Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht in Provincie Groningen

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 130x bekeken

Het amateurkwintet "Buona Sera" zoekt met spoed een beschaafde drummer, in bezit van eigen drumstel. Leeftijd rond 65 jaar. Het muziekgenre: jaren 50 en 60, bv Elvis Presley, Beatles , Roy Orbison, etc. Voor inlichtingen bel 0620292982 Jaap Vogelesang te Scheemda.

Jaap Vogelesang

Startende band met ervaren muzikanten zoekt toetsenist (synths)

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 270x bekeken

Beste Groningse muzikanten, Wij zijn Polke (Drums), Frank (Bas) en Faisal (Vocals/gitaar). Een band in oprichting met ervaren en gedreven muzikanten. Wij hebben allemaal (podium) ervaring in verschillende bands. Op dit moment zoeken wij een toetsenist die synthesizer speelt. Het genre dat wij met de nieuwe samenstelling voor ogen hebben ligt niet voor 100% vast, maar genres die genoemd zijn onder … meer »

Muzikantenbank user Polke van der KleijPolke van der Kleij

Zanger en/of Bassist gezocht (groningen)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 490x bekeken

Hallo, wij zijn NoWay. We bestaan uit een toetseniste, gitarist en een drummer (14, 15 jaar oud). We hebben al meer dan een jaar ervaring met in een band spelen. Onze zangeres is net gestopt en we willen graag verder werken. We spelen veel covers, maar maken ook eigen muziek. Genre pop/rock. Heb je interesse? Mail nowayzakelijk@*******.com of stuur een berichtje op facebook; Danique Zwart, of instagram; … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 1458x bekeken

Zanger (es)SOPAR ZOEKT ZANGER(ES) SOPAR is op dit moment een driemans bluesformatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues en bluesrock, gemixt met funk- en jazz, waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen hebben. Het wekelijks muziek uitwerken in de oefenruimte/studio … meer »

Bert Kramer