Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/Pop band zoekt bassist (Groningen)

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 96x bekeken

Hej, wij zijn een pop/rock band met zangeres, drum, gitaar en we zijn op zoek naar een bassist om de setup compleet te maken. Wij maken eigen muziek wat een beetje zweeft tussen pop/rock/indie. Het is de bedoeling om eigen muziek te schrijven en vervolgens de planken op te gaan en een EP/album te maken. Lijkt dit je wat? Neem dan even contact op.

Jasper

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 143x bekeken

Wij zijn "Date with Destiny" Bluesrock/rockband. Op zoek naar een stevige rock zanger(es) met lef en personality op het podium, leeftijd, het liefst wat oudere leeftijd, maar dat is geen verplichting. Wij maken eigen muziek, dus eigen composities, stevige nummers, maar een rockbalad is ook geen probleem voor ons. Repeteren één keer per week op zondagavond in Groningen (stad). Reacties graag met … meer »

Muzikantenbank user Loe SpitzersLoe Spitzers

Queen Tribute band zoekt basgitarist & drummer

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Groningen (Groningen) | 311x bekeken

Hallo ik ben Sander Boer 27, en ik (zanger + entertainer) wil samen met mijn 2 gitartisten een Queen Tribute Band starten maar helaas kunnen we dit niet zonder een basgitarist en drummer erbij. Het doel is dat we gaan optreden hiervoor heb ik een manager die dit voor ons kan regelen. Wij zijn net begonnen dus we zijn nog aan het opbouwen denk jij dat je de nieuwe Roger Taylor of John Deacon kunt zijn … meer »

Sander Boer

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 190x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist(e) die de slagpartij voor zijn rekening wil nemen. We spelen muziek van onder andere The Ventures, The Shadows, The Jumping Jewels, The spotnicks en vele anderen Wij repeteren op de Maandagavond in Veendam. Ben jij de missende muzikant die onze band wil komen versterken reageer dan nu.

Peter

Rock&Roll band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 332x bekeken

Na een tijd de instrumenten op de wilgen te hebben gehangen, zijn wij weer kersvers en op zoek naar muzikanten. Uitgangspunt: Only Rock&Roll;!, meezingers/ dansers, kortom: let there be rock & roll. Muziek zal dus (in eerste instantie) covers zijn met een hoog ACDC/Stones gehalte (nummers zijn bespreekbaar uiteraard). Wat wij zoeken: - een zanger/zangeres met een ruige strot (Bon Scott, Brain Johnsen, … meer »

Muzikantenbank user Desmond AlbertsDesmond Alberts

Jonge Bassist Gezocht Groningen!

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 226x bekeken

Jonge Bassist Gezocht Groningen!Hallo, wij zijn NoWay, we zijn nu al bijna een jaar samen aan het spelen en het begint aardig serieus te worden. We zijn meisjes tussen de 14 en 16 jaar oud en wonen bovenin de provincie Groningen. We zoeken een jonge bassist(e), aangezien onze vorige er net mee is gestopt. Wij zijn een hele enthousiaste groep maar kunnen ook serieus zijn. We spelen meestal covers, maar zijn van plan om eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 236x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus

Zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 1043x bekeken

Zanger (es)SOPAR ZOEKT ZANGER(ES) SOPAR is op dit moment een driemans bluesformatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues en bluesrock, gemixt met funk- en jazz, waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen hebben. Het wekelijks muziek uitwerken in de oefenruimte/studio … meer »

Bert Kramer