Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Hit and run zoekt een keyboardspeler

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 263x bekeken

Wij zijn "Hit and run" een nieuwe cover/party band uit Limburg (België). De genre die we willen spelen varieert van de 60ies tot de muziek van nu. Dus denk aan The Beatles, Queen, Bon Jovi enzovoort. Op de eerste plaats willen we ambiance brengen en de tent op zijn kop zetten. Wij zijn allen tussen 16 en 20 jaar. Wij zijn opnieuw op zoek naar een keyboardspeler M/V. Door corona hebben we nog maar … meer »

meert carlo

"Moon as A house" zoekt toetsenist / gitarist en bassist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 438x bekeken

Drummer en frontzangeres zoeken nieuwe bandleden voor "Moon as a house". Wij wonen in Antwerpen en staan ook open voor digitale samenwerkingen. Genre: Alternative Indie (mystical) dream/dark-pop... Als de volgende nummers je ding zijn, stuur zeker een mailtje naar sarahbudts@*****.comhttps://m.youtube.com/watch?v=s36U7WpYahc https://m.youtube.com/watch?v=PXw3s3zBLLM Groetjes, Sarah

Muzikantenbank user Sarah BudtsSarah Budts

Zanger zoekt muzikanten

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 1513x bekeken

Ik zoek muzikanten zijnde gitarist (akoustisch, electrisch), pianist, drummer om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Andere instrumenten mogen ook... Qua muziekgenre dacht ik aan Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, … meer »

Grauwels