Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 216x bekeken

Hallo Wij zoeken een bassist voor onze band. We spelen sfeervolle indie, shoegaze, new wave achtige muziek. Hebben ca 6 eigen nummers en willen graag verder met eigen repertoire uitbreiden om uiteindelijk optredens te doen en opnames maken. Oefenen om de week, soms vaker in Viadukt. Onze leeftijd varieert van 55 tot 27 (gitarist/zanger, giarist, drummer). Liefst heb je ervaring in bands en optredens, … meer »

Tjeerd Folmer

Ik wil een band beginnen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 175x bekeken

Ik wil een band beginnenHallo mijn naam is furkan ik ben 19 jaar oud en ik speel 1.5 jaar al gitaar en doe daarnaast zang erbij ik wil heel graag een band willen beginnen maar kan geen muziek kanten vinden ik wil heel graag een coverband willen beginnen van rammstein mijn favoriete band als je vragen over hebt hoor ik het graag 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

Muzikantenbank user Furkan KöseFurkan Köse

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 225x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Zin om samen te jammen?! Gitarist, bassist & drummer of toetsen

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 260x bekeken

Mijn naam is Kai, ik ben 29 jaar en speel een aantal jaren gitaar. In het verleden heb ik een paar keer opgetreden en wie weet waar dit naar toe gaat. Het belangrijkste is om na te gaan of er een muzikale klik is en als je grotendeels op gehoor kunt spelen dat zou helemaal geweldig zijn. Genres vind ik niet zo belangrijk, laat gewoon je creativiteit erop los en probeer desnoods je mood om te zetten … meer »

Knightforest