Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mogelijkheid om aanbiedingen te lenen

Percussionist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 32x bekeken

Hallo meneer en mevrouw Individueel Ik bied u een lening aan van 4.000€ tot 10.000.000€ aan iedereen die het met rente van 2% kan terugbetalen voor iedereen die geïnteresseerd is om mij te schrijven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoeveel geld u wilt. Wij staan klaar om onze kandidaten tevreden te stellen binnen 72 uur na ontvangst van uw aanvraag. Dus als je een geldlening … meer »

aurelle

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: Bas, akoestische gitaar, electrische … meer »

Gert-Jan

BigBand 6611 Overasselt zoekt schuiftrombonisten

Blazer en Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 155x bekeken

BigBand 6611 Overasselt zoekt schuiftrombonistenTer versterking van onze leuke en gezellige BigBand zoeken wij nog schuiftrombonisten. We repeteren elke dinsdagavond in het Verenigingsgebouw van Overasselt van 20.00 uur tot 22.00 uur met om 21.00 een pauze. Regelmatig organiseren we diverse, verschillende en leuke optredens. Heb je zin om bij ons te komen dan ben je welkom om gewoon een keer te komen kijken of mee te spelen zonder verdere verplichtingen. Voor … meer »

Marianne Timmermans

Bertus Big Band zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Almere (Flevoland) | 159x bekeken

Bertus Big Band zoekt percussionistDe Almeerse 'Bertus Big Band' zoekt een percussionist ter versterking van de ritmesectie. Bekendheid met latin ritmes is een vereiste. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute',steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally', en latin werk als 'Oye Como Va'. De repertoirelijst op onze website: http://www.bertusbigband.nl/repertoire Repetities zijn op donderdagavond … meer »

JR Oostra

Drummer/percussionist gezocht voor jazzy georiënteerd combo

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Wij zijn een jazzy georiënteerd bandje, maar schuwen andere muziekstijlen niet. Een vleugje blues mag er dikwijls bijvoorbeeld rustig bij. De samenstelling is nu vocals, gitaar en (fretloze) bas en hebben dringend behoefte aan een drummer of percussionist. Wij oefenen 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431; nabij Nieuwkoop) in een volledig ingerichte oefenruimte met goede opname faciliteiten.

Serge Willemse

STARS UNPLUGGED zoekt meerdere muzikanten

Bassist, Drummer en Percussionist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 264x bekeken

“STARS UNPLUGGED”: Ben jij een uitstekende sologitarist, bassist/contrabasspeler, percussionist, keyboardspeler, zanger, zangeres met podiumervaring? “STARS UNPLUGGED” wordt een akoestische, multi-vocale band die met diverse artiesten EN zélf unplugged en met regelmaat gaat spelen op - in 1ste instantie - kleine podia. Soms speel je in dienst van …, soms ben je de hoofdact. Muziekstijl kan … meer »

Frits Kronenburg