Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianiste zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 103x bekeken

Hoi, Sinds een aantal jaren speel ik, naast basgitaar, piano. Omdat ik graag beter wil worden in mijn pianospel, ben ik op zoek naar een zangeres die ik kan begeleiden. Muziek zoals Coldplay, Adele maar ook The Killers vind ik erg leuk. Op dit moment heb ik geen ambitie om op te treden, maar covers opnemen op YouTube zou bijvoorbeeld wel leuk zijn. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Bellingwolde. Lijkt … meer »

Judith

Band (omgeving Stadskanaal) zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Veendam (Groningen) | 185x bekeken

Wij, Marjolijn (zang) en Bert (slaggitaar) willen samen weer in bandformaat rockmuziek gaan maken en zijn hiervoor op zoek naar andere muzikanten om dat samen met ons te doen. We komen uit de omgeving Stadskanaal én hebben de beschikking over een eigen oefenruimte, waar we elke 2 weken willen repeteren. Het gaat ons er in eerste instantie om weer lekker samen met anderen muziek te maken in onze oefenruimte … meer »

Bert Schulte

Countryband zoekt bassist.

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 261x bekeken

Wij, drummer, sologitarist en zanger-gitarist zijn op zoek naar een bassist met een country-hart om ons te komen versterken. Ons repertoire varieert van country traditionals tot meer hedendaags country repertoire. En heb je een zangstem in de hogere regionen zou helemaal te gek zijn om lekker weer 3-stemmig te kunnen zingen! Leeftijd maakt niet uit, 40er, 50er, 60er als je maar lol in muziek maken … meer »

Joop

Bassist gezocht voor swingende rock&roll band

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 324x bekeken

Wij zijn voor onze swingende 50's rock&roll band op zoek naar een bassist.' De band bestaat uit vijf muzikanten: lead zang en gitaar, gitaar, bas, saxofoon en drums. Het zou mooi zijn wanneer je naast het bassen ook in staat bent om wat koorzang mee te doen. Sfeer onderling is belangrijk maar daarnaast is het ook een vereiste om muzikaal iets goeds neer te zetten. We repeteren in Bellingwolde. … meer »

Muzikantenbank user Henk KlopstraHenk Klopstra

Bassist en zangers(essen) gezocht!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 509x bekeken

Bassist en zangers(essen) gezocht!Mijn naam is Ruud de Vries. Ik ben drummer van verschillende bands geweest. Heb bijna 40 jaar drumervaring. Speel rock, pop, fusion, blues en funk. Ben sinds een korte tijd bandloos en bezig een nieuwe band te starten. Nu in gesprek met twee gitaristen en een zanger. Om de band compleet te maken zijn een bassist en één of twee zangers/zangeressen welkom. Covers of eigen werk is mogelijk. Ik heb … meer »

Muzikantenbank user Ruud de VriesRuud de Vries

Zanger/zangeres of bassist voor (indie)rock

Bassist, DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 280x bekeken

Onze band (gitarist, bassist/zanger en drummer) zoekt een enthousiaste zangeres/zanger of bassist! Een kleine greep uit de muziek die we leuk vinden om te spelen: Muse, White lies, The pretty reckless, Foo fighters, RHCP, Pearl Jam, The killers, DeWolff, Franz ferdinand... Kortom, te omschrijven als modern rock/indie rock, maar we sluiten uitstapjes naar meer funk rock of classic rock ook niet … meer »

Muzikantenbank user Marlies OverdijkMarlies Overdijk

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 153x bekeken

Wanneer je een band gaat vormen met muzikanten die allemaal veel ervaring hebben, staat dit garant voor succes…. Nu nog die ene toetsenist! Ben jij dat? Dan zoeken wij (een zangeres, basgitarist, gitarist en drummer) jou. Genre: top-100; dansbaar en herkenbaar. Eigen oefenruimte, eigen backline en binnen enkele weken klaar om te gaan. Ga je mee?

Mike