Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 234x bekeken

Band zoekt zangeresSoulvibration www.soulvibration.nl zoekt per direct een zangeres. Voornamelijk koorwerk in een backing vocal sectie van 3 personen. Het zingen van een aantal lead nummers is gewenst. Flair, swingen en een soulfeest bouwen op het podium is een must. Ook de beschikbaarheid voor in principe 2 optredens per maand is gewenst. We hebben een stand by in de vorm van onze huidige backing vocal. Repeteren … meer »

henk haak

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 394x bekeken

Na een poos in de winterslaap te hebben doorgebracht deelde onze zangeres mede dat ze het niet meer trekt. Onze 60-70-80-90-2000-band uit de stad Groningen is op zoek naar een gezellige zanger of zangeres om de band te komen versterken. We willen het podium weer op. We bestaan al enkele decennia en zijn geen broodspelers. Het repertoire bestaat uit herkenbare top-50 covers, kortom alles wat een lichtje … meer »

Henk

(21) Zoek iemand om een professionele band mee te starten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 519x bekeken

(21) Zoek iemand om een professionele band mee te startenHallo, ik ben Thomas en 21 jaar, ik woon in het noorden van het land en ik zoek iemand om een band mee te beginnen. Het idee is dat ik 1 iemand vind om een paar nummers mee te schrijven en dan kunnen we langzaam de band groter maken. Het doel is groot en bekend worden dus we zullen vooral focussen op het verzinnen van een eigen muziek style, ik zit te denken aan een soort kruising tussen moderne rock … meer »

Muzikantenbank user ThomasThomas

Zanger en/of Bassist gezocht (groningen)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 637x bekeken

Hallo, wij zijn NoWay. We bestaan uit een toetseniste, gitarist en een drummer (14, 15 jaar oud). We hebben al meer dan een jaar ervaring met in een band spelen. Onze zangeres is net gestopt en we willen graag verder werken. We spelen veel covers, maar maken ook eigen muziek. Genre pop/rock. Heb je interesse? Mail nowayzakelijk@*******.com of stuur een berichtje op facebook; Danique Zwart, of instagram; … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 1611x bekeken

Zanger (es)SOPAR ZOEKT ZANGER(ES) SOPAR is op dit moment een driemans bluesformatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues en bluesrock, gemixt met funk- en jazz, waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen hebben. Het wekelijks muziek uitwerken in de oefenruimte/studio … meer »

Bert Kramer