Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor moderne kerk

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 47x bekeken

Evangelische gemeente Immanuel te Dordrecht is op zoek naar muzikanten voor de reguliere kerkdiensten op zondagmorgen. We zijn op zoek naar twee (elektrisch/akoestisch) gitaristen, bassisten en een drummer/percussionist. We zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten die daarnaast ook zelf christen zijn. Om deel uit te maken van een band hoeft een muzikant geen lid te zijn van Immanuël. We verwachten … meer »

Tim van Dijl

Duo zoekt uitbreiding

Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 105x bekeken

Duo zoekt uitbreidingWij zijn een zangeres en een gitarist en zoeken een gedreven muzikant die samen met ons in een kleine setting wil optreden met akoestische/semi-electrische covers. Wie of wat weten wij nog niet, het zou zo maar een percussionist kunnen zijn! We zijn een breed repertoire aan het opbouwen met muziek van bijv. Depeche Mode en Bazart maar ook Ellen ten Damme en Ricky Koole. Wij oefenen in de regio Rotterdam. … meer »

Green Soap

Jazz4fun zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 146x bekeken

Hallo, wij zijn een 5 mans jazz combo en sinds kort op zoek naar een nieuwe ervaren jazz drummer/percussionist die niet terugdeinst voor een breed scala van stijlen, varierend van swing tot latin, jazz-ballads tot bossa nova. Wie wij zijn? Ons combo bestaat bijna een jaar en bestaat met een zangeres, toetsenist, (contra-)bassist, gitarist en saxofonist uit ervaren jazz muzikanten, die met elkaar de … meer »

Kris

Slagwerkgroep Hypercussion zoekt slagwerkers

Drummer en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 59x bekeken

Hallo! de unieke slagwerkgroep Hypercussion uit Amersfoort (wij repeteren in Hilversum) kan weer een aantal nieuwe slagwerkers gebruiken. Houd je van een feestje en lijkt het je leuk om spetterende slagwerkoptredens te maken met een stel slagwerk gekken? Kom even op onze site kijken? En neem gerust even contact met ons op. Het is altijd leuk als je even komt kijken en luisteren op een repetitie-avond.

Rudi Pieren

Los Lamalos zoekt TIMBALERO

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 212x bekeken

Latin Big Band zoekt timbalero! Wekelijkse repetities op dinsdagavond vanaf 20.00 in de Q-Factory in Amsterdam Oost (betaald parkeren). We zijn een strakke, serieuze en vrolijke amateur big band en spelen salsa, mambo's, cha cha cha, danzon en nog veel meer, olv Frans Cornelissen. Elk bandlid betaalt contributie. Heb je belangstelling en wil je meer weten? Mail naar marinkew@*****.com

Muzikantenbank user Ariane PonseAriane Ponse

EDM/trance-band in oprichting zoekt zangeres, bassist en percussionist

Bassist, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Hoi! Wij gaan die DJ's een poepie laten ruiken! Door dance en trance live, als band te spelen. We spelen covers in een eigen versie. Beoogde bezetting: zang, toetsen, gitaar, basgitaar, percussie. Drumbeats spelen we vanuit een laptop af, voor de juiste sounds en strakheid. Zo denken we iets unieks te gaan neerzetten, dat het heel goed gaat doen op festivals (niet alleen dancefests). Dus zijn dance … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Legendes gezocht

Percussionist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 173x bekeken

Ik heb mensen nodig uit de "elite" genres (klassiek, metal, jazz, o.i.d.) omdat ik verschillende invloeden en getrainde collega's met leergierige mindset zoek. Dan wil ik dus enigzins complexe/zinvolle (wisselingen tussen genres en maatsoorten, innovatie, gecombineerd met enige technische capaciteiten en zanglijnen die niet over salsa tequila of de wensen van je anaconda gaan.) muziek maken, gecombineerd … meer »

Paralyzing Penitence, Sanguine Fiction

Duo zoekt uitbreiding

Percussionist, Strijker en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Carmen (zang) en Frans (gitaar) zoeken een gedreven muzikant die onze akoestische/semi-electrische muziek wil verrijken en samen met ons wil optreden. Bij voorkeur meerdere instrumenten zoals percussie/xylofoon/piano/viool of een andere combinatie, 2e stem, wij staan overal voor open. We zijn een breed repertoire aan het opbouwen met covers van bijv. Depeche Mode en Daft Punk maar ook Ellen ten Damme … meer »

Green Soap