Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 51x bekeken

Gezocht een violist(e) voor een Indonesische/Molukse liederenband uit het noorden. Bestaande uit 2 acoustische gitaristen, 1 contrabassist, 1 ukelele speler en een percusionist/moluksetrommel zanger. mvg Johnny

Johnny

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 147x bekeken

Gitarist en bassist, beide begin 40, zoeken iemand die kan drummen. We repeteren in Groningen. Doel is lekker een avondje muziek te maken. Ambities om op te treden zijn er niet. Denk aan Nirvana, GnR, dat soort dingen en lekker gewoon wat jammen en bier drinken. Onze drummer is er mee gekapt dus het zou leuk zijn een nieuwe te vinden. Lijkt het je wat? laat dan een berichtje achter.

Maarten

3e ZANGERES voor een nieuwe GIRLPOWER groep!

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 140x bekeken

3e ZANGERES voor een nieuwe GIRLPOWER groep!GEZOCHT; 3e ZANGERES voor een nieuwe GIRLPOWER groep! Wij zijn op zoek naar de zangeres die het plaatje compleet maakt! Ben jij een ervaren zangeres? Ben jij een teamplayer en een podiumbeest? Kun jij redelijk goed of goed dansen? Heb jij zin om veel op te treden? Lijkt het je super leuk om met nog twee zangeressen te gaan knallen in feesttenten, op bedrijfsfeesten en private parties?! Dan zijn wij … meer »

Charmed

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concerten

Overig en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 72x bekeken

Violisten en cellist gezocht voor 13 januari en 9 februari voor concertenVoor een concertprogramma op 13 januari en 9 februari is Stichting Sarastro Muziektheater voor het Noorden opzoek naar (geschoolde) violisten en een cellist(e) om de 27e pianoconcert van Mozart te verwezenlijken in Groningen 13 januari en in Emmen op 9 februari. In dit concert word ook ook aandacht besteed en fragmenten gekozen van de komische opera Abu Hassan van Carl,Maria Weber, en Die Opern Proben … meer »

Muzikantenbank user Louis GrevenLouis Greven

Soulvibration zoekt inval alt saxofonist

Blazer gezocht in Groningen (Groningen) | 93x bekeken

Soulvibration zoekt inval alt saxofonistSoulvibration zoekt inval alt saxofonist(e). Ook het spelen op bariton sax zou welkom zijn. We zijn een grote formatie. 3 a 4 groovy zangeressen, 3 blazers en een 4 persoons ritme sectie. We spelen uitsluitend soul muziek uit de jaren 60/70 en we proberen bij ieder optreden er een feest van te maken. En dat lukt aardig. We treden in principe 2 x per maand op. In de regio maar we maken ook af en toe … meer »

henk haak