Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Doe mee in het project met The Armed Man en Mauthausen liederen (NS Orkest)In het NS Orkest is plaats voor een aantal projectleden die mee willen spelen in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Opgeven kan nog t/m 30 november. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op onze … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Orkest met populair repertoire zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Orkest met populair repertoire zoekt drummerOnze vaste drummer van het orkest heeft een nieuwe baan gevonden in het buitenland en gaat ons daarom na 12 jaar helaas verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe drummer voor ons orkest. Ons orkest repeteerd wekelijks in Hoogmade en verzorgt optredens in de regio (Zuid-Holland noord). Het orkest van DHH speelt niet op straat, maar verzorgt alleen concerten. We spelen een mix van populaire werken … meer »

Muzikantenbank user Glenn van RijnGlenn van Rijn

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 199x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruiken

Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 170x bekeken

Straatorkest Tutti Saxi uit Utrecht kan versterking door saxofonisten en percussionisten gebruikenWij zijn een straatorkest van circa 12 saxofonisten en 2 percussionisten, en wij kunnen nog wel wat versterking gebruiken van met name tenorsaxofonisten en percussionisten, maar ook andere soorten saxofoons zijn welkom. Wij repeteren elke maandagavond in De Bilt en treden geregeld op bij evenementen als hardloopwedstrijden, carnaval, St. Maarten, culturele evenementen van de gemeente Utrecht enz. Contact: … meer »

Muzikantenbank user Carol van WesterlaakCarol van Westerlaak

Doe mee als (melodisch) slagwerker in het project rondom 75 jaar vrijheid (NS Orkest)

Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Doe mee als (melodisch) slagwerker in het project rondom 75 jaar vrijheid (NS Orkest)Het NS Orkest zoekt slagwerkers en melodisch slagwerkers die mee willen doen als projectlid in onze productie "Als deze oorlog ooit nog eindigt". In deze geënsceneerde productie die in mei 2020 wordt uitgevoerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht spelen we The Armed Man (Karl Jenkins) en de Mauthausen Liederen (Mikis Theodorakis). Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op https://www.nsharmonie.nl/75-jaar-vrijheid/projectlid-ns-orkest/

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober Heiloo

Drummer en Percussionist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 156x bekeken

Percussionist voor Benefietconcert 12 oktober HeilooOp zaterdag 12 oktober organiseert Stichting Your Song Projects een Benefietconcert in Heiloo. Arnhems Symfonie Orkest NOVA en een projectkoor zal het romantisch klassieke Peace Opus uitvoeren. Voor de uitvoering zijn we nog op zoek naar een slagwerker die met het orkest wilt meespelen. Het is zeker handig als je noten kunt lezen. Om 15:00 is er een nog een repetitie en om 20:00 is de uitvoering. … meer »

PC Ignatius