Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Top 100 coverband zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 281x bekeken

Hoi! Wij, Sander (21, pianist) en Tim (22, gitarist) zijn op zoek naar meerdere muzikanten, waaronder een drummer, zanger(es) en een bassist. Zoals de titel al aangeeft willen we een coverband oprichten die de top 100 covert. Denk aan bands zoals The Rolling Stones, ACDC, Blöf, Guus Meeuwis, etc. Van alle markten thuis dus! Lijkt het je wat, laat dan wat van je horen!

Muzikantenbank user Tim DbTim Db

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Delfzijl (Groningen) | 268x bekeken

Zanger(es) gezochtWij, Patience, zijn een rockband en opzoek naar een zanger(es) met een lekkere rauwe strot. Patience speelt hoofdzakelijk covers, hetzij van de bekendere bands als van de onbekende bands. Van alles wat we spelen, pakken wij veelal hetgeen op de "B-kant van de plaat of singel" staat. Voor het bekende(re) werk zijn bands zat. Wij repeteren in Appingedam, momenteel vrijdagavond. Wij zijn allen in … meer »

Max

Zanger gezocht !!!

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 193x bekeken

Hallo, wij zijn opzoek naar een zanger die niet alleen natuurlijk kan zingen, maar ook een "performance" neer kan zetten op het podium. We zijn een nieuw opstartende band, maar niet beginnende muzikanten! Ons repertoire bestaat uit covers zoals; Lenny Kravitz, Red hot Chili Peppers, Living Color, The Police, Rage against the Machine, and more to come. Doel: regelmatig repeteren/optreden en een hoop … meer »

Job