Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist biedt diensten aan

Percussionist gezocht in Groningen (Groningen) | 102x bekeken

Percussionist biedt diensten aanAls Percussionist ben ik, voor korte of langere periode, beschikbaar als extra ritmische ondersteuner tijdens optreden van bands, performances of bij een muziekproject. Beschikking over een ruim instrumentarium, maar ook een kleine percussieset met cajon en cymbel is mogelijk. https://www.facebook.com/erik.karsemeijer.96

Erik Karsemeijer

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en Percussionist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Steels N'Joy is op zoek naar Toetsenist en PercussionistSteels N'Joy is een muziekduo dat zijn eigen muziek produceert en uitbrengt. Het genre kan je zien in de Disco/Funk/Pop/EDM hoek. Wij zijn voor ons volgende project op zoek naar een Toetsenist en Percussionist. Ikzelf ben een groot fan van het geluid van de Rhodes, Hammond, Wurlitzer, (Jazz) Piano. Luister naar ons Album op Spotify of Soundcloud voor een impressie of het iets voor jou is. https://open.spotify.com/artist/5f1BFsM1CUg1YRMLGX3JsM https://soundcloud.com/steels Wij … meer »

Michel van Nieuwland

Drummer / Percussionist gezocht voor semi-akoestische band in Assen

Drummer en Percussionist gezocht in Assen (Drenthe) | 238x bekeken

Drummer / Percussionist gezocht voor semi-akoestische band in AssenWe zijn op zoek naar een drummer of percussionist voor onze semi-akoestische band. Leeftijd zo tussen de 45 en 65 jaar. We spelen zg. Americana muziek, maar dan in de breedste zin van het woord. Denk aan Eagles, maar ook aan bijvoorbeeld Common Linnets en daarnaast songs van een heel breed scala aan bekende en minder bekende artiesten in een stijl die over het algemeen wel iets van Folk of Country(achtige) … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Band zoekt cagon of drummer of percussie speler en zangeres of zanger

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 755x bekeken

Wij, Zangeres, gitarist en bassist. Leeftijd 48,57 en 55 jaar We denken niet aan optreden in eerste instantie. Eerst maar eens wat neer zetten wat door de beugel kan. Wij komen uit Nijmegen en zou fijn zijn dat jij daar ook vandaan komt of omg. Het gaat ten eerste om de fun en gezelligheid dan komt de rest van zelf. We zijn in eerste instantie opzoek naar een zangeres/zanger en een cagon speler … meer »

Jos

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 784x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld