Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lead/slag gitarist gezocht voor country band

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 171x bekeken

Lead/slag gitarist gezocht voor country/americana band Tenderfeet. We spelen covers van o.a. Cash, Merle Haggard en Waylon Jennings. Repeteren wekelijks in omgeving Veendam en treden ongeveer maandelijks op. Website: http://tenderfeetofficial.wixsite.com/tenderfeet Leeftijdscategorie: 40 Jaar en ouder

Muzikantenbank user John van UnenJohn van Unen

Nederlandstalige popband WANTON zoekt toetsenist + gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 95x bekeken

Beste muzikant, Voor de Nederlandstalige popband WANTON zijn wij ter uitbreiding van onze band opzoek naar een toetsenist en gitarist. Of misschien bij jij wel iemand die beide ontzettend goed kan. Voor meer info: info@***********.com *niet telefonisch. - Leeftijd tot 35 - 100%inzet - In bezit van rijbewijs - Professionele backline en instrumenten Regio: Groningen Drenthe Friesland

WantonMusic

Luna Swell zoekt Bassist!

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 152x bekeken

Hoi, Wij zijn Luna Swell, bestaande uit zang, drums en gitaar. We schrijven eigen nummers en ons genre is het best te omschrijven als genreoverstijgende sixtiesethnopsychedelicsurfrock met roots in garage, and touch of jazz and punk ;-) We repeteren elke vrijdag avond in Zuidhorn en onze leeftijd ligt tussen de 39 en 55. De bedoeling is om met onze tunes het podium te gaan betreden en Nederland … meer »

Jolien

Drifter zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 142x bekeken

Drifter is een stevige classic rock band die nadat de vorige zanger is verhuist naarstig op zoek is naar een nieuwe zanger. Wat zoeken we? Een zanger die naast een goede stem, een goede podium houding heeft en met beide voetjes op de grond staat. De band bestaat uit muzikanten van 50 jaar en ouder die zich met de band graag verder ontwikkelen. Stijl moet je denken aan jaren 70,80 hardrock. Zou … meer »

Muzikantenbank user Gert KoningGert Koning

Pop rock band

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 349x bekeken

Pop rock band (cover en evt eigen werk) Zoekt zanger / zangeres Doel Plezier in muziek maken en af en toe een optreden. Als zanger , zangeres heb je natuurlijk alle vrijheid van inbreng. Onze leeftijden gaan van 23 tot 40 plus plus. Dus leeftijd is onbelangrijk, De band bestaat nu uit een bassist solo gitarist slag gitarist en drummer. We repeteren in de stad Groningen. Nieuwsgierig? Wij … meer »

Muzikantenbank user Koert LingbeekKoert Lingbeek

Country, western swing of bluegrass muzikant gezocht!

Accordeonist, Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 221x bekeken

Country, western swing of bluegrass muzikant gezocht!Ik ben een countrygitarist van 15 jaar. Ik hou van die ECHTE country uit jaren 40 tot en met 90. Denk aan Willie Nelson, Glen Campbell, Hank Williams SR, Johnny Cash, Merle Haggard, Jerry Reed enz. Nou heb ik niemand om mee te spelen en vind ik alles goed! Je leeftijd (al ben je 80) of instrument maakt wat mij betreft niet uit. Je stijl wel natuurlijk! Het gaat mij er vooral om dat het leuk is. Iemand … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Country muzikant gezocht!

Accordeonist, Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 139x bekeken

Country muzikant gezocht!Het maakt niet uit wat voor instrument je bespeeld! Ik ben 15 jaar en zoek iemand die in de buurt van mijn leeftijd komt met de zelfde muzieksmaak en ook muziek maakt. Ik maak de ECHTE country van de jaren 40 tot 90. Ik speel zelf gitaar en zoek gewoon iemand om mee te spelen. Zou leuk zijn! Mocht je interesse hebben, dan kan je contact met me opnemen via Instagram (@thijsvrolijk) of twitter … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk