Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

DnB / Funk / Punk / Nederlands / Groningen

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 127x bekeken

Hey, Ben je een funky basgitarist? Dan ben ik (drummer) op zoek naar jou! Inspiratie komt van Remco's Groove Lab, Experimental Funk Rock Slap Bass. Ik ben niet op zoek naar topniveau. Het te gek vinden om funky te spelen, daar gaat het mij om. Ik wil graag muziek maken met invloeden van Drum 'n' Bass, funk en punk. Plezier staat voorop. Later uit te breiden met Nederlandse zang en nog een … meer »

Gerald Pranger

Rockband zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 227x bekeken

Hallo, Wij zijn op zoek naar een bassist. Onze muziekstijl is rock met een randje folk, maar we halen onze invloeden ook uit grunge, punk en hardrock. We reperteren elke woensdagavond in Groningen. Onze huidige bassist verhuist weg uit Groningen binnenkort, maar heeft zijn partijen netjes uitgewerkt. We willen graag snel het podium op, dus in eerste instantie spelen we werk dat we al hebben. Daarna … meer »

Vincent

Zangeres of Zanger gezocht in de regio Drenthe/Groningen

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 264x bekeken

Wij zijn een klupje zeer ervaren musici (gitaar, bas, keyboard, drums) en zoeken een ervaren zangeres of zanger voor onze band. Werktitel: Band in Progress. Stijl: een dosis americana, een toefje jazz, beetje blues, flintertje folk en soms, heel soms, effe wat ouwerwetse rock! Eigen inbreng overigens ook zeer welkom. Onze leeftijd zweeft tussen de 50 en de 70, en we wonen in de regio Groningen/Drenthe. Doel: … meer »

Muzikantenbank user Paul van Urk DamPaul van Urk Dam

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 177x bekeken

Hallo, wij zoeken een nieuwe drummer om eens in de week lekker muziek te maken. Geen ambities, gewoon lekker muziek maken. Stijl jaren 90 grunge, denk dan aan veel Nirvana. We spelen veel covers maar hebben ook eigen werk. Wij (bassist en gitarist) zijn beide eind 30, maar je bent zo oud als je je voelt. We spelen elke donderdag in het Viaduct. Lijk het je wat, laat even een berichtje achter.maartengek@*****.com

Maarten

Diederik

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 209x bekeken

Diederikik zoek een drummer met eigen mogelijkheden om mijn muziek in te kunnen drummen...mijn mueziek is eigen werk..bijna alles zelf gespeeld en ingezongen...stijl..tja van alles en nog wat...engels..beetje nederlands..ruig.. enz enz

diederik otto

Gezocht: Lead zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 358x bekeken

GEZOCHT LEAD ZANGER/ZANGERES Hoi!, Wij (drummer, gitarist en bassist) zijn, nadat kortgeleden onze oude formatie is opgehouden te bestaan, op zoek naar nieuwe bandleden. We hebben met ons drieën (allemaal begin twintig) al lange tijd samengespeeld en hebben ondertussen aardige ervaring op het podium. We zijn geen professionals maar ook zeker geen beginners meer! Het idee is om een 5-koppige hobby … meer »

Muzikantenbank user Jelmer ThijsenJelmer Thijsen