Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: zanger(es) en allround gitarist!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 438x bekeken

Soulsation is een soul-funk band uit de omgeving Groningen. Ons repertoire bestaat uit Soul en Funk nummers van o.a Stevie Wonder, Tower of Power en Ladies of Soul. Een deel van onze setlist is te beluisteren op https://open.spotify.com/playlist/4o7U2RXbVYxUlpCONd8hAO?si=e6316cc4c7814c1d Wij houden ervan om aan bepaalde nummers een eigen draai te geven. Wij repeteren iedere week in het mooie … meer »

Aubrey Schuringa

Deff-fusion zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Veendam (Groningen) | 207x bekeken

Deff-fusion zoekt zangeresRock-cover band Deff-Fusion zoekt een zangeres. Deff-Fusion bestaat sinds 1999 en treedt sindsdien frequent op. De band bestaat uit een zanger/gitarist, gitarist, bassist en drummer. Deff-Fusion repeteert eens per week in een eigen repetitieruimte in Muntendam. Deff-Fusion speelt rockcovers (en Bluesnummers) van o.a.: ZZ-Top, Gary Moore, Eric Clapton, Bryan Adams, The New Adventures, David Bowie … meer »

Muzikantenbank user Ted HulstTed Hulst

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 673x bekeken

Na een poos in de winterslaap te hebben doorgebracht deelde onze zangeres mede dat ze het niet meer trekt. Onze 60-70-80-90-2000-band uit de stad Groningen is op zoek naar een gezellige zanger of zangeres om de band te komen versterken. We willen het podium weer op. We bestaan al enkele decennia en zijn geen broodspelers. Het repertoire bestaat uit herkenbare top-50 covers, kortom alles wat een lichtje … meer »

Henk