Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazers

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Fiesta Loca coverband zoekt toetsenist en blazersWij een hele leuke knotsgekke feestband Fiesta Loca, zijn op zoek naar een toetsenist en blazers. Van een coverband die de normale covers spelen zoals de meeste. Willen wij een switch maken naar lekkere Spaanstalige nummers zoals Belle Perez. Ricky Martin etc. Ook willen we meer te gekke dance nummers toevoegen. Avici. Menthal Theo. Paul Elstak etc. Het boekingskantoor wil een promofilmpje opnemen … meer »

frank van baast

Fiddler/gitarist zoekt muzikanten voor het vormen van een Ierse band

Accordeonist, Blazer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Fiddler/violist/gitarist zoekt muzikanten om een Ierse band te vormen. Er heeft zich al een contrabassist gemeld, dus een goed begin. Ik denk verder nog aan een zanger of zangeres en aan muzikanten die een gitaar, thin whistle, dwarsfluit, viool, mandoline, bodhrán/cajón, accordeon of banjo bespelen. Misschien zijn er mensen die een instrument bespelen en ook nog zingen. Ikzelf speel viool voor begeleiding … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Speel mee als projectlid bij het NS Orkest

Blazer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 173x bekeken

Speel mee als projectlid bij het NS OrkestJe kunt dit jaar meedoen als projectlid bij de najaarsconcerten van het NS Orkest in theater De Kom (Nieuwegein). De najaarsconcerten zijn al jaren het visitekaartje van het orkest en worden bezocht door gemiddeld 1.000 toeschouwers. Dit jaar speelt het orkest voor het eerst onder leiding van dirigent Leon Vliex, waarbij mooie en herkenbare muziek wordt uitgevoerd. Op het programma o.a. Danzon no. … meer »

Muzikantenbank user NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)NS Orkest (Projectgroep 75 Jaar Vrijheid)

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Grámhara is op zoek naar een percussionist(m/v). Onze cajonspeler is er helaas mee gestopt en daarom zijn wij op zoek naar vervanging. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die diverse( voor onze muziek relevante) percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran en cajon zijn zeer passend bij onze folkmuziek. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen … meer »

Adrie Smits

Enthousiaste muzikanten gezocht (percussionist/gitarist/multi-instrumentalist)

Gitarist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 259x bekeken

Wie zijn wij? - Sam (Singer-Songwriter/Pianist, 39 jaar) en Dolf (Bassist/Gitarist, 38 jaar) - Wij spelen door Sam geschreven liedjes - We zijn sinds een paar weken samen muziek aan het maken - Stijl: Singer-songwriter / pop (zowel Engels als Nederlands) - Daarnaast hebben we een aantal kinderliedjes waar we aan willen werken Wat zoeken wij? - enthousiaste muzikanten (percussionist/gitarist/multi-instrumentalist) … meer »

Dolf en Sam

Burnin' Burritos zoeken percussionist

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Vanwege het vertrek van onze percussionist naar het buitenland zoeken The Burnin' Burritos een ervaren en/of getalenteerde percussionist (-:. The Burnin’ Burritos spelen ‘Mexicana’, ofwel Mexicaans-Amerikaanse rootsmuziek. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, theatraal, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg. Beluister … meer »

Muzikantenbank user Bart KwantBart Kwant

Drummer/slagwerker/percussionist/paukenist gezocht

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Goede avond, Namens harmonie st. Willibrordus te Diessen plaats ik deze advertentie. Na de zomervakantie willen we met het orkest een nieuwe richting op, we hebben inmiddels een nieuwe dirigent, gaan lichtere en modernere muziek spelen op diverse locaties. Momenteel zijn we nog op zoek naar een drummer/percussionist/paukenist. Wie zou het wellicht interessant vinden om ons te komen ondersteunen? Mvgr,

Muzikantenbank user Niels KempsNiels Kemps

Zanger wil zelf band oprichten, vanaf scratch

Gitarist, Percussionist en Toetsenist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 289x bekeken

Zanger wil zelf band oprichten, vanaf scratchIk ben een zanger (43 jaar), op zoek naar pianist/keyboard, gitaris en drummer. Wil groep uit het niets op poten zetten. West of Oost-Vlaanderen, (ik woon in Westhoek), hobby, beginnen met 1 keer per week te repeteren. Bedoeling een nieuwe band op te richten, rock, Indie, punk, pop. Mijn genre en voorkeur gaat naar genre Coldplay, Beirut, A-ha, Ultravox. Een jaar of 3 ervaring gewenst. Leeftijd 25-55 … meer »

Muzikantenbank user Steven De GieterSteven De Gieter