Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Queen Tribute Band zoekt pianist

Accordeonist gezocht in Groningen (Groningen) | 149x bekeken

Hallo mijn naam is Sander en ik ben de leadsinger van onze beginnende Queen Tribute Band en wij zoeken nog een pianist man of vrouw die het leuk lijkt om met ons samen te werken en de liefde draagt voor Queen en natuurlijk ook graag wilt optreden. Op 22 september komen wij bij elkaar om te oefenen en als je geintresseerd bent geef een berichtje

Sander Boer

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 278x bekeken

Wij een blues/rock band zijn op zoek naar een toetsenist. Wegens omstandigheden heeft onze toetsenist ons helaas moeten verlaten. Wij hebben allen al jaren ervaring, maar zijn met een nieuwe samenstelling een blues/rock band begonnen. Onze leeftijden zijn 55+. Onze bezetting bestaat uit, bassist, drummer, (solo)gitarist en zanger. Inmiddels hebben wij al een aardige repertoire opgebouwd en … meer »

Jolanda

Queen Tribute band zoekt drummer

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Groningen (Groningen) | 579x bekeken

Hallo ik ben Sander Boer 27, en ik (zanger + entertainer) wil samen met mijn 2 gitartisten en basgitarist een Queen Tribute Band starten maar helaas kunnen we dit niet zonder een drummer erbij. Het doel is dat we gaan optreden hiervoor heb ik een manager die dit voor ons kan regelen. Wij zijn net begonnen dus we zijn nog aan het opbouwen denk jij dat je de nieuwe Roger Taylor kunt zijn dan hoor ik … meer »

Sander Boer

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 440x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist(e) die de slagpartij voor zijn rekening wil nemen. We spelen muziek van onder andere The Ventures, The Shadows, The Jumping Jewels, The spotnicks en vele anderen Wij repeteren op de Maandagavond in Veendam. Ben jij de missende muzikant die onze band wil komen versterken reageer dan nu.

Peter

Zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 1214x bekeken

Zanger (es)SOPAR ZOEKT ZANGER(ES) SOPAR is op dit moment een driemans bluesformatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues en bluesrock, gemixt met funk- en jazz, waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen hebben. Het wekelijks muziek uitwerken in de oefenruimte/studio … meer »

Bert Kramer