Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 113x bekeken

Drummer/Percussionist gezochtBlaasorkest "MUNSTERGLANER" (18 personen-alle leeftijden) is op zoek naar een hobby-drummer/percussionist, welke bekend is met diverse muziek genres. De repetities vinden plaats om de 14 dagen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Gemeenschapshuis te Munstergeleen. Samen gezellig repeteren en optreden. Wil je iets zien en horen: Kijk even op YouTube - Munsterglaner. Interesse of nog vragen? … meer »

Loek Lemmens

Big Salsa Band zoekt blazers en toetsenist

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 461x bekeken

Big Salsa Band zoekt blazers en toetsenistOok een formatieplaats bemachtigen voor de jaarlijkse bordesfoto? Big Salsa Band zoekt aanvulling voor de koper- en ritmesectie om in dit nieuwe seizoen weer swingende salsa en andere Caribische muziek ten gehore te brengen. We repeteren olv dirigent René Stegman op woensdagavonden in Rotterdam. Schuif jij aan om een partij mee te spelen? Je bent welkom! Een dansend publiek gegarandeerd. Neem contact … meer »

Melanie Tangkau

Del Norte zoekt drummer / percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 245x bekeken

Del Norte zoekt drummer / percussionistDoor de wol geverfde band Del Norte zoekt ervaren drummer / percussionist voor latin-repertoire met Nederlandstalige twist. Wij treden zo’n 2-3 per maand op. Professionele instelling gewenst. Bezetting: zanger/gitarist, bassist, pianist/accordeonist, allen rond de 60 jaar. Repetitielocatie (2 avonden/maand): Amsterdam, Optredens Randstad en daarbuiten. Meer info en contactgegevens: Kees: 06-12109450 delnorte@*******.nl Website: … meer »

Mattie Poels

Harmonie te Hasselt

Blazer en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 96x bekeken

De voorzitter van de harmonie en drumband van Hasselt zoekt een coach om de drumband te dirigeren of te begeleiden. Repetities gaan door op maandagavond van 18h30 tot 19h30 in zaal Elckerlyc te St-Lambrechts-Herk Hasselt. Heb jij hier interesse voor dan horen wij dit graag en kan je contact opnemen met de voorzitter Edgard met GSM nummer 0475 44 82 12 Bij Edgard kan je al je verdere vragen stellen. … meer »

Swaanen Chris

Blazers, toetsenist en percussie gezocht voor ska en rocksteadyband

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 130x bekeken

Voor onze traditionel ska en rocksteadyband zoeken we blazers. We bestaan nu uit drums, bass, gitaar, zang en trompet. We zoeken nog blazers en percussie en toetsen. We spelen traditional ska en rocksteady en hier en daar een likje calipso en northren soul. Idee is om lekker veel te spelen en optreden. We oefenen wekelijks in Naarden. Dimitri@**********.nl voor reacties

Dimitri Versteegen

Salsaband Pimiento zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt percussionistPimiento uit Utrecht is op zoek naar een swingende en liefst ervaren salsa-percussionist, voor timbales, bongo/campana en/of conga. De leden van de percussiesectie wisselen indien mogelijk van positie. Naast salsa speelt Pimiento ook aanverwante stijlen als merengue, bachata en Cubaanse rumba. Dus hoe meer bagage je hebt hoe beter. Aan de andere kant beseffen wij natuurlijk ook dat je als muzikant … meer »

Muzikantenbank user Evert AlbersEvert Albers

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezocht

Bassist, Blazer en Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 276x bekeken

Souzafonist/bassist en grote tromspeler gezochtBlaaskapel Dreddezewir, repeterende in het mooie Etten-leur, is op zoek naar een souzafonist of bassist en een grote trombespeler. Een 21:00 uur tot 5:00 uur mentaliteit is daarbij een pré ;). Met de carnaval zijn wij in en rondom Etten-Leur te vinden en door het jaar heen zijn we te vinden bij bijv. kapellenfestivalletjes, braderieën en marathons (voor langs de kant). Lijkt het je een leuk idee … meer »

Muzikantenbank user Edward VergouwenEdward Vergouwen

Toetsenist

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 308x bekeken

ToetsenistBeste muzikant, Voor een ensemble in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. We spelen verschillende muziekstukken, van Queen en Oasis tot Beatles, maar ook musical en filmmuziek staat op het programma. Een elektrische piano is aanwezig. We repeteren op maandagavond in Schaijk (regio Uden-Oss-Wijchen). Stuur gerust een berichtje met jouw … meer »

Ron