Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres gezocht (soul/funk/pop)

Zanger / Zangeres gezocht in Delfzijl (Groningen) | 160x bekeken

Ben jij een ervaren en spontane zangeres ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zeer ervaren band bestaande uit 6 geweldige muzikanten is op zoek naar een ervaren zangeres (25-45 jaar). Wij repeteren elke woensdag in eigen studio waar alles kant en klaar staat. Niet opbouwen of afbreken maar gewoon plug&play. Voor meer info check www.grooveally.nl

Allard Folkers

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 169x bekeken

Startende band van drie ervaren muzikanten zoekt bassist. Stijl: eigen werk van funk naar Afro beat van jazz naar rock. Alles met een flinke dosis improvisatie. Oefenruimte in stad met wekelijkse repetitie op de maandagavond. Doel: samen groeien naar een toffe live act met optredens op festivals en kleine concert zaaltjes.

Muzikantenbank user Albert van HolthoonAlbert van Holthoon

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 199x bekeken

Drummer gezocht!Indiepop/rockband WeXler uit Groningen is op zoek naar een drummer. We spelen eigen werk, inmiddels zo'n 13 nummers. Zie wexlermusic op youtube voor opnames van een huiskamerconcert om een indruk te krijgen. We repeteren om de week op woensdagavond. We willen graag toewerken naar een paar optredens per jaar, demo's opnemen en verder samen mooie nieuwe nummers maken. We bestaan uit een bassist, twee … meer »

WeXler

Producer zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 210x bekeken

Ben op zoek naar een zanger of zangeres die voor mij de songtrack Balloon Message zou willen gaan inzingen. Heb zelf wel wat teksten; deze zijn echter nogal oud en wat zwaarmoedig en ik weet niet of deze echt passend zijn voor deze songtrack. Heb tevens een aantal zanglijnen. Eigen ideeën zijn uiteraard ook welkom! De track is hieronder te beluisteren;

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Bassist zoekt band

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 215x bekeken

Jongeman (62) zoekt goed ingespeelde of beginnende band. Ik speel alle genres maar mijn voorkeur gaat uit naar funk, rock en pop. Ik ben absoluut geen professionele muzikant maar kan redelijk meekomen. Optreden is niet mijn doel, plezier maken des te meer. Hebben jullie een band en behoefte aan een bescheiden bassist waarbij jullie niet gelijk naar leeftijd kijken ? Schroom dan niet om contact met … meer »

Muzikantenbank user Gerrit Jan LuteGerrit Jan Lute

POP-Rock band in oprichting zoekt zanger M/V

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 281x bekeken

Wij bassist, gitarist / sologitarist en drummer (allen 30 plus en een beetje meer)zoeken voor onze op te richten band een zanger. Heb je humor en plezier in muziek maken en spreekt muziek van toen en heden in de richting van POP- ROCK , het evt stevige werk of Bluesrock je aan en wil jij ook graag samen met ons nummers aandragen dan ben jij de M/V. die wij zoeken. Doel is plezier hebben en af en … meer »

Muzikantenbank user Koert LingbeekKoert Lingbeek

Coldplay tribute band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 250x bekeken

Voor een nieuw project ben ik op zoek naar een gitarist, bassist, drummer en eventueel iemand die piano kan spelen. Het gaat om een Coldplay Tribute band. Ik zelf ben erg fan van Coldplay, en het lijkt me fantastisch om dat met andere mensen te delen. Zelf ben ik een muziek producer en daarnaast zing ik mijn eigen muziek ook in. Heel veel podium ervaring hoef je niet te hebben, want dat heb ik … meer »

Dieuwert

Sister Feelgood zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 435x bekeken

Sister Feelgood zoekt zangeresÉén van onze zangeressen gaat verhuizen en moet met pijn in d’r hart stoppen met Sister Feelgood. Dus.........zit Pop, Disco en Funk in je bloed? Kan je meerstemmig zingen. Vind je naast het zingen, dansen ook erg leuk en weet je je staande te houden naast onze andere 2 zangeressen? DAN ZOEKEN WE JOU! Meer info? Stuur een reactie met een zo uitgebreide omschrijving en evt YouTube/website linkjes … meer »

Muzikantenbank user Marcel SmitMarcel Smit