Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Songwriter zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 132x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als gitarist, maar wil … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Zanger(es) gezocht, liefst iemand die (slag)gitaar speelt!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 89x bekeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger/zangeres, het liefst iemand met al bandervaring en die ook 2e (slag)gitaar kan spelen. Wij spelen pop-rock, covers zoals Arctic Monkeys, the Whitest boy alive, Bloc Party, Foo Fighters, maar willen ook graag eigen nummers maken en opnemen. We repeteren wekelijks op woensdag avond bij MON in Groningen. We hebben als doel om 3-5 keer per jaar op te treden. … meer »

Lennart van der Burg

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 182x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 447x bekeken

Blazing Hank and the Blues Bullets, zoeken Bassist.We spelen onze 'rocking Blues al bijna tien jaar in dezelfde bezetting. Helaas is er om dwingende medische redenen verandering in gekomen. Onze speelstijl is uptempo en vooral geen slowblues. Ons streven is altijd, om het publiek vanaf de eerste set op de dansvloer te krijgen. (en wat meestal lukt). Afijn, lijkt het je wat en ben je nieuwsgierig naar deze (jouw?) positie in onze band. Stuur ons dan … meer »

Muzikantenbank user HenkHenk

Bassist gezocht voor 50/60's band

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 258x bekeken

Wij zijn een opstartende jaren 50/60 Band bestaande uit drummer en toetsennist en gitaristen. We zijn op zoek naar een Bassist die het leukst vind en die de capaciteiten heeft het door ons samen gestelde repertoire te spelen en het zou mooi wezen als je ook de 2de of 3de stem kunt zingen, maar dit is geen must. We spelen nummers van Buddy Holly, Fats domino, Elvis Presley, Cliff richard, enz. We oefenen … meer »

Peter

Muzikanten gezocht

Blazer en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 535x bekeken

Ik zangeres wilde graag een bandje oprichten in Groningen (omgeving). Met muziek uit 70/80 en een knipoog naar de blues. Denk hierbij aan… CCR, Bette Midler, Michael Jackson, Eric Clapton, James Brown etc. In No Time had ik iedereen al bijelkaar behalve een toetsenist(e) en eventueel een saxofonist. Ben jij toetsenist of speel je sax en heb je zin om je aan ons toe te voegen stuur mij dan … meer »

Jolanda

Gezocht: Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Delfzijl (Groningen) | 447x bekeken

Gezocht: GITARIST(E) die mij (zangeres) akoestisch en zowel elektrisch wil gaan begeleiden. Net wat het nummer nodig heeft en wat de mooiste sound geeft. Naast de 3 mans formatie waarin ik zing, heb ik nog genoeg tijd over voor een muzikale activiteit hiernaast waarin we kwa repertoire o.a richting de country, folk, americana gaan. Denk aan de wat rustiger muziek van o.a Joni Michel, Janis Ian, Eva … meer »

Muzikantenbank user DoortjeDoortje

Pianist gezocht voor eenvoudige jazz nummers

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 235x bekeken

Ik ben bezig om een jazz trio bij elkaar je zoeken en zoek nog een pianist. Je hoeft geen muzikale hoogstandjes te spelen, gewoon goede begeleiding. Ook als je geen ervaring hebt, maar het leuk lijkt , reageer. Ik heb een repetitie ruimte in NO groningen Idee voor de bezetting is: Zangeres, saxofoon, gitaar of piano en contrabas.

leo van der veld