Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht voor Koninklijke Harmonie St. Cecilia Kuringen (Hasselt)

Bassist, Overig en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 112x bekeken

Muzikanten gezocht voor Koninklijke Harmonie St. Cecilia Kuringen (Hasselt)Beste muzikanten, het zijn geen gemakkelijke tijden om te blijven repeteren, maar zolang het mag gaan we door en dit op een veilige manier, want muziek is ons leven. :-) Soort muziek: van Jacob de Haan tot Spark Instrumenten: zowel hout- als koperblazers; bassist Indien interesse, geef me een seintje 0032473456218 Voorzitter Anja Lemaire

Muzikantenbank user Anja LemaireAnja Lemaire

Slipknot Tribute Band in Heist-op-den-Berg

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Antwerpen (België) | 150x bekeken

Slipknot Tribute Band in Heist-op-den-BergNotSlip: A Slipknot Tribute zoekt bandleden! Gitarist - Bassist - Achtergrondzanger/percussionist Regio Heist-op-den-Berg Leeftijd maakt op zich niet uit, we zoeken wel nog jaren op te treden! Kenmerken: Gemotiveerd en gedisciplineerd! Contact: 0499/27.39.11 | jarnemergaerts@*****.com OF via onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/NotSlipTribute/

Muzikantenbank user Jarne MergaertsJarne Mergaerts

Klezmer Wereldmuziekband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 329x bekeken

Klezmer WereldmuziekbandDe Streetband is vanuit het initiatief van gevorderde muzikanten van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de muzikanten om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 hebben we een nieuwe start gemaakt en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Streetband

Blazer, Percussionist en Strijker gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

StreetbandDe Wormer Streetband is vanuit het initiatief van leerlingen van de Karin Sax school ontstaan. We zijn hiermee van start gegaan in juni 2019. Toen was het een saxofoon ensemble. Daarna ontstond de behoefte, mede vanuit de leeringen, om met andere instrumenten samen te spelen. Vanaf september 2020 gaan we een nieuwe start maken en zijn we een Streetband. We gaan ook van start met een nieuw repertoire … meer »

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Laat je ziel ademen!

Bassist, Percussionist en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Laat je ziel ademen!Hoi. Ik ben Andy, singer-songwriter, en ik zoek muzikanten om muziek mee te maken. Muziekstijl: American folk en soul, en de laatste tijd vind ik het mooi om klassieke elementen in mijn muziek te verwerken. Lijkt het je leuk om mee te spelen en samen te schrijven? Laat dit dan weten! Ik sta open voor allerlei instrumenten.

Muzikantenbank user Andy MartherusAndy Martherus

Creative/technische drummer gezocht ambitieus project

Drummer en Percussionist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 294x bekeken

Creative/technische drummer gezocht ambitieus projectIk ben Vocalist/Guitarist/Producer en ben op zoek naar een goede en open minded drummer (liefst met enige improvisering/creatief ervaring). Het gaat om een opname van een EP voor mijn solo werk. Ook is er een mogelijkheid om met mijn gehele band op te treden en opnames te doen. Genre : richting progressief/experimenteel/alternatief rock. Bijv. (Pink Floyd, Radiohead, Incubus) interesse contact: … meer »

Muzikantenbank user Thijs van der LindenThijs van der Linden

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 478x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 600x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld