Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Altsaxofonist zoekt muzikanten om samen spelen te verkennen.

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Groningen (Groningen) | 76x bekeken

Ik speel ruim een jaar altsax en zoek muzikanten die een brede muzieksmaak hebben en samen willen spelen. Jazz-wereld-blues-beats-minimalistisch-rock-funk-enzovoort. In eerste instantie kunnen we op mijn zolderkamer experimenteren en muziek opnemen; als het klikt een oefenruimte zoeken. Leeftijd niet belangrijk, wel een open geest! Laat van je horen!

Michiel

Ervaren drummer zoekt alternative/rock band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 109x bekeken

Ervaren drummer zoekt alternative/rock bandHallo muzikanten, Even voorstellen, ik ben Laurens (16), ik drum zo ongeveer 10 jaar en ik heb in al meerdere bands gezeten (laatste FaceCard, zie foto). Ik hou zowel van alternatieve als rock muziek: Arctic Monkeys, The Strokes, Muse, Foo Fighters, The Black Keys en Pearl Jam. Ik zoek zeer gemotiveerde muzikanten die van deze genre houden en met mij een nieuwe band zouden willen starten. Muzikanten … meer »

Laurens

Luna Swell zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 196x bekeken

Hoi, Wij zijn Luna Swell, bestaande uit zang, drums en gitaar. We schrijven eigen nummers en ons genre is het best te omschrijven als genreoverstijgende sixtiesethnopsychedelicsurfrock met roots in garage, and touch of jazz and punk ;-) We repeteren elke vrijdag avond in Zuidhorn en onze leeftijd ligt tussen de 39 en 55. De bedoeling is om met onze tunes het podium te gaan betreden en Nederland … meer »

Jolien

Country, western swing of bluegrass muzikant gezocht!

Accordeonist, Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 270x bekeken

Country, western swing of bluegrass muzikant gezocht!Ik ben een countrygitarist van 15 jaar. Ik hou van die ECHTE country uit jaren 40 tot en met 90. Denk aan Willie Nelson, Glen Campbell, Hank Williams SR, Johnny Cash, Merle Haggard, Jerry Reed enz. Nou heb ik niemand om mee te spelen en vind ik alles goed! Je leeftijd (al ben je 80) of instrument maakt wat mij betreft niet uit. Je stijl wel natuurlijk! Het gaat mij er vooral om dat het leuk is. Iemand … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Country muzikant gezocht!

Accordeonist, Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 172x bekeken

Country muzikant gezocht!Het maakt niet uit wat voor instrument je bespeeld! Ik ben 15 jaar en zoek iemand die in de buurt van mijn leeftijd komt met de zelfde muzieksmaak en ook muziek maakt. Ik maak de ECHTE country van de jaren 40 tot 90. Ik speel zelf gitaar en zoek gewoon iemand om mee te spelen. Zou leuk zijn! Mocht je interesse hebben, dan kan je contact met me opnemen via Instagram (@thijsvrolijk) of twitter … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk