Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: Keyboardplayer/backing vocal (m/v/x)

Toetsenist gezocht in Antwerpen (België) | 93x bekeken

Gezocht: Keyboardplayer/backing vocal (m/v/x)Gezocht: Keyboardplayer/backing vocal (m/v/x) Maniac Madness is op zoek naar een gemotiveerde, gepassioneerde, op niveau musicerende mede-maniac die zich durft smijten op een podium: -Wij zijn specifiek op zoek naar een keyboardplayer (m/v/x) die geen probleem heeft om stevige backing vocals en/of tweede stem te zingen. Onze visie: -Having fun. -Putting on an exciting show, an experience and becoming … meer »

Muzikantenbank user Bram Van den HeedeBram Van den Heede

Madlee zoekt muzikant! Gitarist, bassist of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 248x bekeken

Door het stop zetten van zijn hobby, zijn we onze gitarist, bassist , toetseman kwijt. 2 van ons spelen ook verschillende instrumenten. dus het maakt niet echt uit wie zich aanbied. Wij spelen 70', 80', 'n 90'.meestal pop & rock ( covers) Repetities te Aalter, en dit om de 2 weken. Leeftijd is niet echt een issue, juist een grote motivatie is een plus punt. Tot binnenkort. 0479/25.26.37

Muzikantenbank user Damiën BynDamiën Byn

Jonge gedreven toetsenist gezocht!!

Overig en Toetsenist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 246x bekeken

Jonge gedreven toetsenist gezocht!!JONGE, GEDREVEN en GETALENTEERDE muzikanten gezocht + Songwriter! Genre: Poprock Lucas Geldof was dit seizoen te zien in The Voice van Vlaanderen en geraakte tot in de finale. We zijn op zoek naar jonge, gedreven muzikanten die zin hebben om deze zomer op te treden, zeer dringend een TOETSENIST. We hebben ook plannen op lange termijn: nieuwe nummers etc.. We wonen in Oostkamp en beschikken over … meer »

Muzikantenbank user Vera LenaersVera Lenaers

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*

Blazer en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 457x bekeken

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*PIANIST en TROMPETTIST voor SWINGBAND Hey-Hey Swing Band zoekt muzikanten die mee willen gaan in ons verhaal en samen met ons beter worden. We hebben momenteel 3 blazers, bas en drums, er zijn vacatures voor trompet en piano. Voor de ritmesectie proberen we onze arrangementen om te zetten in behapbare akkoordenschema's. Kunnen improviseren op akkoorden zou fijn zijn, het willen leren is ok. … meer »

Muzikantenbank user Geert Van BosscheGeert Van Bossche

Coverband zoekt toetsenist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 915x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN toetsenist en gitarist om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zangers, solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats … meer »

Venta