Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Timbalero gevraagd

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 124x bekeken

Salsaband uit Arnhem zoekt timbalero. Kijk op www.catambu.nl. Ruimte om te leren én te groeien. Ervaring met salsa gewenst! Repetitieavond woensdagavond 1 x per 14 dagen. Enige maandelijkse kosten zijn aan deelname verbonden. (repetitor, ruimte huur en optredens - huur apparatuur) Start repetitie 2 september. Mail naar BWArnhem@*****.com

Marijke Bruin

Goed Gejat zoekt percussionist / drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 260x bekeken

Goed Gejat zoekt: Wij, 6-koppige band in de leeftijd van 35 - 60 jaar, zoeken een drummer/percussionist die uit de voeten kan in een semi-acoustische setting. Denk hierbij aan een cajon of een drumsetje (hihat, snare, bassdrum). We repeteren wekelijks in een ruimte die geschikt is voor social distancing. Elk bandlid heeft 6 tot 15 jaar band- en podiumervaring en we beschikken over een eigen … meer »

Muzikantenbank user Christiaan de RoodeChristiaan de Roode

Salsaband zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 307x bekeken

Om na de corona crisis weer een fijne nieuwe start te kunnen maken met onze salsaband, vragen we nieuwe bandleden. Dus als je salsamuziek fijn vindt en je graag bijleert, met veel inzet en energie wilt spelen, redelijk ervaren bent, van blad leest én een solootje kan spelen, stuur me dan een berichtje. We hebben plek voor blazers en percussionisten. Kleine maandelijkse bijdrage in de huur. Eigen … meer »

Marijke Bruin

Muzikanten gezocht om een Folk band op te richten

Overig, Percussionist en Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 280x bekeken

[ENGLISH BELOW] Ik ben op zoek naar muzikanten om een Folk band op te richten in regio Eindhoven. We kunnen in eerste instantie online contact maken, maar zodra de lockdown wat minder streng is kunnen we samen gaan spelen/jammen. Ik hou erg van Scandinavische folk(zoals MYRKUR, Heilung en Songleikr) maar ook Iers(Solas), Cornish(The Changing Room) en nog veel meer. Als je het je kan voorstellen … meer »

Celina Plomp

Muziekvereniging "Ons Genoegen" Leeuwarden zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 511x bekeken

Muziekvereniging Sinds enige tijd bouwen wij met onze vereniging aan een nieuw harmonieorkest. Met trots kunnen wij nu melden dat dit succesvol verloopt. Wij repeteren nu wekelijks met een bescheiden groep muzikanten. Hierbij staat absoluut voorop dat je je hobby beoefent door met veel plezier in orkestverband te musiceren, waarbij een goede sfeer van het grootste belang is. Hierbij kunnen wij dus nog heel goed nieuwe … meer »

Chris van Hardeveld