Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band (Grand Decadence) zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 136x bekeken

Hallo bassisten, Wij zijn Grand Decadence en zoeken een nieuwe bassist. Grand Decadence is ontstaan uit 4 vrienden van de middelbare school. We zijn in het jaar 2014 begonnen als metalband en zijn er vorig jaar kort tussenuit geweest. Na deze break zijn wij met nieuwe ideeën en invloeden doorgestart. Deze break heeft ook tot gevolg gehad dat wij nu zonder bassist zitten. En daarom zoeken wij jou! … meer »

Muzikantenbank user Justin PaterJustin Pater

Bassist gezocht voor blues rockband

Bassist gezocht in Veendam (Groningen) | 224x bekeken

Basgitarist gezocht Wij zijn op zoek naar een basgitarist die ons kan komen versterken. SOPAR is op dit moment een drieman formatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues rock, gemixt met funk- en jazz invloeden waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen … meer »

willem sopar

Leuke Bassist gezocht voor onze cover- rockband!!

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 364x bekeken

Gitarist, zanger en drummer zoeken een leuke bassist om nummers van onder andere The Clash, Herman Brood, Golden Earring, ACDC, enz enz te spelen. Wij proberen elke week samen te repeteren op maandag, dinsdag of woensdag. Jouw leeftijd maakt ons niet uit wij zijn zelf 1 vijftiger en 2 twintigers. Wij zien graag een reactie tegemoet!

Muzikantenbank user Ludo MarrinkLudo Marrink