Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dance/EDM-band zoekt percussionist

Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 35x bekeken

Hoi! We spelen dance/edm-covers in een eigen versie. Bezetting: zang, toetsen, gitaar, basgitaar, percussie. Drumbeats spelen we vanuit een laptop af, voor de een profi sounds en voor de strakheid. Zo zetten we iets unieks neer, dat het heel goed doet op festivals (niet alleen dancefests). En waarin de percussie een belangrijke rol vervult! Dus is dance/edm helemaal jou fav, en ben je ervaren en een … meer »

Muzikantenbank user StardusterStarduster

Band samenstellen...

Bassist en Percussionist gezocht in Maastricht (Limburg) | 71x bekeken

Band samenstellen...Hallo. Ik ben drummer en wil samen een rhythm sectie opzetten. Ik zoek bassisten en percussionisten die hier enthousiast over raken en daarna samen step by step uit te breiden. Style: Jazzy R&B funky maar ook Latin etc. Omgeving Maastricht. Leeftijd ca 35 - 60 jaar.

Muzikantenbank user StefanStefan

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Wij zoeken een drummer of percussionist voor een jazzy georiënteerd bandje. Wij bestaan uit zangeres, gitarist en bassist en repeteren 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431, vlakbij Nieuwkoop). Hoewel jazzy georiënteerd, uitstapjes naar andere invloeden schuwen we zeker niet. We kijken gewoon wat goed past bij onze samenstelling. Er is een volledig ingerichte oefenruimte aanwezig met goede opname … meer »

Serge Willemse

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressen

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 91x bekeken

Drummer percussionist(te) zangers en zangeressenZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Drummer percussie en zangers en zangeressen

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 88x bekeken

Drummer percussie en zangers en zangeressenZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Drummer percussie en zangers(essen) gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Drummer percussie en zangers(essen) gezochtDrummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht Ze zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar … meer »

Marc O.Ten

Dums percussie en zangeressen gezocht

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Dums percussie en zangeressen gezochtZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance. Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten

Percussie drums zangers en zangeressen gezocht

Drummer, Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 75x bekeken

Percussie drums zangers en zangeressen gezochtZe zijn er al een tijdje. Allround bands die met een DJ een vettere en hippere combinatie zijn. Denk maar aan Beethoven FirstcalltheDJ 1,2dance en I-Dance.Ik ben een funky gitarist met jazz achtergrond en hou ook van soul en stevige pop dance. Het produceren van vette covers is de andere tak van sport die ik beoefen en in combinatie met live gitaar en zang zet ik een avondvullend programma neer. Na … meer »

Marc O.Ten