Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist gevraagd

Percussionist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 93x bekeken

Contrabassist en gitarist/zanger zoeken ter aanvulling een percussionist (cajon, tabla, brushes). Wij spelen een mix van jazz, chansons, canciónes, romani. Akoestisch. Wij repeteren wekelijks op vrijdagmiddag in Nijmegen, thuis. Wij zijn 60+. Ervaren amateurs. Optredens gaan we niet uit de weg, maar is niet ons hoofddoel. Tot ziens, San en Ton

San Salou

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis Hilversum

Drummer, Overig en Percussionist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 308x bekeken

Bevlogen professionals gezocht voor IMC Basis HilversumVoor de stichting IMC Basis van de Weekendschool ben ik op zoek voor de vestiging in Hilversum naar bevlogen vakexperts die het leuk zouden vinden om kinderen die dit het hardst nodig hebben te inspireren. Het gaat om 1 tot maximaal 3 woensdagochtenden (per keer 2 uur) in mei a.s. In totaal worden er drie lessen besteed aan muziek/beroepen binnen muziek. Alle lessen worden door bevlogen vrijwilligers … meer »

Bonny O'Brien

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 181x bekeken

Drummer en Percussionist gezocht Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: … meer »

Gert-Jan

Gezocht: Drummer voor worship band in het groene hart

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 204x bekeken

Een worship band in het groene hart (omgeving alphen ad rijn, nieuwkoop, ronde venen) is op zoek naar een Drummer. Bij onze optredens moet je denken aan kerkdiensten, conferenties, praise-avonden, waarbij het gaat om het aanbidden van onze Heer Jezus Christus. Deze evenementen vinden veelal plaats op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Huidige bezetting: Bas, akoestische gitaar, electrische … meer »

Gert-Jan