Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Orkest K&V Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Fanfare orkest Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste muzikanten die ons orkest willen komen versterken. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijks aan een divers repertoire te repeteren en regelmatig op te treden. Wij zijn voornamelijk op zoek naar Alt- en Tenorsaxofonisten, Bassisten, Baritons en Trompettisten, maar ook andere muzikanten … meer »

Arjen van Putten

Trompettist/trombonist, banjoist, slagwerker en contrabassist gezocht voor speelfilm

Blazer, Overig en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 365x bekeken

Trompettist/trombonist, banjoist, slagwerker en contrabassist gezocht voor speelfilmVoor filmopnames voor de nieuwe Nederlandse speelfilm De Dirigent zijn wij op zoek naar muzikanten. De Dirigent is een bioscoopfilm geregisseerd door Maria Peters. Zij regisseerde eerder succesvolle speelfilms als Kruimeltje, Pietje Bell en Sonny Boy. Het verhaal van De Dirigent is geïnspireerd op het leven van Antonia Brico. Zij dirigeerde als eerste vrouwelijke dirigent ter wereld zeer succesvol … meer »

Rianne E

Jamiroqui tribute

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 512x bekeken

Wij zijn een zanger, toetsen man, bassist en gitaarist in omgeving eindhoven. Wij willen een jamiroquai tribute band starten. 1 keer per 3 weken repetren. Paar optredens per jaar is ons doel. Wij maken al meer dan 10 jaar samen muziek en zoeken: - 2 achtergrond zangeressen - drummer - toetsen man - percussionist We zoeken muzikantem die al podium ervaring hebben en al geruime tijd > 7 jaar hun … meer »

Bas van Dijk

Percussionist of Drummer gezocht voor jazz georiënteerd combo

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 397x bekeken

Bassist zoekt muzikanten om (bij voorkeur) een klein jazz-georiënteerd-combo samen te stellen. Hiervoor zoek ik nu nog een PERCUSSIONIST of DRUMMER. Ik woon in Noorden (2431) en dat ligt vlakbij Nieuwkoop (ongeveer op het 3 provincienpunt van Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland). Een geheel ingerichte oefenruimte/studio is aanwezig. Hoewel de voorkeur jazz georiënteerd is, hangt e.e.a. af van … meer »

Serge Willemse

Shoot zoekt Percussionist

Percussionist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 246x bekeken

SHOOT een 7 man/vrouw formatie bestaande uit 3 zangeressen, gitaar, toetsen, drums, bas en saxofoniste Is per direct opzoek naar een percussionist man / vrouw in de omgeving Rotterdam Dordrecht Sliedrecht. Wij spelen nummers van onder andere: Chic, Kool & The Gang, Alicia Keys, Stevie Wonder, Josh Stone, De lekkere soul / disco nummers. Wij zijn gedreven muzikanten die gezelligheid en … meer »

Antoine Krebbeks