Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Limburg (België) | 218x bekeken

Hoi, ik zing in mijn vrije tijd veel en ik zou er heel graag mee verder willen gaan. Ik zoek eigenlijk nog mensen waar ik een groep mee kan beginnen want zelf heb ik er geen ervaring mee. Mogen er mensen zijn die dit avontuur graag mee willen beleven dan hoor ik het graag. Grtjes jessica

Muzikantenbank user Jessica WijnenJessica Wijnen

The Policed zoekt vaste geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 199x bekeken

The Policed zoekt vaste geluidstechnicusTributeband speelt alles van de legendarische The Police. Wij zoeken een vaste geluidstechnicus die als een soort 4e bandlid ervoor zorgt dat wij op ieder podium geweldig klinken , zoals The Police het bedoeld heeft. Professioneel niveau. Wij spelen vooral op festivals en zalen waar PA beschikbaar is. Maar mee sjouwen en opzetten wordt wel gevraagd. Zie www.thepoliced.com voor een indruk van de band. Vind … meer »

Muzikantenbank user Kees de JongKees de Jong

Piratenkoor ManOverBoord

Accordeonist, Geluidstechnicus en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 481x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 35 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn dringend opzoek naar een extra accordeonist(m/v) ter ondersteuning van onze enige Accordeonist. Ook komen wij graag in contact met een Basgitarist(m/v) en een Irish Fiddler(m/v)en voor een Geluidstechnicus hebben wij eveneens ruimte. … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries