Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jamiroqui tribute

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Wij zijn een zanger, toetsen man, bassist en gitaarist in omgeving eindhoven. Wij willen een jamiroquai tribute band starten. 1 keer per 3 weken repetren. Paar optredens per jaar is ons doel. Wij maken al meer dan 10 jaar samen muziek en zoeken: - 2 achtergrond zangeressen - drummer - toetsen man - percussionist We zoeken muzikantem die al podium ervaring hebben en al geruime tijd > 7 jaar hun … meer »

Bas van Dijk

Percussionist gezocht voor jazzy georiënteerd bandje

Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 293x bekeken

Bassist zoekt muzikanten om (bij voorkeur) een klein jazz-georiënteerd-combo samen te stellen. Hiervoor zoek ik nu nog een PERCUSSIONIST, want de eerste try-outs met een zangeres en gitarist gaan binnenkort starten. Ik woon in Noorden (2431) en dat ligt vlakbij Nieuwkoop (ongeveer op het 3 provincienpunt van Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland). Een geheel ingerichte oefenruimte/studio is aanwezig. Hoewel … meer »

Serge Willemse

Shoot zoekt Percussionist

Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 163x bekeken

SHOOT een 7 man/vrouw formatie bestaande uit 3 zangeressen, gitaar, toetsen, drums, bas en saxofoniste Is per direct opzoek naar een percussionist man / vrouw in de omgeving Rotterdam Dordrecht Sliedrecht. Wij spelen nummers van onder andere: Chic, Kool & The Gang, Alicia Keys, Stevie Wonder, Josh Stone, De lekkere soul / disco nummers. Wij zijn gedreven muzikanten die gezelligheid en … meer »

Antoine Krebbeks

Akoestisch duo zoekt uitbreiding

Bassist, Gitarist en Percussionist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 347x bekeken

Op dit moment bestaat onze band uit: een zanger en gitarist. Ons repertoire bestaat uit duits-, engels- en Nederlandstalige ballads, pop en rockmuziek in een akoestisch jasje. We zijn echt niet professioneel, maar we hebben wel drive en veel plezier in het spelen en optreden. Zin om een keer mee te doen en te kijken of het klikt, neem dan snel contact met ons op

Ron en Ap

Dance Dance Dance zoekt percussionisten!

Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Goedemiddag, In de show van Dance Dance Dance dansen bekende Nederlanders de meest iconische videoclips uit de muziekgeschiedenis na. In combinatie met professionele dansers, techniek en props maken we het plaatje compleet. Echter missen we voor een van de shows nog een klein stukje van de puzzel. Voor een van de shows van Dance Dance Dance ben ik op zoek naar twee mensen die de Conga kunnen … meer »

Ingvar

Orkest K&V Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Fanfare orkest Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijks aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden. Wij zijn voornamelijk op zoek naar Alt- en Tenorsaxofonisten, Bassisten, Baritons en Trompettisten, maar ook andere muzikanten … meer »

Arjen van Putten

Gezocht : Drummer , Perco , Blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 320x bekeken

Hallo muzikanten , Voor het opstarten van een Pop , Jazz , Soul , Bossanova , Latin band ben ik nog opzoek naar een Percussionist ( m/v ) & Blazers ( m/v) Ervaring is niet het belangrijkste maar wel het enthousiasme en de wil om samen mooie muziek te maken. Reeds aanwezig : Drummer , Bassist , Saxofonist , Gitarist , Toetsenist , Zanger & Zangeres Leeftijd 50 plus & thuisbasis in Leeuwarden Friesland. Reageren … meer »

Pedro Rak