Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt vaste geluidsman/vrouw regio Eindhoven

Geluidstechnicus gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Goede band met gevulde agenda. Gemiddeld 1 x per maand optreden, veelal op zondag(middag). We zoeken iemand die enthousiast is en onderdeel wil worden van de (vrienden) club. We streven naar een zo goed mogelijk geluid maar beseffen dat het hobby is. Ook iemand die nog moet leren maar wel het maximale wil bereiken en plezier zoekt is welkom om te reageren. Vergoeding in overleg en in lijn met de totale … meer »

Paul

Queen Tribute band zoekt drummer

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Groningen (Groningen) | 579x bekeken

Hallo ik ben Sander Boer 27, en ik (zanger + entertainer) wil samen met mijn 2 gitartisten en basgitarist een Queen Tribute Band starten maar helaas kunnen we dit niet zonder een drummer erbij. Het doel is dat we gaan optreden hiervoor heb ik een manager die dit voor ons kan regelen. Wij zijn net begonnen dus we zijn nog aan het opbouwen denk jij dat je de nieuwe Roger Taylor kunt zijn dan hoor ik … meer »

Sander Boer

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Drummer, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 527x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus