Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonist alt of tenor gezocht voor draaiende band!

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Wij van Feelings band hebben het super druk met optredens. Nu zijn wij op zoek naar een saxofonist die regelmatig wilt meespelen met de band. We hebben dus een dubbele bezettingen op saxofoon, trompet en een zangeres nodig. Wij hebben alleen maar betaalde optredens! En zijn de gezelligste band van Nederland. Bij interesse Google even : coverband Feelings voor meer informatie. Groetjes … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Roda de Samba, Choro - Brazilian music

Accordeonist, Overig en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 276x bekeken

Hallo, wil je lid worden van een Braziliaanse band in Utrecht? spelen in Roda de Samba en Choro? Andere muzikanten ontmoeten? Laat een bericht achter en laten we praten! ***************************************** Hi, do you want to join Brazilian music band in Utrecht? play in Roda de Samba and Choro? Meet other musicians ? Drop a message and let's talk about it!

Kax

Met spoed timbalero gezocht voor optredens!

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 244x bekeken

Met spoed timbalero gezocht voor optredens!Orquesta Catambú zoekt een ervaren timbalero ivm komende optredens. Catambú is een grote amateur salsaband in Arnhem. Muzikanten komen uit de hele wijde omgeving. Repetitieavond 1 x per 14 dagen op woensdag 19.30 - 22.15 uur. Repetitor en goede oefenruimte aanwezig. Eigen arrangementen. Kleine maandelijkse contributie. www.catambu.nl

Marijke Bruin

Ritmische sfeermaker gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Antwerpen (België) | 349x bekeken

Plan Catnip brengt Engelstalige songs van eigen makelij. We gaan het akoestischer aanpakken, de bassist gaat vooral op zijn contrabas tokkelen, de gitarist gaat op zoek naar een akoestische gitaar. We zoeken een percussionist die vooral creatief is met geluid, die mee de sfeer van een nummer bepaalt, maar niet per sé wil rammen gelijk animal. Het mag een cahon zijn, het mag een drumstel zijn, het … meer »

Muzikantenbank user Katty De WeerdtKatty De Weerdt

Trenchcoat zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 420x bekeken

Trenchcoat is op zoek naar een percussionist om onze ritmesectie te versterken! We zijn een gepassioneerde vriendengroep (leeftijd 32-42 jaar) die al lang samen speelt. Onze eigen opnamestudio/oefenruimte bevindt zich in de Bollenstreek (tussen Leiden en Haarlem) en de bandleden wonen verspreid over Noord- en Zuid-Holland. We komen wekelijks bij elkaar en spelen een mix van blues/swing/rock 'n roll. Er … meer »

Pascal de Haan

Gezocht timbalero voor salsaband Arnhem omgeving

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 349x bekeken

Gezocht timbalero voor salsaband Arnhem omgevingWe zijn op zoek naar een goede timbalero! Onze geweldige timbales peler gaat iets anders doen 😢 en we zoeken een waardige opvolger! m/v. Heb je zin om in een swingende salsaband met ambitie te spelen, kan je soleren of wil je dat graag leren in de salsamuziek? Kom dan eens een paar maal vrijblijvend meespelen. Kijken of we met elkaar klikken. Vaste repetitieavond : woendag 1 x per 14 dagen, … meer »

Marijke Bruin