek naar muzikanten. WAT GAAN WE DOEN: Wat we voor ogen hebben is een band als the heimatdamisch uit Duitsland. Rock nummers met een knipoog naar de Duitse hoempa. Maar ook ander muziek soorten zullen de Revu passeren. WAT ZOEKEN WE. Zang (man) Trompet Klarinet Saxofoon (alt, tenor) Trombone Accordeon WAAR: We zijn … meer »

Muzikantenbank user Richard van DuijnRichard van Duijn

Shantykoor zoekt muzikanten

Accordeonist en Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 261x bekeken

Shantykoor zoekt muzikantenShantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert zoekt een accordeonist of keyboardspeler en een gitarist om ons combo te versterken. Wij zijn een groep enthousiaste mannen van bijna 40 zangers en een eigen combo. We repeteren elke week op de dinsdagavond in Nederweert. Zie voor meer info de website of neem contact op!

Muzikantenbank user Ine JanssenIne Janssen

Jazz-combo in oprichting zoekt muzikant(e)

Accordeonist, Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 579x bekeken

Ons jazz-combo is in oprichting en bestaat nu uit een akoestisch gitarist (Daan) en contrabassiste (Naomi). We zijn dus op zoek naar leuke aanvulling die de combo compleet kan (of kunnen) maken. Wij denken aan een zanger(es), blazer (saxofoon, trompet, ....), een accordeonist of pianist. De subgenres binnen jazz waar we mee willen starten zijn straight jazz en latin-jazz. Wie heeft zijn om met ons … meer »

Naomi Tielen