Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 82x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld

Countryband level50 zoekt toetsenist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 271x bekeken

Countryband level50 zoekt toetsenistWij zijn een band bestaande uit drummer, leadzanger, 2 gitaristen en basgitarist. We oefenen elke woensdagavond in buurthuis de Cobra te Almere Stad met een repertoire van echte country. We zoeken ter aanvulling een toetsenist, plezier hebben in het maken van de muziek staat voorop, optredens volgen naar we hopen. Level50 valt vooral op door goede harmonieuze samenzang in de nummers, echter je hoeft … meer »

Muzikantenbank user Gerard BroederszGerard Broedersz

Singersongwriter (nederlandstalig) zoekt muzikaal maatje

Accordeonist, Gitarist en Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 253x bekeken

Singersongwriter (nederlandstalig) zoekt muzikaal maatjeMijn naam is Hein Leeft. Ik speel al 50 jaar eigen Nederlandstalige theaterliedjes. Nu ben ik op zoek naar een muzikaal maatje die mee zou willen begeleiden. enerzijds om het muzikaal wat interessanter te maken, anderzijds om mij wat vrijer te laten zingen. Eigenlijk zou ik het liefst een multi-instrumentalist vinden die het leuk vindt (en tijd heeft) om er als duo (geen band) samen mooie muziek van … meer »

Muzikantenbank user Hein van GrinsvenHein van Grinsven

Percussionist(e) , houtblazers en koperblazers gezocht voor harmonie Volharding Oostvoorne

Overig en Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 392x bekeken

Percussionist(e) , houtblazers en koperblazers gezocht voor harmonie Volharding OostvoorneMuziekvereniging Volharding is een Harmonie uit Oostvoorne welke dit jaar 110 jaar bestaat. Speel je pauken ( 4x) mallet, vibrafoon, xylofoon, klokkenspel etc. Dan hebben wij je nodig. We repeteren op dinsdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de muziek oefenruimte van de Meander aan de Vlinderslag te Oostvoorne. Wie heeft er tijd en zin om te komen helpen. Ook klarinettisten en trombone spelers worden … meer »

Anneke van Gentevoort mv Volharding Oostvoorne

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 314x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot

Percussionist gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 536x bekeken

Wij zijn medio juni 2019 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Wij denken daarbij aan iemand die cajon of bodhran speelt. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart. Inmiddels hebben we sinds kort een fluitiste bij onze groep . Naast de Ierse muziek maken we wellicht kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. De afgelopen … meer »

Adrie Smits