Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Del Norte zoekt drummer / percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 58x bekeken

Del Norte zoekt drummer / percussionistDoor de wol geverfde band Del Norte zoekt ervaren drummer / percussionist voor latin-repertoire met Nederlandstalige twist. Wij treden zo’n 2-3 per maand op. Professionele instelling gewenst. Bezetting: zanger/gitarist, bassist, pianist/accordeonist, allen rond de 60 jaar. Repetitielocatie (2 avonden/maand): Amsterdam, Optredens Randstad en daarbuiten. Meer info en contactgegevens: Kees: 06-12109450 delnorte@*******.nl Website: … meer »

Mattie Poels

Harmonie te Hasselt

Blazer en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 62x bekeken

De voorzitter van de harmonie en drumband van Hasselt zoekt een coach om de drumband te dirigeren of te begeleiden. Repetities gaan door op maandagavond van 18h30 tot 19h30 in zaal Elckerlyc te St-Lambrechts-Herk Hasselt. Heb jij hier interesse voor dan horen wij dit graag en kan je contact opnemen met de voorzitter Edgard met GSM nummer 0475 44 82 12 Bij Edgard kan je al je verdere vragen stellen. … meer »

Swaanen Chris

Blazers, toetsenist en percussie gezocht voor ska en rocksteadyband

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 114x bekeken

Voor onze traditionel ska en rocksteadyband zoeken we blazers. We bestaan nu uit drums, bass, gitaar, zang en trompet. We zoeken nog blazers en percussie en toetsen. We spelen traditional ska en rocksteady en hier en daar een likje calipso en northren soul. Idee is om lekker veel te spelen en optreden. We oefenen wekelijks in Naarden. Dimitri@**********.nl voor reacties

Dimitri Versteegen

Salsaband Pimiento zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt percussionistPimiento uit Utrecht is op zoek naar een swingende en liefst ervaren salsa-percussionist, voor timbales, bongo/campana en/of conga. De leden van de percussiesectie wisselen indien mogelijk van positie. Naast salsa speelt Pimiento ook aanverwante stijlen als merengue, bachata en Cubaanse rumba. Dus hoe meer bagage je hebt hoe beter. Aan de andere kant beseffen wij natuurlijk ook dat je als muzikant … meer »

Muzikantenbank user Evert AlbersEvert Albers

CLAF zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 380x bekeken

CLAF zoekt drummer/percussionistCrazy Like A Fox (CLAF) is een elektrische Band (CLAF 1), een akoestisch Duo (CLAF 2), en een akoestisch Quattro (CLAF 3). We schrijven de muziek zelf maar spelen ook heel oude blues. We zoeken een percussionist/drummer die in staat is de 3 CLAFS te ondersteunen. Steekwoorden: plezier; lekker optreden; goed oefenen; allesbehalvemetal; King Creosote; geen grote ego’s; afspraak is afspraak; geen jonge … meer »

Dirk Alberti

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 288x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een ensemble in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een berichtje met jouw … meer »

Ron

Percussionist biedt diensten aan

Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 179x bekeken

Percussionist biedt diensten aanAls Percussionist ben ik, voor korte of langere periode, beschikbaar als extra ritmische ondersteuner tijdens optreden van bands, performances of bij een muziekproject. Beschikking over een ruim instrumentarium, maar ook een kleine percussieset met cajon en cymbel is mogelijk. https://www.facebook.com/erik.karsemeijer.96

Erik Karsemeijer