Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band in Tilburg beginnen

Bassist, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Band in Tilburg beginnenWie heeft interesse om een band te beginnen onder de naam Taller? Ik schrijf zelf al muziek uit een breed genre. Namelijk country, singer-songwriter, death metal, atmospheric black metal, indie/alternative/reggea. Zie YT of insta voor een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=DfIEHoJrcQ0 Stuur me een berichtje op insta of whatsapp als je interesse hebt. https://www.instagram.com/taller.jv/ 0625260957

Muzikantenbank user Jaap VorselenJaap Vorselen

Salsaband vraagt timbalero

Drummer en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 233x bekeken

Salsaband vraagt timbaleroWe zijn op zoek naar een goede timbalero Onze timbalero gaat zijns weegs en we zoeken een waardige opvolger! m/v. Heb je zin om in een swingende salsaband met ambitie te spelen, kan je soleren en wil je dat graag leren in de salsamuziek? Weet je weg in de salsa. Kom dan eens een paar maal vrijblijvend meespelen. Kijken of we met elkaar klikken. Vaste repetitieavond : woendag 1 x per 14 dagen, … meer »

Marijke Bruin

Harmonie Hasselt

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 152x bekeken

Zoekt nog bijkomende muzikanten die hun vrije tijd positief willen invullen. Wij zijn een aangename groep muzikanten maar willen deze nog uitbreiden. Hoe groter de groep, hoe sterker de muziek aankomt bij het publiek. Heb jij interesse om uw instrument terug onder het stof te halen en bij ons te komen spelen dan ben je meer als welkom. Wij kijken er alvast naar uit U te mogen verwelkomen. We repeteren … meer »

Swaanen Chris

Zangeres en gitarist zoeken muzikanten voor een band (Bossa nova/latin/funk/soul)

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 253x bekeken

Wij zijn op zoek naar leuke muzikanten (vooral toetsen en percussie maar ook anderen) om een band mee op te starten. We willen rustige muziek brengen voor een gelegenheid zoals een etentje, receptie, kleine groep mensen. Ons hart ligt vooral in de kleurrijke muziek zijnde: Bossa nova, jazz, funk,.. en we zingen graag in verschillende talen zoals Spaans, Portugees, Frans, Engels, Italiaans... Voorbeelden … meer »

Muzikantenbank user LaToyaLaToya

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving Leuven

Bassist en Percussionist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 171x bekeken

Drummer en bassist gezocht voor bluesproject omgeving LeuvenGezocht omgeving Leuven: ritmesectie (bassist, drummer) voor bluesproject. Doel: plezier maken, stevige nummers brengen, goeie blues loslaten op het publiek. Genre: jaren zestig beesten (John Lee Hooker, Lightnin' Hopkins...) en nieuwe wolven (Jim Suher, Seasick Steve...) laten ontvlammen in een dreunend orgasme (Gary Clark jr., North Mississippi Allstars, ...). Bel 0796630101 of mail: thevsc@*******.be.

Muzikantenbank user Wim RaymaekersWim Raymaekers

Muzikanten/zangers/zangeres gezocht

Bassist, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 509x bekeken

Hi, ik heb een huis-studio en ben een ervaren gitarist. In Uitgeest. Afgelopen jaar ben ik van start gegaan met dit kanaal; https://youtube.com/user/schipperbasgitaar Wegens succes nodig ik graag (muzikanten) zangers en zangeressen uit voor huiskamer-jam-opname, liedjes mogen zelf bepaald worden/in overleg. Veel is bespreekbaar, meerdere liedjes of een bepaald concept. Muziek en veel fun is … meer »

Muzikantenbank user Gerard SchipperGerard Schipper

Percussionisten gezocht

Percussionist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 137x bekeken

Percussionisten gezochtBeste percussionisten, Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. Het is dus tijd om deel te nemen aan ons team om privélessen te geven in jouw regio of via webcam. Meld je rechtstreeks aan op onze site om je lessen te publiceren en gecontacteerd te kunnen worden door leerlingen bij jou in de buurt. Begin vandaag … meer »

Lotfi

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 184x bekeken

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt muzikanten!Onze vereniging is op zoek naar koperblazers en slagwerkers om onze fanfare en MPE compleet te maken. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. De meeste instrumenten die in een fanfare thuis horen, worden bespeeld, maar wat het zou leuk zijn als we ook de tweede en derde stemmen kunnen laten horen. Ieder niveau is welkom! De verdeling van de partijen gaat altijd in goed overleg. Het … meer »

Muzikantenbank user Muziekvereniging Concordia NijkerkerveenMuziekvereniging Concordia Nijkerkerveen