Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Blazers gezocht ! (Klarinet, Hobo, Trompet etc.)Beste muzikant, Voor een klein/leuk orkestje in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Alle soorten Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Twijfel je nog? Kom het vrijblijvend uitproberen! We repeteren … meer »

Ron

Zanger zoekt fusion band

Gitarist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 230x bekeken

Hi muzikale vrienden, Graag reageren als je een band wil starten met fusion wereldmuziek. Denk aan het mengen van westerse muziek met oosterse klanken. Als ervaren zanger heb ik jaren lang opgetreden met bands in genre rock. Nu tijd voor totaal iets anders. Als het straks weer kan, zullen we in de eerste instantie legendarische jam sessies beleven. Optreden in alternatieve scène zal zeker in onze … meer »

Muzikantenbank user Murat OzkardeslerMurat Ozkardesler

Wanderoo zoekt drummer en toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 252x bekeken

Wanderoo zoekt drummer en toetsenistWanderoo is op zoek naar twee nieuwe bandleden (18+): een drummer/drumster en een toetsenist/synthesizer. Ons repertoire bestaat uit eigen nummers, dit zijn we aan het opbouwen en vernieuwen. Onze muziekstijl is te omschrijven als meerstemmige popmuziek, vaak dromerig van karakter, soms up tempo met af en toe een donker randje. We willen graag (meer) gaan experimenteren met elektrische elementen. Wij … meer »

Lizan

Percussionist

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 186x bekeken

Gezocht voor klein bolero orkestje een percussionist. Conga, bongo of klein percussie je draait je hand er niet voor om. Zuid Amerikaanse - en Cubaanse ritmes. Repetitie 1 maal per 14 dagen. geen kosten , repetitie in Nijmegen of Arnhem. Waarschijnlijk donderdagavond. zelf meedenken wordt gewaardeerd.;-)

Marijke Bruin

Hardrockgitarist zoekt mede-songwriter

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist die al een lopende hardrockband heeft, maar zoek iemand om samen nummers mee te schrijven. Hier zouden we bijv. wekelijks een sessie voor kunnen houden. Ik woon in Diemen, maar het zou in principe ook op afstand kunnen, via videocall oid. De nummers zouden vervolgens door ons allebei gebruikt mogen worden. Invloeden zijn Guns N' Roses, Van Halen, Thin Lizzy, dat soort bands. … meer »

Wreckless

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 603x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 650x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld