Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band

Drummer gezocht/percussionist Utrecht

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 98x bekeken

Stijl 50s/60s Elvis, Buddy Holly maar ook Patsy Cline , Janis Martin dus van alles wat maar niet altijd het geijkte werk. We zoeken iemand die weet wat hard en zacht is. We spelen semi akoestisch en electrisch maar op acceptabel ( semi akoestisch ) geluidsniveau. Bassist is inmiddels beschikbaar Onze leeftijd ligt tussen 30 en 50 jr. 1x in de 2wkn reperteren in Utrecht Woonachtig in directe omgeving Iemand … meer »

John Vroegh

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspelerVoor onze semi-akoestische coverband TIEZ! zoeken wij een ervaren Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler We zoeken een enthousiaste muzikant, die de band samen met de bassist op creatieve manier een stevige, ritmische basis kan geven. TIEZ! speelt, zoals we het zelf omschrijven: ‘Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers als: Perfect (Fairground Attraction), … meer »

Marian

Muzikanten gezocht voor Ciske de Rat de musical

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 222x bekeken

Theaterorkest.nl is gevraagd door Stichting Treatief Producties uit Oudewater om hun aankomende show muzikaal te begeleiden. De productie die zij gaan doen is Ciske de Rat de musical. Voor het orkest worden semiprof muzikanten gezocht of amateurs die op hoog niveau spelen en lezen. Het is een onbetaalde klus. De volgende partijen zijn nog vacant: altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, hoorn, trombone, … meer »

Timo Pronk

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optreden

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Ervaren percussionist / drummer - vrolijke covers -oefenen en optredenOff The Record is op zoek naar een drummer. Een ervaren drummer die zin heeft in zowael oefenavonden als optredens. Wij vinden zowel plezier als serieus repeteren en beter worden belangrijk. Afgelopen jaar hebben we 4 optredens gehad en ons doel is om zeker elke twee maanden op te treden. We zijn gemiddeld 45 met baan en gezin naast deze serieuze hobby. Onze setlist bestaat uit pop covers die we … meer »

Muzikantenbank user EvelineEveline

Percussionist gezocht voor Neil Diamond Tributeband.

Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 144x bekeken

Wij zijn een, uit elf muzikanten bestaande, band die zich vooral richt op theaters. De muzikanten zijn een combinatie van beroepsmuzikanten en amateurmuzikanten van hoog niveau. Wij zijn op zoek naar een percussionist. Dit werk is erg belangrijk in de muziek van Neil Diamond en we beschouwen het ook als de kers op de taart. Je werkt vooral nauw samen met de drummer en met de bassist van onze band. … meer »

Henk W

Percussionist gezocht

Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Hallo percussionisten en ritmisch muziek makers,.. Aangezien wij een niet al te harde band zijn, zoeken wij een percussionist(Geen drummer dus) eventueel met een cajon-box is ook goed die de ritmes en bas-pedaal en eventueel met andere muziek instrumenten zoals conga's en bongo's wil komen spelen in de band. Voor meer vragen gelieve eerst even aanmelden, gegadigden willen wij uitnodigen om op donderdag … meer »

Michael