Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Keyboardspeler piano

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 300x bekeken

ik zoek muzikanten om een doorstart te maken met onze bassist ,ik zoek eerst en vooral een piano keyboardspeler , zie Rees Wynans - de betere Rock , je kan een voorproefje zien op YouT Bonamassa - Boogie Whit Stu in deze stijl mag het wezen , , , info Fb - en hier Email , Grtjs uit Tongeren Limburg PS, Waarom eerst Keyboardspeler , om dat deze ZEER zelden te vangen zijn ! ! ! wij zijn jongens van … meer »

Muzikantenbank user Stefan BrokkenStefan Brokken

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 227x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, zanger, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen … meer »

OderyDrums1972

Toetsenist gezocht in Limburg!

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 205x bekeken

De band 'Tailing the Wolves' is op zoek naar een nieuwe toetsenist(e). Wij spelen voornamelijk rock covers waarbij het de bedoeling is dat iedereen ze mee kan zingen! Denk hierbij aan: Learn to fly, Kryptonite, Bring me to Life, Zombie, Tribute, Nobody's Wife, Don't stop believing en andere knallers. We repeteren elke dinsdagavond in Pelt (Neerpelt, België). Onze leeftijden liggen tussen 23-28 … meer »

Muzikantenbank user Jelco AdamczykJelco Adamczyk

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Strijker, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in West-Vlaanderen (België) | 261x bekeken

Deel je passie met de gemotiveerde studenten van Apprentus. Geef les in de instrumenten die jij beheerst en geef anderen het plezier dat jij beleeft iedere keer dat je speelt! Bij Apprentus ben je vrij je eigen tijden en tarieven te bepalen en maak je gebruik van onze service zonder dat het jou ook maar iets kost! Geef les en genereer een uitstekende bijverdienste! https://www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muzikantenbankeu

Apprentus

De ZBand

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 319x bekeken

De ZBand is een kleine big band en zoekt dringend Pianist, Gitarist, 2 Trombones. Ook Welkom: Sax alt, Sax Tenor, Trompet, Drum/percussie. We zijn een hobby band met enkele optredens per jaar. Wekelijkse repetitie en muziek lezen is gewenst.Bij interesse, Repetitie op Woensdag Avond van 19:00 tot 21:30 in de boven zaal van het PC te Zutendaal.

Dendas Dirk

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 1164x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels